Τα ζώδια για σήμερα Δευτέρα 27/03

ΚΡΙΟΣ

Ένα γεγονός, ένας εξωγενής παράγοντας μπορεί να συμβάλλει στην ανατροπή κάποιων από τα σχέδιά σας. Μην βιαστείτε να πανικοβληθείτε, γιατί τελικά, αυτό μπορεί να αποδειχθεί καλό, μια και θα σας μάθει, ότι πρέπει να λειτουργείτε πιο οργανωμένα και πιο μεθοδικά.

ΤΑΥΡΟΣ

Προσπαθήστε να αποφύγετε τις υπερβολικές αντιδράσεις στα γεγονότα που θα συμβούν και με σύνεση και ψυχραιμία, αναζητήστε λύσεις. Η διαίσθησή σας λειτουργεί άψογα και πρέπει να την εμπιστευθείτε, κυρίως για σήμερα. Έντονη θα είναι σήμερα η κούραση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Να δίνετε σημασία και να ακούτε τη διαίσθησή σας, όταν βρίσκεστε μέσα σε ένα εκρηκτικό περιβάλλον. Θα χρειαστεί να δείξετε ιδιαίτερη ψυχραιμία και σωφροσύνη ώστε να μην εμπλακείτε σε καβγάδες και διενέξεις που μπορεί να επηρεάσουν αρνητικά τα επαγγελματικά και τα προσωπικά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αν δεν επιδείξετε ευελιξία, οι στόχοι σας δεν θα κατακτηθούν ποτέ. Αυτό θα το διαπιστώσετε όταν προσπαθήσετε να περάσετε το δικό σας, τόσο στις διαπροσωπικές σας σχέσεις όσο και στους συνεργάτες σας. Λύνεται απ’ την άλλη, ένα οικονομικό σας ζήτημα.

ΛΕΩΝ

Φρέσκες ιδέες, πέφτουν στο τραπέζι και πολλές από αυτές θα βρουν πρακτική εφαρμογή αλλά και ανταπόκριση από τους ανωτέρους σας. Όσοι από εσάς, στοχεύετε στη καριέρα σας, η άνοδος είναι προκαθορισμένη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Καλός ο σχεδιασμός, αλλά φύγετε από τα αυστηρά πλαίσια μέσα στα οποία σχεδιάζετε το μέλλον σας. Να φροντίζετε να σχεδιάζετε με πολλές εναλλακτικές αλλά και ελισσόμενα σχέδια. Και αυτό σήμερα θα το νιώσετε, γιατί ένα σχέδιό σας παρουσιάζει περιπλοκές.

ΖΥΓΟΣ

Εμπόδια και καθυστερήσεις ακόμα μια φορά. Σήμερα όμως, έχετε τη βοήθεια και τη συμπαράσταση ανθρώπων με κύρος, που έχουν τη δυνατότητα αλλά και τη δύναμη να προωθήσουν τα σχέδιά σας και να βοηθήσουν εποικοδομητικά στην υλοποίησή τους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα ήταν καλό σήμερα να αποφύγετε να διαφωνήσετε ή και να καβγαδίσετε με οποιονδήποτε και για οποιοδήποτε θέμα. Οι δικοί σας άνθρωποι είναι εξαιρετικά υποστηρικτικοί μαζί σας. Δεν υπάρχει κάτι που θα σας ανατεθεί σήμερα και δεν θα το φέρετε επιτυχώς, εις πέρας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Πριν ρισκάρετε για οτιδήποτε, είναι καλό να συμβουλευτείτε άτομα πιο έμπειρα από εσάς, πιο ισχυρά και με μεγαλύτερη ψυχραιμία. Μην αφήσετε τον ενθουσιασμό σας να σας παρασύρει ακόμα μια φορά σε λανθασμένες επιλογές που αργότερα, το ξέρετε, θα πληρώσετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Την ηρεμία που βρίσκετε στο οικογενειακό σας περιβάλλον ή όπου αισθάνεστε όμορφα, ενδέχεται να διαταράξουν κάποια προβλήματα που προκύπτουν αναπάντεχα. Αν τα αφήσετε να σας χαλάσουν το κέφι, θα είναι απόλυτα δική σας ευθύνη

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ένας νέος έρωτας κάνει την εμφάνισή του ξαφνικά και σας αναστατώνει. Σας δίνει νέο ενθουσιασμό και σας προτρέπει να αφεθείτε ρίχνοντας τα τείχη σας. Θα είστε αρκετά ρομαντικοί για να διεκδικήσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, ενώ αν είστε γονείς, θα πάρετε χαρά απ’ τα παιδιά σας.

 

ΙΧΘΥΣ

Η οικογένεια, ο χώρος του σπιτιού, τα άτομα που απαρτίζουν τον οικογενειακό σας κύκλο, στο προσκήνιο. Θα σας απασχολήσουν θέματα περιουσιακά, αλλά και τα οικονομικά του γάμου. Αν σκέφτεστε να κάνετε κάποιες χωροταξικές αλλαγές στο χώρο του σπιτιού, είναι η κατάλληλη περίοδος.