Τα ζώδια για σήμερα Δευτέρα 24/07

ΚΡΙΟΣ

Θα πείσετε και τον πιο δύσπιστο επίδοξο εραστή σας, με το λέγειν σας. Η επικοινωνιακή σας δεινότητα, αν δεν παρασυρθείτε σε πλατειασμούς θα σας βοηθήσει να πλησιάσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει και να πετύχετε να το κάνετε «δικό σας».

ΤΑΥΡΟΣ

Μια ενδοοικογενειακή κόντρα, θα είναι η αιτία της κακής σας διάθεσης. Μπορεί δε, να χρειαστεί να κάνετε και το διαιτητή, προκειμένου να εξομαλυνθεί η κατάσταση. Από την άλλη, μπορεί να μην είστε ευχαριστημένοι από το σπίτι σας και να θελήσετε να μετακομίσετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Λόγια, λόγια, λόγια. Πολλές επικοινωνίες, και ουσία, μηδέν. Είναι προφανές ότι σας έχει πιάσει επικοινωνιακός και λεκτικός οίστρος και δεν ξέρετε πού να τον ξεσπάσετε. Μικρές μετακινήσεις ίσως αποτελέσουν ένα μέσο εκτόνωσης.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα ξοδέψετε αρκετά χρήματα σήμερα. Έκτακτα έξοδα για το σπίτι είναι στο πρόγραμμα, αλλά και απρογραμμάτιστα έξοδα για το χατίρι της καταναλωτικής σας μανίας. Τσεκάρετε λίγο την ψυχολογία σας, γιατί για σας η εξόρμηση είναι μέσο εκτόνωσης μιας κακής ψυχολογίας.

 

ΛΕΩΝ

Επιθετικοί τόσο λεκτικά όσο και φυσικά, θα είστε σήμερα, απέναντι σε όποιον τολμήσει να διαφωνήσει μαζί σας. Τα λόγια σας θα είναι από καυστικά έως προσβλητικά, για τον συνομιλητή σας. Καλό είναι να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αν αισθάνεστε ταχυπαλμίες, και πονοκεφάλους, να ξέρετε ότι είναι λόγω της συσσωρευμένης έντασης μέσα σας. Αγχωμένοι λόγω πολλών υποχρεώσεων, στρεσαρισμένοι από τα οικονομικά σκαμπανεβάσματα. Να είστε προσεκτικοί με την υγεία σας, κυρίως όμως με την ψυχολογία σας.

ΖΥΓΟΣ

Εντάσεις ανάμεσα στις φιλικές και κοινωνικές σας επαφές, σας υποχρεώνουν να κρατήσετε μια πιο απόμακρη στάση. Για χάρη της αρμονίας δε, ίσως χρειαστεί να κάνετε κάποιες υποχωρήσεις που μπορεί να μην θέλετε και ούτε και να σας αρέσουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα προσόντα και η συμβολή σας, στη δουλειά, αναγνωρίζονται από όλους. Νιώθετε καταξιωμένοι και έτοιμοι για όλα. Από σήμερα, αρχίζει ένα διάστημα για σας, όπου θα μπορείτε να απολαμβάνετε τους καρπούς των κόπων σας, ανεμπόδιστα και χωρίς καθόλου κόπο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Δεν σας χωράει ο τόπος. Η δουλειά έχει γίνει κόμπος στο λαιμό, και οι υποχρεώσεις μια θηλιά που σας πνίγει. Ωστόσο, έχετε καταφέρει ως τώρα και έχετε βάλει σε σειρά τις υποχρεώσεις σας και αυτό σας αφήνει ένα περιθώριο να ανασάνετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πολύ ερωτικοί και με έναν υπερβάλλονται αισθησιασμό, θα απολαύσετε πολλές «καυτές» στιγμές με το σύντροφό σας, ή με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά. Ίσως γίνετε λίγο περισσότερο «σκληροί», αλλά περί ορέξεως…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σχέσεις και συνεργασίες κάτω από το μικροσκόπιο προς επανεξέταση. Μπορεί να μην είστε ευχαριστημένοι 100%, ωστόσο, αν βλέπετε ότι υπάρχουν περιθώρια να διορθωθούν τα πράγματα, σπεύστε να το κάνετε. Οι αισθηματικές σχέσεις πορεύονται ομαλά.

 

ΙΧΘΥΣ

Μπείτε στη διαδικασία και μην κατσουφιάζετε, να ασχοληθείτε με την φυσική σας κατάσταση και θέματα υγείας. Να μην διστάσετε να κάνετε ένα γενικό έλεγχο, ακόμα κι αν δεν έχετε κανενός είδους συμπτώματα. Μπορεί δε, να υιοθετήσετε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής και διατροφής.