Τα ζώδια για σήμερα Κυριακή 18/06

ΚΡΙΟΣ

Θα υπάρξει μια επιβράδυνση στην εξέλιξη των οικονομικών σας προσδοκιών, χωρίς όμως αυτό να αποτελέσει μακροχρόνια, ανασταλτικό παράγοντα. Ένα οικογενειακό ζήτημα, στο προσκήνιο σας αναστατώνει

ΤΑΥΡΟΣ

Μια σχέση θα τελειώσει, αυτό το μήνα, ίσως και οριστικά. Όσες όμως κρατήσουν γερά, οι συνθήκες θα ευνοήσουν στο να γίνουν πιο ουσιαστικές και να επικεντρωθούν στην ουσία και όχι στο «φαίνεσθαι».

ΔΙΔΥΜΟΙ

Παίρνετε την απόφαση, ότι θα πρέπει να βάλετε τον εαυτό σας στη διαδικασία, να είναι πιο παραγωγικός επαγγελματικά, ώστε στο χρήμα να ρέει με μεγαλύτερη αφθονία

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είναι σημαντικό σήμερα, να αντιμετωπίσετε ψύχραιμα και αποφασιστικά, κάθε γεγονός ή περιπέτεια, που προκαλεί τα νεύρα σας, είτε αυτό έχει να κάνει με τα επαγγελματικά, είτε με τα προσωπικά σας.

ΛΕΩΝ

Κλείνουν οι εκκρεμότητες σε οικονομικό και επαγγελματικό επίπεδο. Τα γραφειοκρατικά σας θέματα λύνονται. Τα αισθηματικά σας όμως, θα περάσουν από ψιλό κόσκινο καθώς έχετε εκκρεμότητες από παλιά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αυτό που πρέπει διακαώς να αποφύγετε, είναι τα κουτσομπολιά και η εμπλοκή σας σε σχόλια επί σχολίων, στο χώρο της δουλειάς, που το μόνο που θα καταφέρει είναι να σας αποπροσανατολίσει από τους στόχους σας.

ΖΥΓΟΣ

Σε ό,τι έχει να κάνει με τα εργασιακά σας συμφέροντα, θα πρέπει να βρείτε έξυπνους τρόπους να  υπερασπίσετε και να διεκδικήσετε στρατηγικά τα δικαιώματά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Να αποφύγετε επισταμένως, να διατηρείτε μια και μόνη συγκεκριμένη επαγγελματική συμπεριφορά, απέναντι σε όλους. Ελιχθείτε και θα δείτε ότι τα αποτελέσματα θα δικαιώσουν τις προσπάθειές σας

ΤΟΞΟΤΗΣ

Όσοι είστε ακόμα αδέσμευτοι, θα έχετε αρκετές ευκαιρίες να γνωρίσετε τους κατάλληλους ανθρώπους. Την προσοχή σας όμως, θα αποσπάσουν οι πρώην, ειδικά αυτοί με τους οποίους εκκρεμούν νομικά ή γραφειοκρατικά θέματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα έχετε σταθερά έσοδα, και οι επενδύσεις οικονομικού τύπου, θα έχουν άριστη εξέλιξη. Σε προσωπικό επίπεδο, θα αναρωτηθείτε σοβαρά, αν αξίζει να είστε μέσα στις σχέσεις και θα προσανατολιστείτε εκεί που νιώθετε περισσότερο ασφαλείς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Εκτός από κάποιες μεμονωμένες περιπτώσεις, με «βεβαρυμμένο» παρελθόν, όλοι, θα μπορέσετε να αντεπεξέλθετε στις υποχρεώσεις σας, χωρίς ιδιαίτερες οικονομικές θυσίες.

ΙΧΘΥΣ

Αποφύγετε επενδύσεις που ακούγονται δελεαστικές και προσπαθήστε να είστε πιο ευέλικτοι στις διαπραγματεύσεις σας. Η κούραση και το άγχος, σταδιακά θα υποχωρούν.