Τα ζώδια για σήμερα Κυριακή 12/03

ΚΡΙΟΣ

Ευκαιρία να επικοινωνήσετε καλύτερα με πρόσωπα του συγγενικού σας περιβάλλοντος. Στα επαγγελματικά, αναπτύσσεται η χαμένη ισορροπία με τους συνεργάτες σας. Επιδίωξη σας οι κοινοί στόχοι με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, σας δυσκολεύει προσέγγιση στον επαγγελματικό χώρο.

ΤΑΥΡΟΣ

Στο στόχαστρο η επέκταση των διαπροσωπικών σχέσεων. Στα επαγγελματικά, υποχρεώσεις και αγγαρείες σας αγχώνουν υπέρμετρα. Πιθανά εμπόδια λόγω της αδιαλλαξίας σας με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, ενδεχόμενη επανασύνδεση με ευνοϊκές προοπτικές.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Διευρύνετε τις δράσεις σας με σκοπό τη διασκέδαση. Στα επαγγελματικά, βρίσκετε το τρόπο να ελιχθείτε παρά τα προβλήματα. Προσοχή στο παρασκήνιο δεν σας ευνοεί απέναντι στο ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, νέα γνωριμία αναθερμαίνει τα συναισθήματά σας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ασχολείστε με ότι σας προσφέρει χαρά και διασκέδαση. Στα επαγγελματικά, αντιλαμβάνεστε τις σωστές κινήσεις και πράττετε ανάλογα. Απογοητεύεστε από τις εξελίξεις και τις αντιδράσεις από το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, υποψιάζεστε ενδιαφέρον από φιλικό σας πρόσωπο.

ΛΕΩΝ

Η αδιαλλαξία σας προκαλεί ενόχληση στο περιβάλλον σας. Στα επαγγελματικά, ανταποκρίνεστε με επιτυχία στις νέες συνθήκες που επικρατούν. Υπάρχουν κανόνες που θεωρείτε ότι παραβαίνει το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, εκμεταλλεύεστε την ευκαιρία και είστε ο πρωταγωνιστής στον περίγυρό σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Πιθανές αναμνήσεις να ταράξουν την ευχάριστη κατάσταση. Στα επαγγελματικά, διεκπεραιώνετε με επιτυχία στις υποχρεώσεις που απομένουν. Εντυπωσιάζετε το ταίρι σας και κερδίζετε τις εντυπώσεις. Οι ελεύθεροι, τακτοποιείτε οριστικά ανοιχτούς λογαριασμούς.

ΖΥΓΟΣ

Το επιβαρυμένο σας πρόγραμμα, δυσκολεύει την καθημερινότητά σας. Στα επαγγελματικά, δεν επιτρέπεται τίποτα να δυναμιτίσει την ατμόσφαιρα. Σημαντικά σημάδια υπέρ σας γεμίζουν αισιοδοξία το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, αντιδράτε ορθολογικά σε ανύποπτα χρονικά καταστάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Εκφράζεστε έντονα, λόγω εσωτερικών συναισθηματικών πιέσεων. Στα επαγγελματικά, κυριαρχεί η καχυποψία και σας προφυλάσσει από λάθη. Εκδηλώνεστε με παράξενο τρόπο προς το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, η φαντασία και το ένστικτο οδηγός σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Προσπαθείτε να ξεφύγετε από εμμονές που σας δημιουργούν συγκρούσεις. Στα επαγγελματικά, προσπάθειες φέρουν αναμενόμενα αποτελέσματα για να επιβληθείτε. Αδιευκρίνιστες καταστάσεις οδηγούν σε επιπόλαιες αποφάσεις το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, στη σκέψη πρόσφατης νέας γνωριμίας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα κοντινά σας πρόσωπα θα παίξουν τον σημαντικότερο ρόλο στις εξελίξεις. Στα επαγγελματικά, η απότομη συμπεριφορά σας απομακρύνει από το στόχο σας. Ψάχνετε τρόπους να νιώσετε ασφαλείς με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, αναποτελεσματικές δράσεις σας απογοητεύουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Επικεντρώνετε την προσοχή σας, στο επίπεδο των προσδοκιών και των επιθυμιών σας. Στα επαγγελματικά, είστε διαλλακτικοί και συγκαταβατικοί για να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες. Άκομψες σκέψεις δυναμιτίζουν χωρίς αιτία το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, εξελίσσονται οι καταστάσεις όπως θέλετε.

ΙΧΘΥΣ

Ευνοϊκές συνθήκες να υπάρξει αρμονία με οικογενειακά πρόσωπα. Στα επαγγελματικά, ευχάριστες και θετικές ειδήσεις για τα επόμενα βήματα σας. Δεν επιτρέπετε να σας επηρεάσει κάτι απέναντι στο ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, διασκεδάζετε και ανοίγεστε σε περίεργες καταστάσεις.