Τα ζώδια για σήμερα Δευτέρα 7/08

ΚΡΙΟΣ

Ανατροπές στον οικονομικό τομέα, σας αναγκάζουν σε αλλαγή πορείας πλεύσης. Θα πρέπει να διορθώσετε τα κακώς κείμενα, σήμερα κιόλας αν σας ενδιαφέρει η καλή οικονομική σας πορεία.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι αποφάσεις σας στα ζητήματα συνεργασιών, δεν ικανοποιούν κάποιους από τους συνεργάτες σας. Η αδιαλλαξία σας, δεν σας αφήνει να ακούσετε τι σας λένε. Η αντιπαράθεση είναι γεγονός.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Έχετε αποφασίσει να ανακατατάξετε το στενό φιλικό σας περιβάλλον, εξαιτίας των ανθρώπων με τους οποίους έχετε αντιπαρατεθεί. Με κάποιους θα τελειώσετε οριστικά, ενώ με κάποιους άλλους θα συνδεθείτε στενότερα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Προσπαθήστε να κρατήσετε τα προσχήματα στις αντιπαραθέσεις σας, με ανθρώπους που θεωρείτε ότι η σχέση σας μαζί τους, είναι σημαντική για σας. χαμηλώστε τους τόνους και συνεννοηθείτε.

ΛΕΩΝ

Η επικοινωνιακή σας ικανότητα θα είναι πολύ βοηθητική σε θέματα δουλειάς, αλλά και για τις δημόσιες σχέσεις σας. αυτό θα σας επιτρέψει αφενός να ανεβείτε επαγγελματικά, αφετέρου θα ανεβάσει τα οικονομικά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είστε αποφασισμένοι να κρατήστε μακριά σας κάθε άνθρωπο ή παράγοντα που σας καταπιέζει και δεν αφήνει χρόνο στη σκέψη σας να λειτουργήσει ελεύθερα.

ΖΥΓΟΣ

Προγραμματισμένα σχέδια αναβάλλονται εξαιτίας κάποιων ανθρώπων που έκαναν ό,τι περνούσε από το χέρι τους για να μην κάνετε αυτό που θέλετε. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας και να ξέρετε ότι θα υπάρξει δικαιοσύνη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα υπάρξουν αλλαγές στο κοινωνικό σας στάτους, ενδεχόμενα και σε κάποιες συνεργασίες σας. Και αυτό φαίνεται να υποκινείται από τους άλλους. Εσείς καλείστε απλά να προσαρμοστείτε.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μπορεί να χρειαστεί να αλλάξετε κάποια σχέδιά σας, εξαιτίας υποχρεώσεων της καθημερινότητας που δεν γίνεται να αναβληθούν. Η ευελιξία είναι απαραίτητη αυτή τη στιγμή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Βάζετε τάξη σε οικονομικά ζητήματα που σας είχαν απασχολήσει το προηγούμενο διάστημα και επιτέλους μπορείτε να ανασάνετε ελεύθερα. Η ψυχολογία σας αρχίζει να ανεβαίνει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Δημιουργούνται αντιπαραθέσεις με αγαπημένα σας πρόσωπα και εσείς φαίνεται ότι δεν έχετε καμία συμβιβαστική διάθεση. Προσέξτε όμως, γιατί αυτό μπορεί να φέρει οριστικές ρήξεις.

ΙΧΘΥΣ

Βάζετε σε μια σειρά υποχρεώσεις και δουλειές. Το ταμείο σας αρχίζει και γεμίζει. Αν κρατήσετε αυτή τη στάση για αρκετό καιρό ακόμα, σίγουρα θα μπορείτε προς το τέλος του μήνα να ανασάνετε.