Τα ζώδια για σήμερα Κυριακή 27/08

ΚΡΙΟΣ

Περιορισμένη η έκφρασή σας και τα εκφραστικά σας μέσα σήμερα. Πεσμένα τα ενεργειακά αποθέματα. Ασχοληθείτε κυρίως με το σπίτι, τις οικιακές δουλειές και αφήστε τα δύσκολα για αργότερα.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Πολύ ερωτικοί, αισθησιακοί και έτοιμοι για όλα σήμερα, θα διεκδικήσετε δυναμικά τον άνθρωπο που απέσπασε το ερωτικό σας ενδιαφέρον. Οι πειρασμοί έρχονται συνεχώς, ανελλιπώς και αδιάκοπα. Όσοι βρίσκεστε σε σταθερές σχέσεις, καταλαβαίνετε ότι θα πρέπει να προσέχετε τι ρισκάρετε

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Έρχεται ισορροπία επιτέλους, στα αισθηματικά σας, αλλά και στις συνεργασίες σας. Μετά από ένα διάστημα, με σκαμπανεβάσματα και αναβολές, καθυστερήσεις και εμπόδια, τώρα έρχεται η δικαίωση. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που σας δίνονται

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Κάποια χρόνια προβλήματα που σας ταλαιπωρούν ακόμα και τώρα, θα πρέπει να τα ελέγξετε και να τα διορθώσετε. Μην διστάσετε να επισκεφθείτε το γιατρό σας γι αυτό. Αλλαγές στον επαγγελματικό σας χώρο, μπορεί να σας αναστατώσουν. Ψυχραιμία.

ΛΕΩΝ

Ο έρωτας έρχεται δριμύτερος στη ζωή σας, και εστιάζεται σε ένα πολύ εκκεντρικό πρόσωπο, που δίνει νέα πνοή στη ζωή σας και σας εισάγει σε έναν νέο τρόπο σκέψης και συναισθηματικής έκφρασης. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ενδώσετε ανεπιφύλακτα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το σπίτι, ο οικιακός χώρος, ο οικογενειακός περίγυρος θα είναι τα θέματά σας σήμερα. Δεν αποκλείεται να μπείτε στη διαδικασία να καταπιαστείτε με διάφορα μαστορέματα προκειμένου να συγυρίσετε το χώρο σας. Η οικογένεια πάντα κοντά σας.

ΖΥΓΟΣ

Θα ανάψουν τα τηλέφωνα σήμερα και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Πολλές οι επικοινωνίες σας, πολλά και τα πρόσωπα που θα ανταποκριθούν στα επικοινωνιακά σας καλέσματα. Θα ανταλλάξετε μηνύματα αγάπης, φιλίας. Κοινωνική άνοδος και μικρές μετακινήσεις είναι στο πρόγραμμα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα οικονομικά σας φαίνεται να είναι το κύριο θέμα σήμερα, καθώς τρομάζετε από ένα μη προβλεπόμενο έξοδο. Διατηρήστε όμως την ψυχραιμία σας, δεν θα είναι τόσο μεγάλο ώστε να μην μπορέσει η τσέπη σας να αντέξει. Από την άλλη, θα υπάρξουν ευκαιρίες για κέρδη.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με έντονο συναισθηματισμό θα αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε θέμα προκύψει σήμερα. Προσέξτε να μην έρθετε σε ρήξη με πρόσωπα που δεν πρέπει, ή να μην κατηγορήσετε άδικα, ανθρώπους που δεν φταίνε

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με πολύ βαριά ψυχολογία καλείστε να αντιμετωπίσετε σήμερα τα θέματά σας. Είναι αλήθεια ότι δεν έχετε καμία όρεξη να δουλέψετε, και να μπείτε στο παιχνίδι του κυνηγιού του χρήματος και της πραγματοποίησης των φιλοδοξιών σας. Δείξτε υπομονή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Κοντά σας οι φίλοι, ο κοινωνικός περίγυρος, και οι γνωστοί. Αν συμμετάσχετε σε ομαδικές δραστηριότητες θα ευνοηθείτε πολύ, ενώ ο κοινός σκοπός με κάποιους ανθρώπους θα σας δώσει τη δυνατότητα να πραγματοποιήσετε τις επιδιώξεις σας μια ώρα αρχύτερα.

ΙΧΘΥΣ

Επιδιώξατε την επιτυχία, την επαγγελματική καταξίωση και τώρα έρχεται η ώρα που μπορείτε να δρέψετε τους καρπούς των κόπων σας. Αναγνωρίζονται οι ικανότητές σας και όλοι συμφωνούν ότι έχετε προσόντα και ταλέντα που κανείς άλλος δεν έχει.