Τα ζώδια για σήμερα Δευτέρα 25/09

ΚΡΙΟΣ

Μεταφυσικά τα ενδιαφέροντά σας σήμερα, σας έλκουν αντικείμενα όπως η αστρολογία, η μεταφυσική, τα παραφυσικά φαινόμενα και ίσως και η φιλοσοφική προσέγγιση της θρησκείας. Προβληματική η σχέση σας με το οικογενειακό σας περιβάλλον σήμερα.

ΤΑΥΡΟΣ

Αμφίρροπο το αποτέλεσμα σε μία νομική σας υπόθεση, αλλά το επιχειρηματικό σας ένστικτο είναι σε πλήρη λειτουργία, και έτσι θα έχετε εξαιρετικά αποτελέσματα σε ό,τι αφορά στην ολοκλήρωση των σχεδίων σας και των συνεργασιών σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μπορεί να χάσετε ευκαιρίες εξαιτίας μιας αναποφασιστικότητας που σας διακατέχει σήμερα. Να είστε προσεκτικοί με την υγεία σας, καθώς εργάζεστε ασταμάτητα και είναι ορατός ο κίνδυνος υπερκόπωσης. Μια αναγκαστική επαγγελματική αλλαγή θα σας δυσκολέψει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πιέζεστε από τα βαθύτερα συναισθήματά σας, ιδιαίτερα αν δεν βρίσκουν ανταπόκριση, ή είστε μόνοι. Ωστόσο, ο έρωτας, δεν μπορεί να μείνει μακριά σας για πολύ. Σύντομα παρουσιάζεται νέα ευκαιρία για σχέση ζωής. Ο έρωτας σας αναπτερώνει το ηθικό .

ΛΕΩΝ

Μεγάλη ερωτική ενέργεια συσσωρευμένη μέσα σας. Νεύρα και εντάσεις με τον περίγυρο αλλά και με τους δικούς σας ανθρώπους. Δεν ανέχεστε την κριτική και δεν ακούτε κανέναν. Γενικά η μέρα χαρακτηρίζεται από ασυνεννοησία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Περιορισμένη η αντίληψή σας, πιστεύετε ό,τι θέλετε, απογοητεύεστε όταν κάνετε λάθος στην κρίση σας. Μονοκόμματοι, χωρίς ευρύτητα οριζόντων, χωρίς διευρυμένη αντίληψη, κολλημένοι σε παρωχημένες ιδέες. Ευτυχώς, η επιρροή αυτή δεν κρατά πολύ.

ΖΥΓΟΣ

Οι δραστηριότητες που απαιτούν γρήγορη κίνηση, θα είναι αυτές που θα φέρουν το μεγάλο κέρδος. Τα γυναικεία πρόσωπα δε, θα παίξουν καταλυτικό ρόλο στη διαμόρφωση της περαιτέρω οικονομικής σας κατάστασης. Να μην τρομάξετε από τις διακυμάνσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η προσωπικότητά σας και η εξαιρετική σας ικανότητα να φτάνετε στην πηγή των προβλημάτων και να τα λύνετε καίρια και άμεσα, θα σας φέρει φήμη και πάνω απ’ όλα, επιτυχία. Το εμπόριο, η διαχείριση δημόσιων αγαθών είναι ο τομέας σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Φυλαχθείτε από οτιδήποτε απειλεί, ή υπονομεύει την προσωπική σας ελευθερία. Καλλιτεχνικές ενασχολήσεις και κέρδη από μυστικές δουλειές. Εχθρική συμπεριφορά από γυναίκες, κυρίως του εργασιακού σας περιβάλλοντος.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κέρδη μέσω συνεταιρισμών, εταιριών και δραστηριότητες που έχουν να κάνουν με το αντικείμενό σας. Μεγάλη βοήθεια και εύνοια από το κοινό, κυρίως όμως την οικογένεια. Έλκετε τους άλλους και είστε πολύ κοινωνικοί και συζητήσιμοι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η φήμη και η διασημότητα είναι σίγουρη για σας. Γι αυτό θα πρέπει να αποφεύγετε τα σκάνδαλα, τις συκοφαντίες, τα κουτσομπολιά, προσέχοντας τους συνεργάτες που εποφθαλμιούν τη θέση σας. Η επιρροή ενός γυναικείου συγγενικού προσώπου θα είναι καταλυτική ως προς τις αποφάσεις σας.

ΙΧΘΥΣ

Εκδηλώνετε ενδιαφέρον για τη μεταφυσική και τα φιλοσοφικά θέματα. Θα διαπιστώσετε σήμερα, ότι έχετε την ικανότητα να διδάξετε τους άλλους, θέματα που αφορούν στην ψυχή, στην ψυχολογία, στην πρόβλεψη και στη διαίσθηση. Έχετε πίστη στον εαυτό σας και είστε ειλικρινείς.