Τα ζώδια για σήμερα Δευτέρα 06/02

ΚΡΙΟΣ

Ειδήσεις που προκαλούν αναστάτωση και όχι προβλήματα. Στα επαγγελματικά, έξυπνες συνεργασίες με ευνοϊκά αποτελέσματα για λήψη ιδανικών αποφάσεων. Απομονώνεστε για να ηρεμήσετε την κατάσταση με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, προκαλείται καταστάσεις με σπασμωδικές κινήσεις.

 
ΤΑΥΡΟΣ

Βγάζετε αντίδραση στο κάθε τί άνευ λόγου και αιτίας. Στα επαγγελματικά, δύσκολη μέρα με μικρές αποτυχίες που σας αγχώνουν και σας πιέζουν. Προκαλείται ψευδαισθήσεις και ουτοπίες προς στο ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, αλλάζετε φτάσε και δημιουργείται νέα φλερτ.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με προσωπικές πρωτοβουλίες διευρύνεται νέες και υπάρχουσες διαπροσωπικές σχέσεις. Στα επαγγελματικά, τρομακτικές διαφωνίες προκαλούν εντάσεις και ρήξη. Αδιαφορείτε για τις διαφορές με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, δημιουργείται απερίσκεπτα και με δόλο ακατάλληλες ερωτικές καταστάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σκέψεις που προκαλούν ενδοιασμούς για τις αποφάσεις. Στα επαγγελματικά, προσπαθείτε απεγνωσμένα για συνεργασίες και συμμαχίες. Ανταποδοτικές κινήσεις που δημιουργούν ερωτικό κλίμα με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, νιώθετε την αίσθηση της αδικίας και αδιαφορείτε για τις εξελίξεις.

ΛΕΩΝ

Καλές συνθήκες για αναπροσαρμογή σχεδίων και υλοποίηση στόχων. Στα επαγγελματικά, κακή διαχείριση και επιπόλαια αλλοπρόσαλλη επικοινωνία με σημαντικές αλλαγές. Συμφωνείτε για σημαντικές αλλαγές με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, παραμένουν άλυτα και μυστήρια για πολλά ανοιχτά θέματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Επικρατεί ηρεμία, καθημερινότητα και ρουτίνα. Στα επαγγελματικά, προσοχή σε κινήσεις που προέρχονται από τη ζήλια. Αντιλαμβάνεστε επιθετική και απότομη συμπεριφορά από το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, υπερισχύει το ένστικτο της επιθυμίας και της επιβίωσης.

ΖΥΓΟΣ

Απρόσμενες ευχάριστες εξελίξεις αλλάζουν την ψυχολογία σας. Στα επαγγελματικά, αντιμετωπίζεται αποτελεσματικά τις καταστάσεις με πρωτοβουλία και δυναμισμό. Φοβίες και ανασφάλειες για τα συναισθήματα από το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, υπερβάλετε και βγάζετε αντίδραση από εγωισμό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κινδυνολογείτε άσκοπα, πιέζεται καταστάσεις αδίκως και προσμετράται με λεπτομέρειες τις ευθύνες τρίτων. Στα επαγγελματικά, εποικοδομητικές διαφωνίες προκαλούν ευχάριστες αναστατώσεις. Σκαμπανεβάσματα που προκαλούν αναθεώρηση σχεδίων με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, παρερμηνευετε καταστάσεις και παρεξηγείτε προθέσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σοβαρές σκέψεις για σημαντικές συλλογικές αποφάσεις. Στα επαγγελματικά, απερισκεψία και χαλαρή αντίδραση δημιουργούν λάθος εικόνα. Πρωτοβουλίες για να ξεκαθαρίσετε τα προβλήματα με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, πιεστικες καταστάσεις σας επηρεάζουν σημαντικά σε αποφάσεις του παρελθόντος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Άγχος για οικονομικά θέματα και διευθετήσεις. Στα επαγγελματικά, όσο κρατάτε τις καταστάσεις στα χέρια σας, εσείς έχετε ασφάλεια. Διακυμάνσεις που προκαλούν περίεργες σκέψεις για το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, προκαλείται και σας προκαλούν με ερωτικές διαθέσεις στον επαγγελματικό σας χώρο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Προοδευτικές εξελίξεις με θετικά αποτελέσματα. Στα επαγγελματικά, με ευρηματικότητα εντυπωσιάζεται και προκαλείται τα βλέμματα πάνω σας. Τάσεις σταθερότητας και χωρίς παρεξηγήσεις με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, ενδεχόμενη νέα γνωριμία αλλάζει τη σκέψη σας.

ΙΧΘΥΣ

Σκοπός πλέον η φροντίδα και ο καλοπισμος σας, που κάνετε προτεραιότητα. Στα επαγγελματικά, απρόσμενη συνάντηση σας προσφέρει σημαντική βοήθεια. Παίρνετε αποφάσεις με όποιο κόστος για το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, επικρατεί ενθουσιασμός από απρόσμενη προσέγγιση ερωτική.