Τα ζώδια για σήμερα Δευτέρα 27/02

ΚΡΙΟΣ

Περίεργα παιχνίδια παίζει η ψυχολογία σας και σας αναγκάζει να μην μπορείτε να διακρίνετε το ψεύτικο απ’ το αληθινό. Υπάρχει περίπτωση δε, να χρεώσετε τους λάθος ανθρώπους για λάθος λόγους. Αποστασιοποιηθείτε από τις καταστάσεις για λίγο έτσι ώστε να βγάλετε ασφαλή συμπεράσματα

ΤΑΥΡΟΣ

Ακολουθείτε λανθασμένες αντιλήψεις που προέρχονται από το περιβάλλον σας. Οι φίλοι, ίσως αποδειχθούν ότι δεν είναι και τόσο «φίλοι». Μην ακούτε όσα σας υπόσχονται γιατί θα την απογοητευτείτε. Ακούστε τη φωνή της λογικής σας, η οποία είναι αλάνθαστη.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το ότι οι συνεργάτες σας ή και οι ανώτεροι σας εκτιμούν τη δουλειά σας, και σας το δηλώνουν, ίσως να μην είναι και τόσο ανιδιοτελές. Κοιτάξτε τη σκοπιμότητα που κρύβεται πίσω απ’ τις εκδηλώσεις θαυμασμού.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα όνειρά σας για μετακόμιση ή μετοίκηση στο εξωτερικό είναι πολύ κοντά στην εκπλήρωσή τους. Μην αφήνετε όμως τις δυσκολίες που εμπεριέχονται σε ένα τέτοιο εγχείρημα, να σας αποκαρδιώνουν.

ΛΕΩΝ

Οι ερωτικές σας επιδιώξεις και προσδοκίες, είναι πολύ πιθανό να διαψευσθούν και αυτό συμβαίνει γιατί εσείς περιμένετε περισσότερα απ’ όσα ενδείκνυνται από την ίδια την κατάσταση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Κάποιες συνεργασίες, συνεταιρισμοί, ή σχέσεις, μπορεί να αποδειχθούν απατηλές, ως προς τις προσδοκίες σας. Καλό θα ήταν λοιπόν, να μην σας ξεφεύγουν ούτε τα ψιλά γράμματα.

ΖΥΓΟΣ

Αφήνετε το άγχος και το στρες της καθημερινότητας να σας δημιουργεί ψυχοσωματικά προβλήματα υγείας, που όμως δεν έχουν καμία πραγματική υπόσταση. Ηρεμήστε και ξεκουράστε το μυαλό και το σώμα σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μια ερωτική σας επιδίωξη, αποδεικνύεται απατηλή και αυτό σας απογοητεύει. Ίσως θα έπρεπε να βάλετε λίγη περισσότερη δόση λογικής στα συναισθήματά σας. Όσοι είστε γονείς, τα παιδιά σας για κάποιο λόγο σας λένε ψέματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Κάποια μέλη της οικογένειάς σας, προσπαθούν να σας παραπλανήσουν, φοβούμενοι τις αντιδράσεις σας. Χαμηλώστε την ένταση και τους τόνους των αντιδράσεών σας αν θέλετε να μπορούν να σας λένε την αλήθεια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αν σας υποσχέθηκαν τιμές και δόξες, να γνωρίζετε ότι σας τα είπαν για ιδιοτελείς σκοπούς και με υστεροβουλία. Προσπαθούν να σας εξαπατήσουν, βασιζόμενοι στην μεγάλη ιδέα που έχετε για τον εαυτό και τις ικανότητές σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Διαπιστώνετε ότι τα έξοδά σας είναι περισσότερα απ’ όσο υπολογίζατε. Αυτό σας θυμώνει. Ίσως πρέπει να προσπαθήσετε να κάνετε καλύτερο και πιο ρεαλιστικό προϋπολογισμό.

ΙΧΘΥΣ

Θα πείτε ψέματα και θα ακούσετε ψέματα. Θα παραπλανήσετε και θα παραπλανηθείτε. Αν είστε λάτρεις της αλήθειας θα πρέπει να είστε έτοιμοι να την ακούσετε αλλά και να την πείτε.