Τα ζώδια για σήμερα Κυριακή 5/03

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα. Δύσκολες συνθήκες για την ανάπτυξη διαπροσωπικών σχέσεων. Επαγγελματικά, αδιαλλαξία το μεγαλύτερο πρόβλημα. Τάσεις φυγής, ή αλλαγή δεδομένων με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, δημιουργείτε ανισορροπίες με τις επιλογές σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Κρόνο. Απρόοπτα γεγονότα σας παρασύρουν σε λάθη. Επαγγελματικά, ευέλικτες κινήσεις αποτρέπουν παρεξηγήσεις. Παράλληλες σκέψεις, για ριζικές αλλαγές με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, ενδεχόμενη επαφή με παρελθοντικό πρόσωπο, δημιουργεί αναστάτωση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα. Δυσάρεστες ειδήσεις για κοινά γεγονότα. Επαγγελματικά, νέες καταστάσεις δημιουργούν την αίσθηση της ασφάλειας. Σκληρές διαπραγματεύσεις, ενδεχομένως να προκληθούν έντονες διαφωνίες με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, ξαφνιάζετε αρνητικά το πρόσωπο που προσεγγίζετε.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Κρόνο. Βρίσκετε λύσεις με δύσκολες αποφάσεις. Επαγγελματικά, εφησυχάζετε από την σταθερότητα. Εγωιστική και αλαζονική συμπεριφορά, αναθερμαίνει την σχέση με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, όμορφη προσέγγιση που σας δυσκολεύει να εμπιστευτείτε.

 

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη από το ζώδιο σας. Παρασύρεστε σε λάθη από ενδόμυχους φόβους. Επαγγελματικά, ανταποκρίνεστε με επιτυχία σε νέες απαιτήσεις. Έντονη ασφάλεια και σιγουριά, σας προκαλεί το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, μέσω ώριμων σκέψεων, αποφασίζετε να δεσμευτείτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα. Νέα σχέδια αρχίζουν να εφαρμόζονται. Επαγγελματικά, νέες δράσεις κόντρα στα θέλω σας. Ετοιμάζετε εκπλήξεις, που θα ικανοποιήσουν ευχάριστα το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, παρερμηνεύετε πεπραγμένα και εκτίθεστε ευχάριστα.

ΖΥΓΟΣ

Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Κρόνο. Διεκδικείτε με επιτυχία τα θέλω σας. Επαγγελματικά, υπερεκτιμάτε ικανότητες και προκαλείτε προβλήματα. Αντιλαμβάνεστε και ανταποδίδετε, την αγάπη από το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, επιδιώκετε την ανταπόκριση, μέσω εμμονικού φλερτ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Κρόνο. Διεκδικείτε με επιτυχία τα θέλω σας. Επαγγελματικά, υπερεκτιμάτε ικανότητες και προκαλείτε προβλήματα. Αντιλαμβάνεστε και ανταποδίδετε, την αγάπη από το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, επιδιώκετε την ανταπόκριση, μέσω εμμονικού φλερτ.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα. Υπεκφεύγετε καταστάσεις που ευθύνεστε. Επαγγελματικά, ιδιαίτερη προσοχή σε μακροχρόνιες συνεργασίες. Δημιουργείτε ακραίες καταστάσεις, με αντίθετα αποτελέσματα για το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, η ωμότητα, των πράξεων σας καθησυχάζει νέα προσέγγιση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Κρόνο. Ανεπιθύμητες επαφές ταράζουν την ηρεμία σας. Επαγγελματικά, προσοχή σε επιλογές και αποφάσεις. Αναλαμβάνετε την πρωτοβουλία, να ισορροπήσετε με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, αποδίδετε ανελλιπώς και ανεξαιρέτως σε πολλαπλά φλερτ.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα. Απρόοπτα γεγονότα καθυστερούν τις εξελίξεις. Επαγγελματικά, δράσεις που αναδεικνύουν την προσωπικότητά σας. Συζητάτε και ακούτε, με αποτέλεσμα να ξεπεράσετε τα εμπόδια με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, διεκδικείτε επίμονα, την ανταπόκριση από δεσμευμένο πρόσωπο.

ΙΧΘΥΣ

Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Κρόνο. Δικαιώνονται οι προσπάθειες σας για καθημερινές αλλαγές. Επαγγελματικά, αποτυχημένες κινήσεις με θετικά αποτελέσματα. Εγωιστικές σκέψεις, πρωταγωνιστούν αρνητικά για τις εξελίξεις με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, διάθεση για απ΄ενοχοποιημένο φλερτ.