Τα ζώδια για σήμερα Κυριακή 12/11

ΚΡΙΟΣ

Έκτακτα έξοδα, που χρειάζονται πολύ καλή διαχείριση προκειμένου να αποφύγετε περαιτέρω ζημιές. Θα χρειαστεί δε, να διευθετήσετε κάποιους παλιούς, ξεχασμένους λογαριασμούς.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα πρωτοτυπήσετε συναισθηματικά, καθώς εφευρίσκετε έξυπνους τρόπους να διεκδικήσετε τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει. Η δε αλλαγή στην εμφάνισή σας, κάνει εντύπωση με την εκκεντρικότητά της.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ένα συνονθύλευμα σκέψεων, εικασιών, ερωτημάτων πάνω σε υπαρξιακά θέματα, θα σας ταλαιπωρήσει. Μια ταλαιπωρία που επεκτείνεται και στους ανθρώπους που αποτελούν το κοινωνικό σας περιβάλλον.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αισθάνεστε καλά βρισκόμενοι ανάμεσα σε κόσμο και δη με φίλους που ξέρετε ότι σας αγαπούν και σας στηρίζουν. Μέσα από τον κοινωνικό και φιλικό σας κύκλο, προκύπτει μια επαγγελματική ευκαιρία, που έχει την τάση για γίνει μόνιμη συνεργασία.

ΛΕΩΝ

Μπορεί να θεωρείτε ότι δεν έχετε δυνάμεις για να αντεπεξέλθετε στις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις. Αισθάνεστε κουρασμένοι, και ανήμποροι. Η επιβράβευση που θα λάβετε όμως, θα σας δώσει φτερά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σας εγκλωβίζει η καθημερινότητα και οι υποχρεώσεις, και το μυαλό σας τρέχει αλλού, σ’ άλλα μέρη, σ’ άλλους τόπους, με ξεκούραση και μακαριότητα. Αποφασίστε να κάνετε μια εκδρομή, θα σας κάνει καλό.

ΖΥΓΟΣ

Άκρατος ερωτισμός και αισθησιασμός, βρίσκει ανταπόκριση σε ένα πρόσωπο που έχει αποσπάσει το ερωτικό σας ενδιαφέρον εδώ και καιρό. Περάστε όμορφα, αλλά μην κάνετε όνειρα για σταθερότητα και πορεία

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αποφασίζετε να διαχειριστείτε διαφορετικά, τα αισθηματικά σας θέματα, βάζοντας περισσότερη λογική από συναίσθημα. Αυτό θα δώσει λύσεις στα υπάρχοντα προβλήματα και θα ανανεώσει τον τρόπο που αντιμετωπίζετε τις σχέσεις σας, προς το θετικότερο

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μια αλλαγή στον επαγγελματικό σας χώρο, βελτιώνει τη λειτουργικότητά του και ανανεώνει τον ενθουσιασμό σας για δουλειά. Σήμερα, δίνονται λύσεις σε χρόνια προβλήματα υγείας.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η ενασχόλησή σας με τα παιδιά, είτε τα δικά σας, είτε όχι, θα σας δώσει χαρά και θα σας διδάξει νέους τρόπους να αντιμετωπίζετε τα προβλήματα της ζωής και της καθημερινότητάς σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η αδυναμία σας να επικοινωνήσετε σωστά, αυτά που θέλετε στα μέλη της οικογένειάς σας, μπορεί να σας φέρει σε ρήξη μαζί τους. Αποφύγετε όμως τους εκνευρισμούς.

 

ΙΧΘΥΣ

Μετακινήσεις, μεταφορές, επικοινωνίες και ανανέωση του τεχνολογικού σας εξοπλισμού, ή ακόμα και του μεταφορικού σας μέσου, είναι στις άμεσες προτεραιότητές σας.