Τα ζώδια για σήμερα Παρασκευή10/02

ΚΡΙΟΣ

Αρχίζετε να συλλογίζεστε την προσωπική εξέλιξη σας. Στα επαγγελματικά, υλοποιείται ενσυνείδητα νέες καταστάσεις. Πραγματοποιείται κινήσεις να κατακτήσετε ξανά το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, παραμελημένα στοιχεία που δεν υπολογίζεται, αιτία της αποτυχίας.

ΤΑΥΡΟΣ

Αναζητάτε αιτίες λύτρωσης στον εσωτερικό σας κόσμο. Στα επαγγελματικά, απαιτείται την εντέλεια μηδενός εξαιρουμένου. Με γνώση και σύνεση αντιδράτε στις κινήσεις από το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, προετοιμάζετε, υπολογίζεται και προδικάζεται υποκειμενικά τα αποτελέσματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αντιμετωπίζεται με δυναμισμό όλα τα ανοιχτά μέτωπα. Στα επαγγελματικά, εκτελείται με προσήλωση καθήκοντα και στόχους. Διευθύνετε συζητήσεις για τους σκοπούς σας προς το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, προσοχή στην άγνοια κρύβει κινδύνους προς έκθεση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αναγάγεται συζητήσεις που σας δίνουν ώθηση για τις εξελίξεις. Στα επαγγελματικά, δεσμεύεστε από τις καταστάσεις και κινείστε υποχωρητικά. Κατάλληλες προϋποθέσεις για ξεκαθάρισμα με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, μεγαλώνει έντονα η επιθυμία τις διεκδικήσεις και τις κατάκτησης.

ΛΕΩΝ

Σκέψεις που σας κρατούν πίσω και διστακτικούς. Στα επαγγελματικά, αναπόφευκτο να αποφύγετε συγκρούσεις με δόλο. Συνθήκες και καταστάσεις που δεν μεταβάλλονται, εγγυάται την επιτυχία με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, αισθάνεστε παντοδύναμοι να διεκδικήσετε το στόχο σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Συγκεντρώνετε στοιχεία και αποφασίζετε με σύνεση και δικαιοσύνη. Στα επαγγελματικά, βεβαιώνεστε για τις ξεκάθαρες κινήσεις συναδέλφων. Στηρίζετε τις κινήσεις σας, στα λόγια από το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, αποτρέπεται και αποφεύγετε κινήσεις που θίγουν την ηθική.

ΖΥΓΟΣ

Χτίζεται τις βάσεις πάνω στα δικά σας δεδομένα. Στα επαγγελματικά, σημαντικές συζητήσεις με βάση την ηθική και το λόγο. Προδικάζεται αποτελέσματα βασισμένοι σε ουτοπικές καταστάσεις προς το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, αιφνίδιες και ξαφνικές αλλαγές ταράζουν τα συναισθήματα σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Δημιουργικές δράσεις τονώνουν το ηθικό και προσφέρουν διασκέδαση. Στα επαγγελματικά, σας κυριεύει σε σημαντικό βαθμό ένα αίσθημα αδυναμίας. Βεβαιότητα πως θα ανταποκριθεί ανταποδοτικά το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, νέες γνωριμίες αντλείτε πηγή έλξης και ερωτισμού.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Προσοχή στον παρορμητισμό σας για τις επιθυμίες σας. Στα επαγγελματικά, αντιθέσεις και αντιφάσεις δυσκολεύουν συνεργασίες. Μεταβάλλεται καταστάσεις για να δημιουργήσετε ομορφότερες επιθυμίες από το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, σκέψεις επιστροφής ως μοναδική λύση του παρόντος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Επιβάλλεστε και χειρίζεστε τους αδύναμους κρίκους. Στα επαγγελματικά, καταβάλλεται κάθε προσπάθεια για την επίλυση προβλημάτων. Αλλαγές που προέρχονται από δικές σας ενέργειες και όχι από το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, στηρίζεστε σε φίλους και παρέες για νέες όμορφες γνωριμίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αντιδράτε δυναμικά και προκαλείτε θετικά αποτελέσματα. Στα επαγγελματικά, οδηγείτε τις καταστάσεις στην κατεύθυνση που ορίζεται. Αντιδράτε ανάλογα των προθέσεων που εισπράττετε από το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, υποψίες πως μπορείτε να χτίσετε κάτι σίγουρο με γερά θεμέλια.

ΙΧΘΥΣ

Αναλαμβάνετε αλλά καταλογίζεται ταυτόχρονα καταμερίζοντας σωστά τις ευθύνες. Στα επαγγελματικά, συμβουλεύεστε και χειρίζεστε σωστά τα εμπόδια. Βασίζεστε στα δικά σας συναισθήματα και ευχαριστείτε το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, απερίσκεπτες ενέργειες προκαλούν μικρούς μπελάδες χωρίς επιπτώσεις.