Τα ζώδια για σήμερα Δευτέρα 14/08

ΚΡΙΟΣ

Η ένταση συνεχίζεται, κυρίως μέσα σας. Φροντίστε να βρείτε τρόπους να την εκτονώσετε, ειδάλλως θα έχετε πρόβλημα, τόσο με τους αγαπημένους σας, όσο και με τους υπόλοιπους του κοινωνικού σας περιβάλλοντος.

ΤΑΥΡΟΣ

Είστε αρκετά επικοινωνιακοί αλλά όχι τόσο ώστε να δώσετε στους άλλους να καταλάβουν τι θέλετε και αυτό φαίνεται γιατί κάποιοι συνεργάτες σας δεν συμφωνούν με τις αποφάσεις σας.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη σήμερα σας κάνει να παίρνετε πολύ πατριωτικά οτιδήποτε συμβαίνει. Σκεφθείτε όμως, ότι το σύμπαν δεν περιστρέφεται μόνο γύρω από εσάς.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα επιδιώξετε να μείνετε μόνοι, στο χώρο, ίσως, του σπιτιού σας, αποφεύγοντας παρέες, φίλους και διασκεδάσεις. Έχετε αρκετή δουλειά να κάνετε με τον εαυτό σας.

 

ΛΕΩΝ

Υπάρχουν γύρω σας, άνθρωποι, γνωστοί ή φίλοι, που θέλουν να σταθούν δίπλα σας για να σας βοηθήσουν ή να σας συμβουλέψουν. Μην αρνείστε να μιλήσετε μαζί τους. Η απομόνωση δεν κάνει πάντοτε καλό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Διάφορες καταστάσεις και γεγονότα, στον επαγγελματικό τομέα, σας εκνευρίζουν και δεν σας αφήνουν να σκεφθείτε καθαρά. Οι υποχρεώσεις όμως, τρέχουν, γι αυτό θα πρέπει να ανακτήσετε την ψυχραιμία σας, άμεσα

ΖΥΓΟΣ

Σκέφτεστε ταξίδια, εξωτικούς προορισμούς, διασκέδαση, διακοπές. Αν αυτό το κάνετε όμως, στη διάρκεια της δουλειάς σας, θα έχετε πρόβλημα με εργασίες που δεν θα γίνουν και θα χρεωθείτε εσείς γι αυτό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Διάφορες σκοτεινές, ίσως και μακάβριες σκέψεις ταλαιπωρούν το μυαλό σας. Μην δίνετε σημασία. Ασχοληθείτε με αντικείμενα που σας αρέσουν και δώσετε έμφαση στη δουλειά σας και οι σκέψεις αυτές δεν θα κρατήσουν

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι σχέσεις που δεν έχουν μέλλον και σας έχουν κουράσει ψυχολογικά αλλά και πνευματικά, θα τελειώσουν με δική σας απόφαση. Μπορεί να στεναχωρηθείτε, αλλά είναι απαραίτητο αν θέλετε να εξελιχθείτε θετικά.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θέματα υγείας, δικά σας ή προσφιλών σας ανθρώπων, σας απασχολούν σήμερα, περισσότερο απ’ ό,τι συνήθως. Ίσως γιατί έχει έρθει ο καιρός να ασπαστείτε το μότο «η πρόληψη, είναι η καλύτερη θεραπεία».

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ένας έρωτας, χτυπά την πόρτα της καρδιά σας, αλλά εσείς μάλλον δεν ακούτε το κουδούνι. Ασχολείστε με τους φίλους και τη διασκέδασή σας, και δεν είστε σίγουροι ότι θέλετε να μπείτε σοβαρά σε μια σχέση.

ΙΧΘΥΣ

Οι οικογενειακές υποχρεώσεις απορροφούν πολύ από τον προσωπικό σας χρόνο και αυτό σας κουράζει και ίσως και σας εκνευρίζει. Επειδή δεν μπορεί να γίνει αλλιώς, τουλάχιστον κρατάτε την ψυχραιμία σας.