Τα ζώδια για σήμερα Κυριακή 22/10

ΚΡΙΟΣ

Παίρνετε πολύ προσωπικά κάθε τι που συμβαίνει και προβαίνετε σε υπερβολικές συμπεριφορές προς όλους και όλα. Χαλαρώστε γιατί μπορεί να παρεξηγηθείτε με ανθρώπους που δεν θέλετε.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Να είστε προσεκτικοί με τη διατροφή και την υγεία σας γενικότερα. Κάποιες ενοχλήσεις, κυρίως ψυχοσωματικής φύσεως, θα σας αναγκάσει να ασχοληθείτε πιο εντατικά με τις ανάγκες του οργανισμού σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είστε απολύτως έτοιμοι να ενδώσετε σε έναν μεγάλο έρωτα και κάθε άνθρωπος που εμφανίζεται στη ζωή και την καθημερινότητά σας, είναι ένας εν δυνάμει σύντροφος. Να αξιολογείτε σωστά το ποιόν αυτών των ανθρώπων

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Εντάσεις και νεύρα στο οικογενειακό περιβάλλον σας. Θα πρέπει να μάθετε, ότι τα μέλη της οικογένειάς σας δεν είναι ο σάκος του μποξ για να εκτονώνετε την ενέργεια που σας περισσεύει.

ΛΕΩΝ

Γλυκομίλητοι και με ορθό λόγο, θα καταφέρετε μέσω της καλής επικοινωνίας, να πείσετε και τους πιο δύσπιστους, για τις επιδιώξεις και τα σχέδιά σας. Θα βρείτε, τη βοήθεια που αναζητάτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα οικονομικά και η πορεία των οικονομικών επιδιώξεών σας, θα είναι αυτό που σήμερα θα κρατήσει το ενδιαφέρον σας, ζωντανό. Δεν θα λείψουν τα έξοδα όμως, γι αυτό να προσέχετε.

ΖΥΓΟΣ

Ρομαντικοί, συναισθηματικοί και πολύ ευαισθητοποιημένοι στις συναισθηματικές ανάγκες των άλλων θα είστε σήμερα, κάτι που θα σας κάνει να είστε περιζήτητοι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Βαριά η ψυχολογία σας, σήμερα. Δεν έχετε όρεξη για τίποτα. Θα επιδιώξετε την απομόνωση, ίσως στον προσωπικό σας χώρο για περισυλλογή και λήψη σοβαρών αποφάσεων για τη ζωή και την καθημερινότητά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Πολλές οι κοινωνικές υποχρεώσεις και ενοχλείστε πολύ που είναι απαραίτητο να δείτε συγγενείς, ή γνωστούς που δεν θα θέλατε με τίποτα. Ίσως αν ιεραρχούσατε τις προτεραιότητές σας, να ήταν καλύτερα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Επιτέλους, έρχεται η πολυπόθητη καταξίωση. Τα θέματα καριέρας προωθούνται εύκολα και γρήγορα και σύντομα θα είστε σε θέση να δρέψετε τους καρπούς των κόπων σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Εσείς μπορεί να ονειρεύεστε διακοπές, ταξίδια και εξωτικούς προορισμούς, ο Κρόνος, όμως, σας προσγειώνει, κάποιες φορές λίγο πιο απότομα απ’ το αναμενόμενο.

ΙΧΘΥΣ

Πολύ ερωτικοί, πολύ αισθησιακοί και με ένα σεξαπίλ που ξεπερνά το μέτριο, θα καταφέρετε να διεκδικήσετε και να κερδίσετε το πρόσωπο που έχει, εδώ και καιρό, αποσπάσει το ερωτικό σας ενδιαφέρον.