Τα ζώδια για σήμερα Κυριακή 24/09

ΚΡΙΟΣ

Μπείτε δυναμικά στο παιχνίδι του έρωτα, και αποφασίστε να κάνετε ό,τι περνά από το χέρι σας, για να λύσετε τα προβλήματα στις σχέσεις, που δεν πηγαίνουν καλά. Οι συνεργασίες και οι συνεταιρισμοί πηγαίνουν όσο καλά επιτρέπουν οι συνθήκες.

ΤΑΥΡΟΣ

Ένα πρόβλημα υγείας, λύνεται έτσι ξαφνικά και αναπάντεχα, όπως παρουσιάστηκε. Ίαση και θεραπεία. Εξυγίανση στο χώρο της δουλειάς από τους «σκάρτους» συνεργάτες και ανανέωση της θετικής ενέργειας, στο χώρο. Κάποιες ανακατατάξεις, ίσως να μην πρέπει να αποφευχθούν.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η δημιουργικότητά σας χτυπά κόκκινα. Σας έχει καταλάβει ένας παθιασμένος ζήλος να δημιουργήσετε πράγματα, να κάνετε νέα επαγγελματικά και όχι μόνο, ξεκινήματα. Είστε ερωτευμένοι ή απλά είναι οι συνθήκες έτσι; Χαρούμενοι, ευτυχισμένοι και με θετική στάση, πορεύεστε προς τη νίκη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα αναζητήσετε ένα καινούριο σπίτι. Κάποιοι από εσάς, στα πλαίσια της γενικότερης διάθεσης για αυτονομία, θα αναζητήσετε να αλλάξετε κατοικία, προκειμένου να έχετε την ησυχία σας. Απ’ την άλλη, μπορεί ήδη να έχετε μετακομίσει. Με το καλό λοιπόν.

ΛΕΩΝ

Η επικοινωνιακή σας δεινότητα θα πείσει και τους πιο δύσπιστους για τις ικανότητες που έχετε στις διαπραγματεύσεις. Τηλεφωνικώς, ή μέσω διαδικτύου θα καταφέρετε τα μέγιστα. Ευνοούνται οι μετακινήσεις, τα μικρά ταξίδια και οι διαδρομές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ένα οικονομικό σκαμπανέβασμα, προερχόμενο από ένα έκτακτο έξοδο, ίσως σας τρομάξει, ιδιαίτερα τώρα που έχετε αποφασίσει να βάλετε τάξη στα έξοδά σας. Δείξτε ψυχραιμία, και πάρτε τις σωστές αποφάσεις για να μην ρισκάρετε περαιτέρω.

ΖΥΓΟΣ

Συναισθηματικοί απέναντι στο ταίρι σας, αλλά και στα προβλήματα των φίλων σας. Σπεύδετε με ευαισθησία να βοηθήσετε όσους το έχουν ανάγκη και δεν λέτε όχι, ακόμα κι όταν αυτό μπορεί να αποβεί εις βάρος της δικής σας ψυχολογίας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα έχετε κέρδη από μυστικές ασχολίες, που μόνο εσείς ξέρετε. Εχθρότητες θα σας φέρουν σε δύσκολη θέση. Χειριστείτε την κατάσταση με ψυχραιμία και αποφύγετε να μιλήσετε για πράγματα που αργότερα μπορεί να κατηγορηθείτε γι αυτά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Κοινωνικοί και πολύ συζητήσιμοι. Σήμερα, σας δίνεται η ευκαιρία να ξεκινήσετε έναν συνεταιρισμό, ή μια συνεργασία, που μπορεί να αποφέρει τα μέγιστα κέρδη. Θα δείτε πολλούς φίλους και γνωστούς και θα διασκεδάσετε με την ψυχή σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πιθανόν μια εμπλοκή ερωτικής φύσεως με συνεργάτη σας να σας αποπροσανατολίσει, ωστόσο το ταλέντο σας στον χώρο εργασίας αναγνωρίζεται με τον καλύτερο τρόπο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η διαισθητική σας ικανότητα σε πλήρη έξαρση, θα μπορείτε να προβλέψετε καταστάσεις που πρέπει να αποφευχθούν. Θα ωφελήσετε και θα ωφεληθείτε από αυτό και όλοι θα προστρέχουν σε σας για συμβουλές. Ευνοούνται τα μακρινά ταξίδια.

ΙΧΘΥΣ

Θα κερδίσετε χρήματα από έναν συνεταιρισμό ή από την ουσιαστική συμβολή των συνεργατών σας, στην προώθηση των επαγγελματικών σας σχεδίων. Μη συμπεριφέρεστε σκληρά στους οικείους σας λόγω της επιφυλακτικότητας σας