Τα ζώδια για σήμερα Δευτέρα 21/08

ΚΡΙΟΣ

Θα βγείτε, θα διασκεδάσετε, θα χαρείτε το καλοκαίρι και ενδεχόμενα, τις διακοπές που ήδη βρίσκεστε. Ξεκουραστείτε, χαρείτε τη ζωή και τις απολαύσεις της. Η ημέρα απογειώνει τις επικοινωνίες σας και τις δυνατότητες που ανοίγονται μέσα από αυτές.

ΤΑΥΡΟΣ

Ένας πρωτοφανής και εκκεντρικός έρωτας σας βάζει στη διαδικασία μιας νέας περιπέτειας, που ίσως δεν ήσασταν έτοιμοι να μπείτε. Η αναστάτωση αυτή, ίσως να έχει προεκτάσεις και συνέπειες και στη δουλειά σας, γι αυτό να προσέχετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αυτάρκεις, με δύναμη χαρακτήρα, αντεπεξέρχεστε στις υποχρεώσεις σας με τον καλύτερο τρόπο. Δεν θα αποφύγετε δυστυχώς κάποιες εντάσεις στο χώρο της δουλειάς, όσο ψύχραιμοι κι αν είστε, όσο καλά κι αν κρατάτε τις ισορροπίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αν σκοπεύετε να πάτε διακοπές, καλά θα κάνετε να είστε προσεκτικοί στα έξοδα. Σπαταλάτε αλόγιστα χρήματα, σε αγορές που ούτε χρήσιμες είναι, ούτε συμβάλλουν στην καλυτέρευση της ψυχολογίας σας. Κινείστε πολύ εκκεντρικά, και ο περίγυρός σας δυσανασχετεί.

ΛΕΩΝ

Μεγάλο το δέλεαρ του καινούριου έρωτα που στέκεται ενώπιον σας. Θα μπείτε στον πειρασμό να διαπραγματευθείτε την καλοπέραση με την ηθική και την αγάπη. Το τι θα υπερισχύσει, θα το δείξει η φωνή της λογικής σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μπορείτε τώρα να διασκεδάσετε, να χαρείτε, να κάνετε ό,τι σας αρέσει, χωρίς τύψεις, ενοχές και πρέπει. Είτε βρίσκεστε σε διακοπές είτε όχι, η ζωή σας χαμογελά, σας δίνει ευκαιρίες και σας προσκαλεί να την απολαύσετε μαζί με όλα τα δώρα που φέρνει.

ΖΥΓΟΣ

Μπορεί να θελήσετε να αλλάξετε την εμφάνισή σας, αλλά προσέξτε γιατί ίσως τα χρήματα που θα δώσετε να μην ανταποκρίνονται στις βλέψεις σας. Αναζητήστε έναν τρόπο να εκτονώσετε την ένταση που νιώθετε μέσα σας. Η σωματική άσκηση είναι ένας πρακτικός τρόπος.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κέφι, χαρά και ενθουσιασμός, απόλαυση και ιδιαίτερες στιγμές με το σύντροφο ή με όποιο πρόσωπο σας έλκει ερωτικά. Οι δουλειές πάνε καλά και τα οικονομικά σε εξαιρετική σταθερότητα. Το μόνο που χρειάζεται προσοχή είναι τα ατυχήματα λόγω βιασύνης.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι προϊστάμενοι είναι πολύ ευχαριστημένοι από την απόδοσή σας. Οι συνεργάτες ενθουσιασμένοι από την ορθότητα της κρίσης σας. Όλοι, προστρέχουν σε σας για συμβουλές και βοήθεια. Τα οικονομικά, εννοείται, αυξάνονται λόγω δουλειάς

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ξαφνικά γεγονότα στο οικογενειακό περιβάλλον σας, σας ξαφνιάζουν, αλλά ταυτόχρονα και σας εκπλήσσουν ευχάριστα. Πρόσωπα της οικογένειάς σας, έχουν πολύ καλά νέα να σας πουν. Μοιραστείτε μαζί τους όμορφες στιγμές, νιώθοντας προστατευμένοι, στο σπίτι.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Κοινωνική επιτυχία, λάμψη και αισιοδοξία. Ερωτισμός γλύκα και ευαισθησία από μέρους σας, θα κάνει το σύντροφο να περάσει αξέχαστα μαζί σας. Αν δε, βρίσκεστε σε διακοπές, οι στιγμές θα είναι δυο φορές πιο ευχάριστες.

ΙΧΘΥΣ

Έχετε την τάση προς τις απολαύσεις και δεν έχετε καθόλου το νου σας στη δουλειά και στις υποχρεώσεις σας. Συνειδητοποιώντας την αφθονία που σας περιβάλλει δεν χρειάζεται να κάνετε και πολλά παρά μόνο να απολαμβάνετε τα δώρα που φέρνει η ζωή.