Τα ζώδια για σήμερα Κυριακή 5/11

ΚΡΙΟΣ

Κοινωνικότητα και έντονες φιλικές επαφές. Είναι εμφανές ότι δεν σας αρέσει η μοναξιά και επιζητάτε τη συντροφιά καλών φίλων. Νέες γνωριμίες γίνονται ανάμεσα στις επαφές και μια φιλία που εξελίσσεται σε έρωτα.

ΤΑΥΡΟΣ

Η επαγγελματική ζωή στο προσκήνιο καθώς επιθυμείτε να ξεδιπλώσετε όλα σας τα ταλέντα για να εκπληρωθούν οι επιθυμίες και να πραγματοποιηθούν οι στόχοι. Πέφτετε «με τα μούτρα» στη δουλειά

ΔΙΔΥΜΟΙ

Φορτική η ρουτίνα και ένα αίσθημα ότι θέλετε να απελευθερωθείτε από ό,τι σας προκαλεί άγχος. Θα αποφασίσετε να ταξιδέψετε, θα επιδιώξετε συναντήσεις με αγαπημένα πρόσωπα και θα εκφραστείτε δημιουργικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καταπιάνεστε με θέματα που τρομάζουν και σας τους ίδιους. Παράξενες ιδέες εκφράζονται σήμερα που ίσως και να σοκάρουν δυσάρεστε τους άλλους. Κάντε υπομονή, θα περάσει από το απόγευμα και μετά.

ΛΕΩΝ

Νιώθετε έντονα την ανάγκη να συντροφευτείτε ή να κρατήσετε όρθια τη σχέση σας, τη στιγμή που συναισθήματα ζήλιας, κτητικότητας και εξάρτησης καλλιεργούνται μέσα σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μπορεί να σας προκύψουν μικροενοχλήσεις, κρυολογήματα και διάφορα άλλα θέματα υγείας, που μοναδικό σκοπό έχουν, να σας υποδείξουν ότι χρειάζεται εντονότερη φροντίδα του οργανισμού σας.

ΖΥΓΟΣ

Ενθαρρύνεται η ενασχόλησή σας με τα παιδιά και τα προβλήματά τους αλλά και βελτιώνονται σημαντικά οι σχέσεις σας με τις γυναίκες. Το πάθος, που μπορεί να νιώθετε για έναν άνθρωπο, εύκολα μετατρέπεται σε κτητικότητα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ενισχύεται η τάση σας να επιστρέψετε στο παρελθόν σας και η ανάγκη σας να αναζητήσετε τις ρίζες σας. Θα πρέπει να δουλέψετε λίγο περισσότερο την εμμονή σας σε παρωχημένες απόψεις και ιδέες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η κρίση σας ως προς τα γεγονότα, δεν είναι αντικειμενική και οι συζητήσεις σας καθοδηγούνται από το συναίσθημα. Οι παρεξηγήσεις και οι λανθασμένες εντυπώσεις θα είναι συχνό φαινόμενο σήμερα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σπαταλάτε χρήματα άσκοπα και οι ουσιαστικές σας ανάγκες μένουν πίσω σε μεγάλο βαθμό. Σήμερα, είναι απαγορευμένες οι επενδύσεις και τα έξοδα, καθώς η σχέση σας με το χρήμα, μόνο αντικειμενική δεν είναι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ευαισθητοποιήστε απέναντι στα γεγονότα και παίρνετε πολύ «πατριωτικά» το κάθε τι. Αναρωτηθείτε μήπως απλά επιζητάτε την προσοχή των άλλων, γι αυτό και η συμπεριφορά σας είναι παρεξηγήσιμη.

ΙΧΘΥΣ

Δεν είναι κατάλληλη μέρα για να πάρετε σοβαρές αποφάσεις για καίρια θέματα. Λειτουργείτε εν θερμώ και οι επιλογές σας θα είναι λανθασμένες. Αυτό μακροπρόθεσμα μπορεί να σας κοστίσει, κυρίως σε χρήμα.