Τα ζώδια για σήμερα Κυριακή 12/02

ΚΡΙΟΣ

Απαλλάσσεστε από αρνητικές καταστάσεις που σας απασχολούσαν ιδιαίτερα. Στα επαγγελματικά, διεκδικείτε αξιώσεις με θετικό αντίκρισμα. Ευχάριστη διάθεση δημιουργική πάθη με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, προσέγγιση από πρόσωπο παρελθοντικό χωρίς ιστορικό.

ΤΑΥΡΟΣ

Μικρές αιφνίδιες αλλαγές δημιουργούν έντονες καταστάσεις. Στα επαγγελματικά, διατηρείτε τις ισορροπίες και εκμεταλλεύεστε τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται. Συλλογίζεται σκέψεις για λόγια που πληγώνουν προς το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, προσοχή στην πλάνη επηρεαζόμενοι από ευαισθησίες σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αναγκαστική προσαρμογή σε μία νέα καθημερινότητα. Στα επαγγελματικά, αντίδραση στην αντίληψη και θετικές εξελίξεις. Παρορμητικές κινήσεις δίνουν το κάτι παραπάνω με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, ακατάλληλες προσεγγίσεις γιγαντώνουν τις αντιδράσεις στο περιβάλλον σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Προσοχή σε κινήσεις που προκαλούν πληγές ή πόνο. Στα επαγγελματικά, απροκάλυπτες κινήσεις δηλώνουν ξεκάθαρα την ισχύ και την δύναμη σας. Λύσεις προβλημάτων με ιδανικό τρόπο για το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, ερωτική αναστάτωση στον επαγγελματικό σας χώρο.

ΛΕΩΝ

Απρόσμενες καταστάσεις σας ενώνουν περισσότερο με την οικογένεια. Στα επαγγελματικά, συζητήσεις και αποφάσεις που σας δυσκολεύουν. Ενθουσιώδης ερωτική προσέγγιση με διαφορετικό τρόπο από το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, ερωτική προσέγγιση σε πρόσωπο με μεγάλη οικειότητα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Διαδικαστικά θέματα επιβαρύνουν σημαντικά τις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Στα επαγγελματικά, επιτάσσεται σκέψεις και παρασύρεται προσδοκίες άλλων. Κακή επικοινωνία και έντονες διαφωνίες με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, αντιδράτε αρνητικά στην πρόθεση νέας γνωριμίας.

ΖΥΓΟΣ

Βρίσκεται συμμάχους και εντοπίζεται προβλήματα που λύνονται. Στα επαγγελματικά, μικρές ανατροπές αναπροσαρμόζουν εκ νέου τα σχέδια σας. Πιθανές πιεστικές καταστάσεις της επιβαρύνεται στο ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, πιθανή ερωτική προσέγγιση στον επαγγελματικό σας χώρο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αναθεωρείται σκέψεις και αναλογίζεστε τις ευθύνες σας. Στα επαγγελματικά, αρνητικές εξελίξεις σε πιθανές οικονομικές συμφωνίες. Δημιουργείται όμορφες προϋποθέσεις για την επανάκαμψη με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, εμπιστεύεστε νέο πρόσωπο που σας προκαλεί την αίσθηση της ασφάλειας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αποβάλλεται τοξικούς χαρακτήρες και δημιουργείτε γερά θεμέλια. Στα επαγγελματικά, σημαντικές συγκρούσεις από επιπόλαια λάθη χωρίς αιτία. Προκαλείται άνοιγμα σημαντικών συζητήσεων με δόλο προς το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, ακατάλληλες συνθήκες ευνοούν την προώθηση νέας γνωριμίας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αναπολείτε όμορφες μελαγχολικές στιγμές και αναζητάτε τα λάθη. Στα επαγγελματικά, τακτοποιείτε εκκρεμότητες ιδιάζουσας σημασίας και ανταμείβεστε προκλητικά. Καταστάσεις εκτός τροχιάς βρίσκουν ισορροπία με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, πιθανότης στο γύρισμα αλλάζει τα δεδομένα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αντιλαμβάνεστε λάθη σας και προσπαθείτε να τα διορθώσετε. Στα επαγγελματικά, σημαντικές συζητήσεις επιβεβαιώνουν τις σωστές επιλογές σας. Αντιλαμβάνεστε έντονα θέσεις απόστασης και απομάκρυνσης από το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, εφήμερες καταστάσεις ερωτικές σας παρασύρουν σε λάθη επώδυνα.

ΙΧΘΥΣ

Ισχυρές αντιδράσεις και έντονες διαφωνίες με συγγενικά σας πρόσωπα. Στα επαγγελματικά, λάθη του παρελθόντος κάνουν αισθητή την επανεμφάνιση τους. Ερωτικές έντονες δράσεις που εξιτάρουν ιδιαίτερα εσάς και το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, παραμερίζεται τις όποιες διαφωνίες και διασκεδάζετε ερωτικά.