Τα ζώδια για σήμερα Παρασκευή 5/10

ΚΡΙΟΣ

Ένα πρόσωπο από το παρελθόν, ή αναζωπύρωση ενός παλαιού έρωτα, μπορεί να αναστατώσει ευχάριστα τη μέρα σας. Νέες ευκαιρίες για δουλειά, δεν πρέπει να μείνουν ανεκμετάλλευτες.

ΤΑΥΡΟΣ

Οικογενειακές στιγμές, όμορφες αλλά και χρήσιμες, θα ανανεώσουν την αισιοδοξία σας και θα σας δώσουν μεγάλη ικανοποίηση. Τα πρόσωπα της οικογένειάς σας, αποκτούν μεγάλη σημασία για σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα είστε σε διαρκή κίνηση. Δεν θα σας χωράει ο τόπος. Ένας εκνευρισμός που μάλλον δεν έχει αιτία μπορεί να σταθεί η αφορμή όμως για αντιπαραθέσεις και ρήξεις με πρόσωπα που δεν πρέπει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Παρ’όλο που τα οικονομικά σας, δεν είναι άσχημα, εσείς πιστεύετε ότι χρειάζεστε επιπλέον εισοδήματα. Γι αυτό, μπαίνετε στη διαδικασία να οργανωθείτε έτσι ώστε να τα αποκτήσετε.

ΛΕΩΝ

Έναν ιδιαίτερο συναισθηματισμό θα σας δώσει σήμερα η Σελήνη στο ζώδιό σας και θα σας βάλει στη διαδικασία, να κάνετε κάτι ώστε να αναγεννηθούν οι σχέσεις σας. Το φιλικό περιβάλλον είναι δίπλα σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αν και η ψυχολογία σας δεν είναι στα «πάνω» της, ωστόσο οι υποχρεώσεις σας δεν σας αφήνουν το περιθώριο να «πέσετε». Δεν θα αποφύγετε κάποιους εκνευρισμούς, αλλά και αντιπαραθέσεις και διαστάσεις απόψεων.

ΖΥΓΟΣ

Σ’ ένα κοινωνικό περιβάλλον που «λατρεύετε» να είστε, θα βρεθείτε σήμερα. Η ημέρα προδιαθέτει για διασκέδαση και έξοδο. Μην διστάσετε, αν και κάποιοι από εσάς, δεν μπορείτε να στηρίξετε οικονομικά κάτι τέτοιο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με όμορφο, είτε με άσχημο τρόπο θα περάσετε στη δουλειά, αυτά που θέλετε. Οι συνεργάτες ίσως σας βρουν απότομους, σήμερα, αλλά και οι ανώτεροι θα σας ρίξουν ευθύνες πέραν του δέοντος. Όλοι όμως αναγνωρίζουν τις ικανότητές σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αν πραγματικά θέλετε να φύγετε και μπορείτε, να το κάνετε. Ένα ταξίδι, λίγη απομάκρυνση από την καθημερινότητα θα σας κάνει καλό. Προσοχή στις νομικές υποθέσεις που εκκρεμούν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έχετε δημιουργήσει με τη συμπεριφορά σας, ένα τεράστιο κενό στη σχέση σας. Αν δεν μεριμνήσετε άμεσα για την αποκατάστασή του, σύντομα θα δείτε το ταίρι σας, στην αγκαλιά κάποιου άλλου προσώπου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα είστε αρκετά νευρικοί, με όσα έχετε να αντιμετωπίσετε και συνιστάται ψυχραιμία. Οι σχέσεις μπαίνουν στο μικροσκόπιο, ενώ οι συνεργασίες ανανεώνονται, ίσως όχι με τον τρόπο που θα θέλατε.

ΙΧΘΥΕΣ

Ένα πρόβλημα υγείας, που κυρίως, οφείλεται στη δική σας αμεριμνησία, θα πρέπει να επιδιώξετε να λυθεί. Οι συνθήκες ευνοούν στη θεραπεία του, θέλει όμως χρόνο και ίσως μια κάποια ταλαιπωρία.