Τα ζώδια για σήμερα Δευτέρα 8/10

ΚΡΙΟΣ

Αλλαγή στα σχέδιά σας, φέρνει αναστάτωση, τόσο στις προγραμματισμένες σας δουλειές όσο και στα προσωπικά σας. Κάποια συνεργασία, ενδέχεται να διακοπεί γιατί οι συνθήκες κάτω απ’ τις οποίες συνάπτεται δεν είναι καλές

ΤΑΥΡΟΣ

Και ενώ είστε αισιόδοξοι, χαρούμενοι και όλα φαίνεται να πηγαίνουν καλά, ένα ξαφνικό, εντελώς ανατρεπτικό γεγονός σας βγάζει από τη νιρβάνα της αισιοδοξίας και σας φέρνει ανησυχία. Χρειάζεται ψυχραιμία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Υποστηρικτικά τα γυναικεία πρόσωπα του περιβάλλοντός σας, τόσο ως προς τα σχέδιά σας, όσο και για τις επιδιώξεις σας σε προσωπικό επίπεδο. Για τους άντρες του ζωδίου, γνωριμία με γυναίκα που αναστατώνει τη ζωή σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μια γυναίκα, πιθανότατα η μητέρα σας, ή κάποια άλλη συγγενής, σας συμπαραστέκεται και δίνει λύσεις στα θέματα που σας απασχολούν. Μια ερωτική σχέση παίρνει αισιόδοξη τροπή.

ΛΕΩΝ

Σε καλή επικοινωνιακή διάθεση, βρίσκεστε σήμερα. Θα λυθούν πολλές εκκρεμότητές σας, όπως επίσης και θα βρεθούν λύσεις σε προηγούμενες διαφωνίες, με αδέρφια και κοντινούς συγγενείς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η μέριμνα και η φροντίδα της οικονομικής σας κατάστασης στο προσκήνιο, καθώς αναζητάτε τρόπους να αυξήσετε τα εισοδήματά σας. Χρειάζεται λογική, ψυχρός υπολογισμός και έξυπνος προϋπολογισμός.

ΖΥΓΟΣ

Τα προσόντα, τα ταλέντα, και η προσωπικότητά σας γενικώς, είναι τα όπλα που χρησιμοποιώντας τα, θα μπορέσετε να δώσετε λύσεις στα ζητήματά σας. Ένας προβληματισμός ως προς την εντύπωση που κάνετε στους άλλους, σας απασχολεί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αφήνετε τη σκέψη σας και τις διαισθήσεις σας ανεξέλεγκτες να βγάζουν συμπεράσματα, επί παντός επιστητού, κυρίως όμως, για τα αισθηματικά σας και αυτό σας αποσυντονίζει, σας αποπροσανατολίζει και σας φέρνει σε ρήξη με αγαπημένα πρόσωπα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η αναζήτησή σας, για καλύτερες συνθήκες ζωής, λαμβάνει αίσιο τέλος, καθώς νέες συνθήκες για δουλειά παρουσιάζονται, ενώ φίλοι και γνωστοί συμβάλλουν στο να βρεθούν λύσεις στα χρόνια προβλήματά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κόντρες στη δουλειά, σας αναγκάζει να δείτε τα πράγματα από μία διαφορετική σκοπιά, η οποία έχει ως κύριο υπόχρεο, εσάς τους ίδιους. Ως εκ τούτου, καταλαβαίνετε ότι δεν μπορείτε πλέον να χρεώνετε κανέναν εκτός απ’ τον εαυτό σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ένα ταξίδι αναβάλλεται, μια μετακίνηση σταματά, και εσείς εκνευρίζεστε τόσο, ώστε να έρθετε σε αντιπαράθεση με τους επαγγελματικούς σας συνεργάτες. Θα πρέπει να ηρεμήσετε γιατί υπάρχουν κι άλλα καθημερινά θέματά σας που χρειάζονται την προσοχή σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο έρωτας πάει «πακέτο» με τα αισθήματα κι αυτό είναι το μότο σας. Καινούριες αισθηματικές γνωριμίες με πολύ καλές ερωτικές δυνατότητες παρουσιάζονται και σας ενθουσιάζουν.