Τα ζώδια για σήμερα Κυριακή 26/02

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα. Δράσεις και κινήσεις με θετική προοπτική. Στα επαγγελματικά, ανοίγματα, για κοινωνικές επαφές. Αφήνετε στην άκρη, προβλήματα με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, υπερβολικές απαιτήσεις, απωθούν τις προσεγγίσεις.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ερμή. Παρατηρητές των εξελίξεων με απολαυστικά συναισθήματα. Στα επαγγελματικά, ευχάριστες συναναστροφές, με απρόσμενα γεγονότα. Αποστασιοποιείστε από συζητήσεις, που προκαλούν αδιέξοδο με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, θα έχετε απρόσμενη συνάντηση, με εξεζητημένο πρόσωπο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Κρόνο. Δεσπόζει ο εγωισμός και παρεκκλίνετε σε λάθη. Στα επαγγελματικά, ευνοϊκές θα είναι οι αλλαγές, παρά την αντίθεση σας. Εγωισμός και αλαζονεία, προκαλούν δυσφορία στο ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, η ανηθικότητα σας, διεγείρει τον ερωτισμό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα. Εκφράζεστε με έμπνευση, όχι με δυναμισμό. Στα επαγγελματικά, διαφοροποιούνται, εμφαντικά οι στάσιμες συνθήκες. Συζητήσεις για να εξομαλυνθεί η κατάσταση με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, έναρξη περιόδου, με έντονη γοητεία.

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα. Καταστροφικές σκέψεις με αποτυχημένες κινήσεις. Στα επαγγελματικά, ανάληψη ευθυνών, για τη διατήρηση των κεκτημένων. Μονόδρομος, η αποδοχή των λαθών προς το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, θα έχετε συζητήσεις που κουράζουν, πρόσωπα που τρομάζουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ερμή. Ακραίος εγωισμός προκαλεί απομόνωση. Στα επαγγελματικά, προσοχή, σε παρορμητικές κινήσεις. Έκφραση έντονων συναισθημάτων με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, πλανητικό σκηνικό, από θαμπή γοητεία.

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Κρόνο. Προβάλλετε αξιοσημείωτες πτυχές του χαρακτήρα σας. Στα επαγγελματικά, ενέργειες σκεπτόμενες, μεθοδικές και όχι σπασμωδικές. Απόμακρη και ανασταλτική απέναντι στο ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, χρησιμοποιείτε τεχνάσματα και ανθρώπους, για προσωπικό όφελος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα. Αρνητικές ειδήσεις επιφέρουν συναισθηματική αναστάτωση. Στα επαγγελματικά,τα επικοινωνιακά ανοίγματα, άκρως επικινδυνά. Διάθεση για διασκέδαση και έξοδο με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, παραφέρεστε σε αντιδράσεις, με σκοπό τη ερωτική συνεύρεση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα. Επιλογή νέας αναγκαστικής πορείας. Στα επαγγελματικά, γνώριμες προσεγγίσεις, από δόλια πρόσωπα. Χαμηλή η αυτοπεποίθηση και καθόλου κατανόηση προς το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, απογοήτευση των αποτελεσμάτων σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ερμή. Σκέψεις εφικτές να σας ωθήσουν στην οπισθοδρόμηση. Στα επαγγελματικά, αυθόρμητες κινήσεις, προκαλούν λανθασμένες εντυπώσεις. Αλληλοθαυμασμός και αλληλοεκτίμηση με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, ακούτε προσεχτικά και αποφασίζετε λανθασμένα.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Κρόνο. Θριαμβευτικά αποτελέσματα από πεπραγμένα κινήσεών σας. Στα επαγγελματικά, αποκαλύψεις, που επιβεβαιώνουν τις ικανότητες σας. Νέες δοκιμασίες και επίμονες προσπάθειες με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, συνειδητοποιείτε και απομακρύνεστε από ουτοπικές καταστάσεις.

ΙΧΘΥΣ

Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα. Πρωτοβουλίες που προκαλούν συγκρούσεις. Στα επαγγελματικά, νέες απόψεις, αλλάζουν τους στόχους. Ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα και έντονη νευρικότητα με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, νέα γνωριμία, με έντονο μυστήριο.