Τα ζώδια για σήμερα Κυριακή 7/10

Προβλέψεις για σήμερα  7/10

ΚΡΙΟΣ

Μικροενοχλήσεις υγείας μπορεί να απασχολήσουν τη μέρα σας, που ωστόσο με λίγη ξεκούραση, ίσως και αλλαγή παραστάσεων, θα περάσουν σαν να μην ήρθαν ποτέ.

ΤΑΥΡΟΣ

Ένα ξαφνικό γεγονός στα ερωτικά σας, μπορεί να σας φέρει αναστάτωση και εκνευρισμό. Ωστόσο, δεν υπάρχει τίποτα που θα μπορούσατε να κάνετε για να το αντιμετωπίσετε, παρά να αφεθείτε στο χρόνο που ξέρει τη δουλειά του καλύτερα από σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ένα οικογενειακό μυστικό αποκαλύπτεται, και σας αναστατώνει, ευχάριστα ή δυσάρεστα, αναλόγως του τι μυστικό είναι. Οι στιγμές με την οικογένεια όμως, είναι πολύτιμες, γι αυτό, μην εκνευρίζεστε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πιστεύετε ότι σας έχουν πιάσει κορόιδα και θυμώνετε; Νομίζετε ότι η ζωή σας κατατρέχει; Θεωρείτε ότι είστε άτυχοι; Βάλτε κάτω τα πράγματα και ιεραρχήστε τα θέλω σας. Αυτά που μπορείτε είναι πολύ περισσότερα απ’ όσο πιστεύετε.

ΛΕΩΝ

Τα οικονομικά θα είναι το θέμα συζητήσεων σήμερα. Πρόκειται να βρείτε πρακτικές λύσεις σε θέματα που αφορούν σ’ αυτό τον τομέα και αυτό θα σας ξαλαφρώσει και θα σας δώσει ικανοποίηση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα συναισθήματά σας σε πρώτο πλάνο. Ο σύντροφος, οι φίλοι, η οικογένεια, είναι πάντα δίπλα σας, να σας συνδράμουν στα προβλήματα και να χαρούν με τις χαρές σας.

ΖΥΓΟΣ

Η καλή σας ψυχολογία, εξαρτάται αποκλειστικά και μόνο από γεγονότα που συμβαίνουν γύρω σας. Όμως, αυτό που έχει ουσιαστική σημασία είναι το τι συμβαίνει μέσα σας. Αποφασίστε προς τα πού θα κοιτάξετε. Μέσα ή έξω;

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Διασκέδαση, έξοδοι με φίλους, όμορφες στιγμές με τον ερωτικό σύντροφο ή την οικογένεια, είναι το κλου της ημέρας, αν και ενδείκνυται και για χαλάρωση. Διαλέξτε εσείς τον τρόπο για να αυξήσετε την ενέργεια και την αισιοδοξία σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα νέα από τη δουλειά, είναι εξαιρετικά. Μια καινούρια δραστηριότητα σας τραβάει την προσοχή, και σας αυξάνει τα έσοδα. Αν κάνετε και σωστή διαχείριση θα μπορείτε να λέτε ότι επιτέλους, ελαφρώνετε απ’ τα βάρη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μια μετακίνηση, ή ένα ταξίδι, θα παίξει σημαντικό ρόλο ως προς τις αποφάσεις που θα πάρετε για τη ζωή σας και την πορεία σας, τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα προσωπικά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η ερωτική σας διάθεση, σήμερα, αφήνει περιθώριο στο σύντροφό σας να χαρεί και να περιμένει να περάσετε μαζί αξέχαστες στιγμές. Με χαρά και μεγάλη αισιοδοξία, ανακτάτε δυνάμεις και προχωράτε ακάθεκτοι.

ΙΧΘΥΕΣ

Η γκρίνιες και τα παράπονα, δεν έχουν θέση στον αισθηματικό σας δεσμό, ή το γάμο. Μην το κάνετε αν δεν θέλετε να αντιμετωπίσετε την άρνηση του ερωτικού σας συντρόφου να σας καταλάβει και να κάνει αυτό που θέλετε.