Τα ζώδια για σήμερα Κυριακή 23/07

ΚΡΙΟΣ

Επιθετικοί και με νεύρα, εκδηλώνεστε κατά των μελών της οικογένειάς σας και αυτό μπορεί να στα στοιχίσει σε «μούτρα» και σε έλλειψη υποστήριξης, όταν θα το έχετε ανάγκη. Να προσέχετε τα λόγια σας περισσότερο ως προς το ποια θέματα συζητάτε. Κάποια από αυτά, «πονάνε».

ΤΑΥΡΟΣ

Μετακινήσεις και ταξίδια και εύνοια στο εμπόριο σήμερα. Κέρδη από δουλειές που έχουν να κάνουν με πωλήσεις. Σκέφτεστε την υλοποίηση ενός ταξιδιού, αλλά διστάζετε να το πράξετε. Μια καλή ευκαιρία για να ξεκινήσετε διακοπές, παρουσιάζεται, εκμεταλλευτείτε την.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Παίρνετε την απόφαση να τακτοποιήσετε οικονομικά θέματα που εκκρεμούν για μεγάλο διάστημα. Θα πρέπει να είστε αυστηροί στον προϋπολογισμό σας, και στα έξοδά σας. Σας δίνεται εύνοια, αλλά χρειάζεται σοφή διαχείριση αν δεν θέλετε να έρθετε αντιμέτωποι με εκπλήξεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Κανείς δεν θέλει να τα βάλει μαζί σας, όταν διακατέχεστε από έντονα νεύρα και σας έχει πιάσει η «γκρίνια». Η ψυχολογία σας είναι πεσμένη και τίποτα δεν μπορεί να σας ικανοποιήσει. Τα γυναικεία πρόσωπα, σήμερα, κυρίως του ίδιου ζωδίου, θα είναι το «κόκκινο πανί».

ΛΕΩΝ

Μεγάλο το άγχος σας, εκδηλώνεται σε διάφορα ψυχοσωματικά προβλήματα που ταλαιπωρούν τόσο εσάς, όσο και τους γύρω σας. Χρειάζεστε ησυχία και απομόνωση προκειμένου να τα βρείτε με τον εαυτό σας και να πάρετε τις σωστές αποφάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η ένταση και το άγχος που έχετε, δυστυχώς εκδηλώνεται έντονα απέναντι στους ανθρώπους του περιβάλλοντός σας, είτε του εγγύτερου, είτε του ευρύτερου. Η συμμετοχή σας σε ομάδες, δεν ενδείκνυται μια και δεν είστε σε θέση να συνεργαστείτε.

ΖΥΓΟΣ

Δεν θα πρέπει να απογοητεύεστε από μικρές, επαγγελματικές αποτυχίες. Ούτε και θα πρέπει να μεταφέρετε το θυμό, το άγχος και την έντασή σας στους ανθρώπους γύρω σας. Να γνωρίζετε ότι το μεγαλύτερο μάθημά σας, είναι το τελευταίο σας λάθος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αποφασίζετε επιτέλους να πάτε διακοπές; Οι φίλοι σας πιέζουν να το κάνετε; Δεν φαίνεστε και πολύ ορεξάτοι για περιπέτειες, ίσως γιατί είστε κουρασμένοι, ίσως γιατί δεν σας αρέσει και πολύ να είστε εκτός σπιτιού. Παρ’ όλα αυτά, οι προτάσεις του περιβάλλοντος, είναι δελεαστικές.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η δουλειά, τρέχει με ταχύτητες που το μυαλό σας δεν μπορεί να συλλάβει, όχι γιατί δεν έχετε την ικανότητα, αλλά γιατί έχετε αποσυντονιστεί. Ο νους σας τρέχει σε διακοπές, παραλίες και διασκέδαση ενώ οι επαγγελματικές υποχρεώσεις, είναι εδώ και ζητούν διευθέτηση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι σχέσεις κατέχουν τον περισσότερο από το χρόνο σας. Οι αισθηματικές καταστάσεις, που σήμερα, παίρνουν μια ιδιαίτερα ερωτική χροιά και σας καλούν να χαρίσετε στο ταίρι σας, αλλά και να δεχθείτε, χίλιες και μια νύχτες, και ό,τι άλλο προκύψει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι επαγγελματικές συνεργασίες στο μικροσκόπιο σήμερα. Θα επανεξετάσετε όλους τους παράγοντες και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ξεκίνησαν. Θα κάνετε έναν απολογισμό ως προς το πού στέκονται αυτή τη στιγμή και θα σχεδιάσετε για το μέλλον. Ικανοποίηση και χαρά.

 

ΙΧΘΥΣ

Θα χρησιμοποιήσετε και την τελευταία σταγόνα της δημιουργικότητάς σας, προκειμένου να καταπλήξετε το επαγγελματικό σας περιβάλλον. Η φαντασία σας, κινείται σε ρεαλιστικά επίπεδα και δεν κινδυνεύετε να «υπερβείτε τα εσκαμμένα». Άνοδος και επιτυχία.