Τα ζώδια για σήμερα Κυριακή 30/07

ΚΡΙΟΣ

Μια ερωτική σχέση, ανανεώνεται μετά από μια κακή περίοδο «κρίσης» και σας χαρίζει «επικές» ερωτικές στιγμές. Ένα κληρονομικό ζήτημα αποσπά την προσοχή σας και σας βάζει στο «τρέξιμο», θέλετε δεν θέλετε. Κρατήστε την ψυχραιμία και την αντοχή σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Μια ξαφνική αναστάτωση στην αισθηματική σας σχέση, κυρίως από την παρέμβαση μιας γυναίκας, σας βγάζει από τη ρουτίνα σας και σας αποδιοργανώνει. Ηρεμία και ψυχραιμία

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μικρά προβλήματα υγείας, σας ταλαιπωρούν και σας υποχρεώνουν να αναζητήσετε την ίασή τους. Μια αλλαγή στο χώρο της δουλειάς θα ανανεώσει το χώρο αλλά και τη διάθεσή σας έτσι ώστε να επανέλθει η όρεξή σας για δουλειά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο ρομαντισμός ξαναμπαίνει στη ζωή σας, που το τελευταίο διάστημα είχε γίνει κυνική και σκληρά αυστηρή. Νέες ευκαιρίες παρουσιάζονται για επαγγελματική άνοδο ενώ η δημιουργικότητά σας είναι στο φουλ. Αν είστε γονείς, σας περιμένουν χαρές απ’ τα παιδιά σας.

ΛΕΩΝ

Δεν πάνε καλά τα πράγματα στο σπίτι. Η οικογένεια υπόκειται σε αλλαγές. Αυτό έρχεται σε κόντρα με την πολυπόθητή σας σταθερότητα, αλλά θα πρέπει να σκεφθείτε ότι έχετε μεγάλο μερίδιο ευθυνών και εσείς. Ίσως θα πρέπει να τις επωμιστείτε και να δεχθείτε τα λάθη σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Εγκλωβισμένοι επικοινωνιακά, δεν θέλετε να μιλήσετε σε άνθρωπο. Συγγενείς έρχονται για βοήθεια και τους απορρίπτετε, ενώ δεν αποκλείεται να μετακινηθείτε, ή να μετακομίσετε. Σε κάθε περίπτωση, να προσπαθήσετε να είστε ψύχραιμοι.

ΖΥΓΟΣ

Νευριάζετε από τα οικονομικά σκαμπανεβάσματα που συμβαίνουν και δεν ξέρετε τι να κάνετε για να συμμαζέψετε τις εκκρεμότητες. Θα πρέπει να βρείτε έναν τρόπο όμως, γιατί οι υποχρεώσεις και τα γεγονότα τρέχουν γρήγορα ενώ εσείς αργείτε χαρακτηριστικά.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Συναισθηματικοί και με μεγάλες ευαισθησίες απέναντι στους ανθρώπους που αγαπάτε, αλλά και στους ερωτικούς σας συντρόφους, θα περάσετε μια μέρα αξέχαστη. Βάζετε τις βάσεις, ώστε με αγάπη να ανοίξουν οι συναισθηματικοί σας ορίζοντες για καλύτερο ερωτικό μέλλον.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Να είστε προσεκτικοί με τα θέματα της υγείας σας και να μην αμελείτε να τσεκάρετε τακτικά τη φυσική σας κατάσταση. Ξαφνικά προβλήματα σας ταλαιπωρούν, που αν τα αμελήσετε, θα γίνουν μεγάλα και θα αργήσετε πολύ να τα «ξεφορτωθείτε».

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αναγκάζεστε να συμβιβαστείτε με τα «λίγα», να αποδεχθείτε τα «πρέπει» και τους κανόνες των άλλων, ως πληρωμή των συνεπειών της αλαζονείας που επιδείξατε παλιότερα. Στην προσπάθειά σας να μην χάσετε τις ισορροπίες, θα το ρίξετε στον ύπνο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Καταξιώνεστε επαγγελματικά, αλλά και κοινωνικά. Οι επαφές σας αυτό το διάστημα, θα αποδειχθούν χρήσιμες απ’ όλες τις απόψεις. Αναγνωρίζονται οι ικανότητες και τα ταλέντα σας. Ευνοούνται οι ελεύθεροι επαγγελματίες αλλά και όσοι διαχειρίζονται ανθρώπινο δυναμικό.

ΙΧΘΥΣ

Σκέφτεστε ταξίδια και αποδράσεις, διακοπές και διασκέδαση. Οι υποχρεώσεις ας τρέχουν. Λέτε ότι μπορεί να περιμένουν αλλά αυτό δεν γίνεται. Προσέξτε μήπως γυρίζοντας απ’ τις διακοπές βρείτε «τόμους» από λογαριασμούς να σας περιμένουν κάτω από την πόρτα σας.