Τα ζώδια για σήμερα Κυριακή 19/02

ΚΡΙΟΣ

Το εξάγωνο Αφροδίτης με τον Πλούτωνα, κλυδωνίζει τις σχέσεις σε κοντινό περίγυρο. Στα επαγγελματικά, κυριαρχούν θολές σκέψεις και ενδέχονται λάθη. Κρίνετε λανθασμένα και επιπόλαια το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, προσοχή στις επικοινωνίες που προκαλείτε.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ήλιος περνάει στους ιχθείς, εμφανίζει στην επιφάνεια παρελθοντικές καταστάσεις. Στα επαγγελματικά, πιέζεστε από εκκρεμότητες που χρειάζονται ολοκλήρωση. Κυριαρχούν υποψίες που θολώνουν την κρίση σας προς το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, ενδέχεται να εκτεθείτε σε ηθικό κίνδυνο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ερμή, δημιουργεί σκέψεις για παλιά απωθημένα. Στα επαγγελματικά, επανέρχονται καταστάσεις που δημιουργούν έντονη νευρικότητα. Μεταφέρετε λανθασμένες εντυπώσεις προς το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, όμορφη προσέγγιση με κακή επικοινωνία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Ήλιος περνάει στους ιχθείς, δικαιώνει την στάση σας. Στα επαγγελματικά, σημαντικό όπλο η ψυχραιμία σας. Η κακή συνεννόηση δημιουργεί προβλήματα με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, νέα γνωριμία με έντονο ενθουσιασμό.

ΛΕΩΝ

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Άρη, σας προτρέπει σε συναισθηματική ωριμότητα. Στα επαγγελματικά, προνοήστε για προβλήματα που σας επηρεάζουν. Αμφισβητείτε την καταλληλότητα ή όχι με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, αμηχανία και απογοήτευση σας κάνουν εριστικούς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Ήλιος περνάει στους ιχθείς, προμηνύει γεγονότα για νέες περιπέτειες. Στα επαγγελματικά, προτάσεις για σημαντικές συμφωνίες. Αποφεύγετε συζητήσεις σε δυσάρεστο κλίμα με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, ευχάριστη προσέγγιση από κοντινό σας πρόσωπο.

ΖΥΓΟΣ

Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό, στρέφει το ενδιαφέρον στις φιλικές σχέσεις. Στα επαγγελματικά, ξαφνικές συναντήσεις ανανεώνουν το ηθικό σας. Εκρηκτική διάθεση απο ανασφάλειες προς το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, έντονος ερωτισμός με άγνωστο πρόσωπο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Ήλιος περνάει στους ιχθείς, προσφέρει τη δυνατότητα για νέες λύσεις. Στα επαγγελματικά, αποδέχεστε προτάσεις με όχι καλές προοπτικές. Κυριαρχεί το πάθος και προκαλεί εκπλήξεις από το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, αποφεύγετε επιπόλαιες περιπέτειες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ερμή, προκαλεί εξελίξεις πάνω σε κόντρες. Στα επαγγελματικά, εκμεταλλεύεστε ευκαιρίες για την ανέλιξη σας. Εντάσεις και διαφωνίες δημιουργούν έντονο αισθησιασμό με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, σημαντικές ειδήσεις αναπτερώνει τις ελπίδες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Ήλιος περνάει στους ιχθείς, δημιουργεί εξελίξεις σε παγωμένα ζητήματα. Στα επαγγελματικά, νέα ανοίγματα με μεγαλη επιτυχία. Τελειώνετε καταστάσεις που σας ταλαιπωρούν με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, έντονη επικοινωνία με κοντινό σας πρόσωπο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το εξάγωνο Αφροδίτης με τον Πλούτωνα, ευνοεί συνθήκες που ανεβάζουν την αυτοπεποίθηση. Στα επαγγελματικά, καταστάσεις που αλλάζουν θετικά το κλίμα. Συνεχόμενες εναλλαγές συναισθημάτων δημιουργούν ανανέωση με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, παραμερίζετε τις ενοχές και εκμεταλλεύεστε τις ευκαιρίες.

ΙΧΘΥΣ

Ο Ήλιος περνάει στους ιχθείς, βοηθάει να δείτε και πίσω από το παρασκήνιο. Στα επαγγελματικά, περίεργα γεγονότα αποκαλύπτουν κρυφές δράσεις. Πιθανή αποκάλυψη κρυφών δράσεων προς το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, νέα προσέγγιση δημιουργεί υπερένταση.