Τα ζώδια για σήμερα Δευτέρα 30/10

ΚΡΙΟΣ

Χρήματα από το πουθενά, έρχονται να σας φτιάξουν τη μέρα. Αν όχι μετρητά, έστω οι προϋποθέσεις για να βγάλετε χρήμα. Το ζήτημα είναι πόσα από αυτά θα σας μείνουν στην τσέπη… Αλλά αυτό άπτεται στη δική σας διαχείρισης.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα, θα κάνει θραύση η αντοχή και η δύναμή σας. Ο τρόπος με τον οποίον αντιμετωπίζετε τις καταστάσεις, θα καταπλήξουν τόσο τους φίλους όσο και τους εχθρούς. Οικονομικές απολαβές από επενδύσεις, αλλά και τα νέα ξεκινήματα σε όλους τους τομείς ευνοούνται

ΔΙΔΥΜΟΙ

Εύθικτοι και ευερέθιστοι σήμερα, με μια ψυχολογία που δεν σηκώνει και πολλά, πολλά. Δεν είστε σε θέση να αντιμετωπίσετε δύσκολες και πιεστικές καταστάσεις, και καλό θα ήταν να αποφύγετε να αποφασίσετε για τα δύσκολα επαγγελματικά ζητήματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι φίλοι, οι γνωστοί και οι δικοί σας, είναι πάντα στο πλευρό σας. Εσείς όμως, δεν είστε και πολύ σε θέση να ανταποκριθείτε, όπως πρέπει. Σας απασχολούν θέματα δικά σας, και εκνευρίζεστε προς κάθε προσπάθεια συμπαράστασης από τους άλλους.

ΛΕΩΝ

Κι εκεί που πιστεύατε ότι κανείς δεν αναγνωρίζει την προσφορά σας, και νιώθατε παραγκωνισμένοι, έρχεται η αναγνωρισιμότητα με καλές οικονομικές απολαβές, και οι ιδέες σας εφαρμόζονται. Η επιτυχία, είναι εδώ. Συγχαρητήρια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Νιώθετε δυσβάσταχτο το βάρος της καθημερινότητας και της ρουτίνας. Πνίγεστε και αναζητάτε διέξοδο αλλά και λύσεις. Δεν έχετε καλή επικοινωνία με το περιβάλλον σας και αυτό σας λυπεί ακόμα περισσότερο. Γιατί δεν αποφασίζετε να κάνετε ένα σύντομο ταξίδι; Θα σας κάνει πολύ καλό.

 

ΖΥΓΟΣ

 Τα πρόσωπα που θα σας πλησιάσουν ερωτικά, ανεξαρτήτως από το αν είστε σε δέσμευση ή όχι, έχουν σκοπό να σας δείξουν ένα πράγμα. Ποτέ να μην πιστεύετε ότι όλα είναι καλά και η ευτυχία έχει εγκατασταθεί στη ζωή σας. Να που υπάρχουν λόγοι για να είστε πιο ευτυχισμένοι απ’ όσο πιστεύατε.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ξαφνικά, διευθετούνται υποθέσεις σας που εκκρεμούσαν. Συνάπτονται συμφωνίες που δεν πιστεύατε ποτέ, και δημιουργούνται συνεταιρισμοί με άτομα, που ούτε είχατε διανοηθεί ότι θα γινόταν. Οι σχέσεις καλυτερεύουν και άλλες δημιουργούνται από το πουθενά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα προβλήματα υγείας προσφιλών σας ατόμων, είναι αυτά που σας κρατούν απασχολημένους σήμερα. Η ανησυχία σας και η αγωνία σας για να πάνε όλα καλά, σας αποσπά την προσοχή από τη δουλειά, η οποία παρουσιάζει σκαμπανεβάσματα. Προσοχή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ένας καινούριος έρωτας εμφανίζεται ξαφνικά, και σας αποδεικνύει ότι ακόμα δεν έχει έρθει ο καιρός να κατασταλάξετε κάπου. Οι γυναίκες θα παίξουν σημαντικό ρόλο στη δημιουργικότητά σας, όχι μόνο σε επαγγελματικό αλλά και σε κάθε τομέα της καθημερινότητάς σας.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι γυναίκες του οικογενειακού σας περιβάλλοντος έχουν σήμερα, τον πρώτο λόγο. Θα περάσετε όμορφες στιγμές μαζί τους στο σπίτι, αλλά και στον ευρύτερο οικογενειακό χώρο. Ίσως αναπολήσετε το παρελθόν, ίσως να αναζητήσετε και τις ρίζες σας.

ΙΧΘΥΣ

Επικοινωνείτε με έναν δικό σας τρόπο, που φαίνεται παράξενος στους άλλους. Αυτό μπορεί να προβληματίσει κάποιους απ’ αυτούς που απευθύνεστε και ίσως οι σχέσεις σας μαζί τους να σκαμπανεβάσει. Ευνοούνται τα μικρά ταξίδια και οι μετακινήσεις.