Τα ζώδια για σήμερα Κυριακή 7/05

ΚΡΙΟΣ

Στο προσκήνιο η ερωτική σας ζωή και ο ερωτικός σας σύντροφος. Ζητήματα ζήλιας και κτητικότητας από τη μεριά σας, ρίχνονται στο τραπέζι από το σύντροφό σας, για να λυθούν μια και καλή.

ΤΑΥΡΟΣ

Ξαφνικά σκαμπανεβάσματα σε σχέσεις και συνεργασίες, σας αναστατώνουν και σας αγχώνουν περισσότερο από όσο θα έπρεπε. Ίσως έχετε επηρεαστεί πολύ από την Πανσέληνο. Δείξτε ψυχραιμία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σκαμπανεβάσματα στον εργασιακό σας χώρο και θέματα προκύπτουν με συνεργάτες, ίσως και εργοδότες. Δείξτε διπλωματία και σε καμία περίπτωση μην έρθετε σε ρήξη με κανέναν

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η καθημερινότητά σας αναστατώνεται από μία νέα γνωριμία που χτυπάει κάποιες πολύ ευαίσθητες χορδές μέσα σας και σας προκαλεί να ερωτευθείτε, όπως ποτέ άλλοτε.

ΛΕΩΝ

Θα χρειαστεί να πάρετε δύσκολες αποφάσεις σήμερα, ωστόσο, θα ευνοηθείτε για να ξεπεραστούν τα εμπόδια. Τα εισοδήματά σας ενισχύονται από τυχερά έσοδα και αυτό σας δίνει χαρά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Υπήρξατε συνεπείς στις επιδιώξεις σας και στις προτεραιότητές σας και ήρθε ο καιρός να ανταμειφθείτε γι αυτό. Η τύχη είναι με το μέρος σας αλλά και οι δικοί σας άνθρωποι.

ΖΥΓΟΣ

Κάντε καλή διαχείριση στα έξοδά σας γιατί αργότερα μέσα στο μήνα, η Πανσέληνος θα σας προτρέψει, ίσως και παρασύρει σε αλόγιστα έξοδα. Για να μην υποστείτε οικονομικές ελλείψεις, δώστε προσοχή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα πρέπει να αναζητήσετε τρόπους να ανανεώσετε την αυτοπεποίθησή σας, ειδάλλως θα υπάρξουν απώλειες σε όλους τους τομείς. Ψάξτε ανάμεσα στους φίλους σας να βρείτε ποιος είναι ικανός να σταθεί «βράχος» δίπλα σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Δεν θα είστε σε θέση να κρατήσετε μυστικά, γι αυτό αν σας εκμυστηρευτούν κάτι, καλό είναι είτε να επιδιώξετε να το κρατήσετε πάση θυσία, είτε να αποφύγετε να το ακούσετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα οικονομικά σας είναι εκείνα που θα χρειαστεί να διαχειριστείτε και να προσπαθήσετε να εξοικονομήσετε ποσά για τις δύσκολες μέρες. Αρκετές θα είναι οι φορές, που πρόσωπα της οικογένειάς σας, θα σας απασχολήσουν πολύ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα επαγγελματικά, ή και τα προσωπικά σας σχέδια, καλό είναι να μην τα μοιραστείτε με ανθρώπους που δεν θα τα καταλάβουν. Αναζητήστε τους κατάλληλους ανθρώπους ανάμεσα στο κοινωνικό σας περιβάλλον.

ΙΧΘΥΣ

Μεγάλες συγκινήσεις σας περιμένουν στον αισθηματικό τομέα, αλλά μην βιαστείτε να πιστέψετε ότι μπορεί να προκύψει κάτι καλό. Οι γνωριμίες αυτές, δεν πρόκειται να έχουν διάρκεια, ούτε και σταθερότητα.