Τα ζώδια για σήμερα Παρασκευή 8/09

ΚΡΙΟΣ

Νιώθετε την ανάγκη να απελευθερωθείτε από κάθε τι επιτηδευμένο. Ο συναισθηματισμός σας, επεκτείνεται και στην επαγγελματική σας δράση, η οποία αποκτά μια πιο ευαίσθητη, σχεδόν καλλιτεχνική χροιά. Η κοινωνική και επαγγελματική ζωή στο προσκήνιο.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα τολμήσετε, εσείς οι συντηρητικοί, να ονειρευτείτε και να εκφραστείτε δημιουργικά. Θα κάνετε ένα ταξίδι που από καιρό προγραμματίζατε και θα έχετε μεγάλα οικονομικά κέρδη. Το ενδιαφέρον σας δε, για τη φιλοσοφία, σήμερα σε έξαρση, αποτελεί επίσης μια πηγή εσόδων.

ΔΙΔΥΜΟΙ

 Έντονη διάθεση για σεξουαλική δραστηριότητα σήμερα. Παρουσιάζεστε κρυψίνοες, διαισθητικοί και με μεταφυσικά ενδιαφέροντα. Θα κερδίσετε αρκετά μέσω συνεταιρισμών και θα σας ευνοήσουν τα θαλασσινά ταξίδια. Εξαιρετικές οι συνθήκες για νέα ξεκινήματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Επαφές και σχέσεις με άτομα που ταξιδεύουν είτε λόγω δουλειάς, είτε για οποιονδήποτε άλλο λόγο. Επιτυχία στις νομικές σας υποθέσεις. Είναι κατάλληλη μέρα να σχεδιάσετε το γάμο σας και να ανανεώσετε τις σχέσεις σας. Ένα νέο πρόσωπο προκαλεί το ερωτικό σας ενδιαφέρον.

ΛΕΩΝ

Η ταλάντευση και η αναποφασιστικότητά σας, μπορεί να στοιχίσει αφενός την αποτυχία των επαγγελματικών σας σχεδίων, αφετέρου, οικονομικά. Πολλή η δουλειά, είναι πιθανό να πάθετε υπερκόπωση αλλά και να παρουσιάσετε διάφορα ψυχοσωματικά, που δύσκολα θεραπεύονται.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Απολαύσεις που αναστατώνουν τις αισθήσεις, ξεχωριστές εμπειρίες που σας εισάγουν σε συνθήκες πιο περιπετειώδεις. Ενθουσιάζεστε με έναν έρωτα, και γίνεστε πολύ θερμοί σε ζητήματα καρδιάς. Ρομαντικοί, ενθουσιώδεις, αναζητάτε τη σταθερότητα στα αισθηματικά σας.

ΖΥΓΟΣ

Κάποιοι οικογενειακοί δεσμοί, δυστυχώς, πρόκειται να χαλάσουν, εξαιτίας ενός κληρονομικού ζητήματος που απασχολεί τόσο εσάς, όσο και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς σας. Και μπορεί να είστε καλοί διαιτητές, ωστόσο, τα ζητήματα αυτά δημιουργούν προστριβές.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Δείχνετε την αγάπη σας προς τους συγγενείς σας. Ό,τι έχει να κάνει με τα αδέρφια σας, είναι σημαντικό για σας. Επικοινωνιακά δραστήριοι σήμερα, νιώθετε μεγάλη έλξη για τα παράξενα πράγματα και τις ασυνήθιστες καταστάσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Διακυμάνσεις στα οικονομικά σας. Αν κάνετε καλό κουμάντο στα έξοδα όμως, θα αποφύγετε τις κακοτοπιές. Η επιτυχία σας έχει σχέση με ασχολίες που απαιτούν σβελτάδα στη σκέψη και τις κινήσεις. Μεγάλο ρόλο στη διαμόρφωση των οικονομικών σας θα παίξουν οι γυναίκες

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Φιλόδοξοι, έξυπνοι, σχεδιάζετε τις επόμενες κινήσεις σας με μέθοδο και υπομονή. θα υπάρξει αναγνώριση και φήμη, όχι όμως εις βάρος των συνεργατών σας. Να είστε προσεκτικοί με τα ερωτικά σας, κυρίως αν αυτά σχετίζονται με τον επαγγελματικό σας χώρο.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έλκεστε από ρομαντικές καταστάσεις και επηρεάζεστε στην καθημερινότητά σας από τα έντονα συναισθήματά σας. Θα πρέπει να προσέχετε όμως, σε τι καταστάσεις πάτε να μπλέξετε, γιατί είναι πολύ πιθανή η παραπλάνηση, για κάτι που δεν είναι καν αληθινό.

 

ΙΧΘΥΣ

Θα βρεθείτε με φίλους και γνωστούς και θα αποκτήσετε προοπτικές για κέρδη από τις συνεργασίες μαζί τους. Αν αποφασίσετε να μάθετε μια τέχνη ή ένα νέο αντικείμενο σήμερα είναι η κατάλληλη μέρα. Άλλωστε η συμμετοχή σας σε ομαδικές δραστηριότητες θα φέρει ικανοποίηση.