Τα ζώδια για σήμερα Κυριακή 30/9

Προβλέψεις για σήμερα  30/09

ΚΡΙΟΣ

 Να προσέξετε γιατί μπορεί να δεχθείτε παράξενες συνθήκες στην εργασία σας. Η δουλειά σας ίσως σας φέρει ιδιαίτερες προκλήσεις στον χώρο της οικογένειας, όπως πιθανή διαμονή στο εξωτερικό για επαγγελματικούς λόγους. Καθώς όμως έχετε τσιγγάνικη καρδιά, μπορείτε να χειρισθείτε καταστάσεις αυτού του τύπου με ευκολία.

ΤΑΥΡΟΣ

 Μπορεί να βρεθείτε σε μία κατάσταση που στην πραγματικότητα δεν θα θέλατε με τον/την σύντροφό σας, ειδικά σε ότι αφορά την ελευθερία να επιλέξετε την συντροφιά των φίλων σας. Για τους αδέσμευτους νέες γνωριμίες πιθανόν με άτομα του εξωτερικού ή από ασυνήθιστα περιβάλλοντα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

 Ένας αναβρασμός θα επικρατεί σε ταξίδια, επισκέψεις, δημιουργία επαφών και πάνω απ’ όλα  αφομοίωση γνώσεων. Θα έχετε ανεπτυγμένο το χάρισμα να επικοινωνείτε και αυτό είναι πλεονέκτημα σε  δουλειές όπως πωλήσεις, τηλεφωνικές επικοινωνίες ή διαδικτυακές. Επενδύστε συναισθηματικά σε αυτά που λέτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 Σήμερα προσέξτε περισσότερο τα επαγγελματικά και ιδιαίτερα σε οικονομικά και νομικά θέματα που αφορούν τράπεζες εφορίες και κληρονομικά. Σε συναισθηματικό επίπεδο θα νιώσετε συναισθηματικές ανησυχίες όπου θα σηκώσετε συναισθηματικές άμυνες.

ΛΕΩΝ

 Ένα δίκτυο επαφών θα έχει για εσάς ιδιαίτερη σημασία σήμερα. Οι επαφές αυτές θα είναι με άτομα επιρροής στον εργασιακό σας χώρο, οι οποίες θα έχουν μεγάλη σημασία για την μελλοντική σας επαγγελματική πορεία. Προσέξτε όμως τις υπερβολές στον τρόπο που θα προβάλλετε στον εαυτό σας. Φρονιμότερο θα ήταν να λειτουργήσετε ομαδικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Υπάρχει προδιάθεση για σκληρή δουλειά και προσφοράς βοήθειας προς τους ανθρώπους του περιβάλλοντος σας. Προσέξτε όμως την υπερβολική  τάση σας σήμερα σκληρή κριτική, η οποία μπορεί να φέρει παρεξηγήσεις.

ΖΥΓΟΣ

 Καλείστε σήμερα να σταθείτε στο ύψος των επαγγελματικών προκλήσεων. Θα υπάρξουν πολλές δυσκολίες και ίσως επωμιστείτε περισσότερες ευθύνες. Οι προϊστάμενοί σας θα έχουν πολλές απαιτήσεις από εσάς, φαινομενικά χωρίς να σας το αναγνωρίζουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

 Από σήμερα μπαίνετε σε μία καλύτερη περίοδο όπου άνθρωποι με επιρροή και ειδικά γυναίκες μπορούν να σας καθοδηγήσουν προς την επιτυχία και τα οικονομικά σας να σημειώσουν άνοδο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

 Με μία ανανεωμένη πίστη ξεκινάτε την ημέρα σας χρησιμοποιώντας την ικανότητά σας να σχεδιάζετε πράγματα για το μέλλον ή για το πώς αυτό να είναι διευρύνοντας τους ορίζοντές σας. Θα βιώσετε ένα καλό ποσοστό τύχης, ειδικά στις σχέσεις σας με τους άλλους (επαγγελματικά και συναισθηματικά).

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

 Να προσέξετε την τάση σας να είστε καχύποπτος με το άτομο που συνδέεστε Η αρμονία  θα έρθει στην σχέση σας όταν πάψετε να διαφωνείτε με τις ώρες που σας αφιερώνει ή που αφιερώνετε εσείς σε αυτό.  Σταματήστε να χρησιμοποιείτε σαν όπλο την σιωπή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

 Ο μεγαλύτερος εχθρός σήμερα είναι τα νεύρα σας, αφού θα σας κάνουν να φανείτε στους γύρω σας καταπιεστικοί στην προσπάθειά σας  να περάσει το δικό σας.  Περισσότερο στα προσωπικά και λιγότερο στα επαγγελματικά σας. Και στις δύο περιπτώσεις προσπαθήστε να λειτουργήσετε με την λογική και την ψυχραιμία θα πετύχετε περισσότερα.

ΙΧΘΥΣ

 Ξεκαθαρίστε τις σκέψεις σας, γιατί έχετε την τάση να πιστεύετε ότι οι δυσκολίες θα εξαφανιστούν αν τις αποφύγετε και να θολώνετε τα νερά. Σε προσωπικό επίπεδο θα προκύψουν προβλήματα επειδή εσείς θα προσαρμόσετε τα λεγόμενά σας σε αυτά που υποτίθεται ότι περιμένει να ακούσει το άτομο με το οποίο σχετίζεστε.