Τα ζώδια για σήμερα Δευτέρα 13/11

ΚΡΙΟΣ

Οι επικοινωνίες μπορεί να είναι προβληματικές σήμερα, καθώς κάποιες ζημιές στον τεχνολογικό εξοπλισμό, μπορεί να σας κοστίσουν. Εκτός αυτού, και εσείς, δεν γίνεστε όσο κατανοητοί πρέπει, στους άλλους.

ΤΑΥΡΟΣ

Ένα μικρό οικονομικό σκαμπανέβασμα, θα σας κοστίσει σε νεύρα και ψυχραιμία, την οποία θα πρέπει να επιδείξετε αν θέλετε να μην έχετε σοβαρές απώλειες.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ένας έρωτας γεννιέται μέσα από μια παλιά φιλία. Ένα πρόσωπο που σας ήθελε και ίσως σας διεκδικούσε, τελικά, διαπιστώνει ότι δεν ήταν επί ματαίω, γιατί φαίνεστε έτοιμοι να ενδώσετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Λίγο βαριά η ψυχολογία σας, καθώς βλέπετε ανθρώπους που δεν αξίζουν όσο εσείς να ανεβαίνουν ιεραρχικά και να εξελίσσονται, τη στιγμή που εσείς μένετε, χαρακτηριστικά πίσω

 

ΛΕΩΝ

Οι φίλοι είναι κοντά σας να σας βοηθήσουν αν το χρειάζεστε, και να σας παρηγορήσουν. Η συμμετοχή σας δε, σε ομάδες με κοινό σκοπό και ιδανικά θα σας δώσει μεγάλη ικανοποίηση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το παν για σας αυτό το διάστημα, είναι να σας αναγνωρίσουν την αξία και τα προσόντα σας. Όχι μόνο θα τύχετε αναγνώρισης, αλλά και θα πάρετε χαρά από την προαγωγή και την αύξηση των εισοδημάτων σας.

ΖΥΓΟΣ

Η καθημερινότητα, η ρουτίνα, οι υποχρεώσεις, είναι ό,τι απεύχεστε σήμερα. Το μυαλό σας ταξιδεύει σε μέρη μακρινά, σε ξεκούραση και σε αλλαγές παραστάσεων. Εύνοια δίνεται στα νομικά και πνευματικά ζητήματα

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Πολύ ερωτικοί, με έναν άκρατο αισθησιασμό, που δεν βρίσκει εύκολα εκτόνωση, θα ανταλλάξετε ερωτικά μηνύματα, θα μιλήσετε αισθησιακά στο τηλέφωνο και γενικά θα ασχοληθείτε με ερωτικές επικοινωνίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Παίρνετε μια σημαντική απόφαση σήμερα, για τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Κάποιες από αυτές θα πρέπει να τελειώσουν προκειμένου να σας ανοίξουν το δρόμο για κάτι άλλο.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ένα θέμα με την υγεία σας, σας χαλάει τη διάθεση και σας κρατάει πίσω από το να προωθήσετε τα σχέδιά σας. Μεριμνήστε ώστε να λυθεί το συντομότερο για να μπορέσετε να ασχοληθείτε με τα θέματα που πρέπει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μια καινούρια ερωτική γνωριμία ξεκινάει μια πολύ θετική περίοδο της ζωής σας. Τα γυναικεία πρόσωπα θα παίξουν καταλυτικό ρόλο στο καλό και θετικό ξεκίνημα αυτής της γνωριμίας.

ΙΧΘΥΣ

Οικογενειακές στιγμές, κυρίως με γυναικεία πρόσωπα της οικογένειάς σας, θα σας δώσουν χαρά. Είναι μια από κείνες τις μέρες που αναπολώντας το παρελθόν, συγκινείστε.