Τα ζώδια για σήμερα Δευτέρα 28/08

ΚΡΙΟΣ

Η υγεία σας θα σας απασχολήσει σήμερα, κυρίως από μικροενοχλήσεις που οφείλονται σε κακή διατροφή και κακές συνήθειες και καταχρήσεις. Μην διστάσετε να κάνετε ένα γενικό τσεκ απ, προκειμένου να αποφύγετε περαιτέρω ταλαιπωρία.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο αισθησιασμός σας, κάνει εντύπωση στον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει και είναι το κλειδί για να κατακτήσετε το πρόσωπο που απέσπασε το ερωτικό σας ενδιαφέρον. Οι δεσμευμένοι θα χαρίσετε στο ταίρι σας αξέχαστες στιγμές, φλογερές και γεμάτες πάθος.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Διαφόρων ειδών σχέσεις αλλά και συνεργασίες στο προσκήνιο. Μια συμφωνία που κυνηγούσατε για καιρό τώρα, σήμερα κλείνει με τις καλύτερες προοπτικές. Σχέσεις που ήταν υπό συζήτηση σήμερα κατασταλάζουν. Αισθάνεστε ότι ανακτάτε τον έλεγχο κι αυτό σας ικανοποιεί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αν σας βγουν στην επιφάνεια προβλήματα υγείας που δεν είχατε πριν, είναι γιατί έχετε παραμελήσει τον οργανισμό σας. Κάποιες χωροταξικές αλλαγές στο χώρο της εργασίας σας, ίσως σας φέρουν αναστάτωση, ωστόσο είναι απαραίτητες για την καλύτερη λειτουργία της.

ΛΕΩΝ

Ένας κεραυνοβόλος έρωτας εμφανίζεται από το πουθενά και σας αναστατώνει ευχάριστα. Μεγάλες χαρές και εκπλήξεις σας περιμένουν και από τα παιδιά σας, αν είστε γονείς. Η χαρά, η ζωντάνια, ο ενθουσιασμός είναι οι παράγοντες που θα κάνουν τη μέρα σας συναρπαστική.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Όμορφες οικογενειακές στιγμές θα περάσετε με τους δικούς σας ανθρώπους, στη θαλπωρή του σπιτιού. Δεν θα αποφύγετε κάποιες αγγαρείες που θα σας ανατεθούν και θα μαστορέψετε, θα επιδιορθώσετε και θα ασχοληθείτε με τα κακώς κείμενα του οικιακού σας χώρου

ΖΥΓΟΣ

Επικοινωνιακός πυρετός σήμερα. Τα τηλέφωνα θα ανάψουν ενώ το διαδίκτυο θα πάρει φωτιά. Θα ανταλλάξετε μηνύματα αγάπης ή φιλίας, θα συνομιλήσετε με ανθρώπους από το εξωτερικό. Η ανταλλαγή ιδεών και απόψεων, θα σας κάνει καλό, τόσο κοινωνικά όσο και επαγγελματικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η οικονομική σας κατάσταση βρίσκεται στη διαδικασία βελτίωσης. Σήμερα θα ανακαλύψετε ότι οι κινήσεις που κάνατε ως τώρα, φέρνουν αποτελέσματα. Ο τραπεζικός σας λογαριασμός βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και ενισχύεται από την τύχη.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η τύχη είναι με το μέρος σας, το ξέρουμε πλέον αυτό καλά. Το ξέρετε και σεις, γι αυτό εκμεταλλευτείτε το με τον πιο εποικοδομητικό τρόπο. Ανανεώνεται το κοινωνικό σας προφίλ. Άτομα κύρους συντάσσονται με τις επιδιώξεις σας και όλα πάνε πολύ καλά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Παρά τις προσπάθειές σας να κρατηθείτε ψύχραιμοι απέναντι στα γεγονότα, δεν θα καταφέρετε να αντιμετωπίσετε νηφάλιοι τις καταστάσεις που δημιουργούνται. Δεν θα αποφύγετε, ως εκ τούτου, να έρθετε σε ρήξη με φίλους και συνεργάτες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα διασκεδάσετε σήμερα, θα χαρείτε και θα ψυχαγωγηθείτε παρέα με φίλους. Ο κοινωνικός σας περίγυρος τελικά, όπως αποδεικνύεται είναι πολύ σημαντικός για σας μια και πάντα είναι στο πλάι σας. Ευνοούνται πολύ οι ομαδικές δραστηριότητες.

ΙΧΘΥΣ

Μπορεί να απογοητευθείτε γιατί δεν σας αναγνωρίζονται οι προσπάθειες που κάνετε στο επαγγελματικό σας περιβάλλον. Όμως αυτό δεν είναι αλήθεια. Οι συνεργάτες είναι πάντα εκεί να σας στηρίξουν και να συνδράμουν στην εκπλήρωση των επιδιώξεών σας.