Τα ζώδια για σήμερα Δευτέρα 3/04

ΚΡΙΟΣ

Τα επαγγελματικά σας σχέδια φαίνεται ότι είναι λίγο δύσκολο να πραγματοποιηθούν, ωστόσο θα υπάρξει βοήθεια από άτομα κύρους που θέλουν και έχουν τη δύναμη να τα προωθήσουν

ΤΑΥΡΟΣ

Η αποκάλυψη ενός παρασκηνίου, στο χώρο εργασίας, που κινείται εδώ και καιρό εις βάρος σας, τακτοποιεί και ξεκαθαρίζει την κατάσταση, έτσι ώστε να απελευθερωθείτε από επιπλέον άγχη

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μπορεί να είστε ερωτευμένοι, μπορεί και όχι. Σε κάθε περίπτωση θα απολαύσετε ερωτικές στιγμές με το ταίρι σας, ή με το ταίρι κάποιου άλλου. Γι αυτό το τελευταίο, να είστε προσεκτικοί

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο καιρός της κατήφειας, επιτέλους περνάει και ανανεωμένοι και σίγουροι για τον εαυτό σας και τα θέλω σας, προβαίνετε σε σοβαρά και μελετημένα νέα ξεκινήματα, σε όλα τα επίπεδα

ΛΕΩΝ

Μικροπροβλήματα υγείας, κυρίως ψυχοσωματικής προέλευσης, μπορεί να σας απασχολήσουν σήμερα. Δώστε προσοχή, γιατί ενδέχεται να γίνουν μεγάλα αν τα παραμελήσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ένας νέος ρομαντικός έρωτας μπαίνει στη ζωή σας και σας αναστατώνει. Αποπροσανατολίζεστε από τις υποχρεώσεις σας και τα άγχη μεγαλώνουν. Ηρεμήστε.

ΖΥΓΟΣ

Οικογενειακά προβλήματα και θέματα το σπιτιού δεν σας αφήνουν να ησυχάσετε ούτε στιγμή. Κληρονομικά και περιουσιακά ζητήματα, θα πρέπει να λυθούν, όμως για να μην έχετε θέματα αργότερα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Επικοινωνιακές δυσκολίες, θα υπάρξουν για όσους υποχρεούνται να διατηρούν σχέσεις και συνεργασίες εξ αποστάσεως. Οι παρεξηγήσεις είναι εύκολες γι αυτό να είστε προσεκτικοί και καθόλου παρορμητικοί.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ήρθε ο καιρός να δείτε στην πράξη πώς είναι να αυξάνονται τα εισοδήματά σας. Με λίγη καλή διαχείριση, και λίγη προσοχή στα έξοδα, σε λίγο καιρό θα μπορείτε να υπερηφανεύεστε για τον τραπεζικό σας λογαριασμό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Παίρνετε τα πάντα πολύ προσωπικά, και αυτό μπορεί να σας φέρνει σε ρήξη τόσο με πρόσωπα της οικογένειάς σας, όσο και με τους επαγγελματικούς σας συνεργάτες. Ηρεμήστε, δεν περιστρέφεται το σύμπαν γύρω σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η ψυχολογία σας, είναι αυτή που θα παίξει τον σημαντικότερο ρόλο στις αποφάσεις που θα πάρετε σήμερα για τα θέματα που σας απασχολούν. Ίσως κάνατε καλά που προτιμήσατε την απομόνωση στον προσωπικό σας χώρο.

ΙΧΘΥΣ

Οι καλές σχέσεις με το φιλικό σας περιβάλλον και η καλή σας διάθεση, σας κάνουν περιζήτητους στις παρέες, ακόμα κι αν πρόκειται για διαδικτυακές. Όμορφες επικοινωνίες, καλοί φίλοι και καλή καρδιά.