Τα ζώδια για σήμερα 5/11

Τα ζώδια για σήμερα Δευτέρα 5/11

Τα ζώδια για σήμερα 5/11

ΚΡΙΟΣ

Τα ζώδια για σήμερα 5/11 ξεκινά με τον Κριό..Μια γυναικεία φιγούρα σας βάζει σε παιχνίδια ανταγωνισμού ή δυσκολεύεστε να επιβάλλετε αυτό που θέλετε στους άλλους. Η διάθεσή σας λίγο πεσμένη. Τουλάχιστον τακτοποιήστε τα απολύτως απαραίτητα.

ΤΑΥΡΟΣ

Κάποιες αλλαγές, στο χώρο της δουλειάς σας, σας φέρνουν αναστάτωση. Ελέγξτε τα νεύρα σας και μην αφήνετε τα προβλήματα να επιδρούν αρνητικά στην υγεία σας. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα μπορέσετε να διεκδικήσετε δυναμικά το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει αλλά και να ανανεώσετε τις σχέσεις σας, με έναν ιδιαίτερα ρομαντικό τρόπο. Η ημέρα ευνοεί όσους ασχολούνται με την τέχνη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η ψυχολογία σας είναι πεσμένη και αυτό δεν περνά απαρατήρητο από τα άτομα της οικογένειάς σας. Εμπιστευθείτε τα προβλήματά σας στους δικούς σας ανθρώπους. Μπορεί να μην μπορούν να σας βοηθήσουν, μπορούν όμως να σας συμπαρασταθούν. 

ΛΕΩΝ

Κάποια ευχάριστα νέα θα έρθουν σήμερα στ’ αφτιά σας, από ένα πρόσωπο που βρίσκεται μακριά. Διευθετήσεις των οικονομικών αλλά και των επαγγελματικών σας θεμάτων. Ένα ταξίδι, ή μια μετακίνηση, είναι στο πρόγραμμα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οικονομικές συναλλαγές με τρίτους, ευνοούνται ιδιαίτερα σήμερα. Μην αφήνετε υποχρεώσεις για άλλη μέρα. Βρείτε έναν τρόπο να ισορροπήσετε τα έσοδα με τα έξοδά σας. 

ΖΥΓΟΣ

Ρομαντικοί, αισθησιακοί και με φουλ ερωτισμό θα πλησιάσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Και παρ’ όλο που  η διάθεσή σας είναι λίγο πεσμένη, δεν θα πείτε όχι σε μια ενδιαφέρουσα γνωριμία. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα πάντα σήμερα, εξαρτώνται αποκλειστικά από την ψυχολογία σας. Η διάθεσή σας, συγχρονίζεται με τις επιθυμίες σας, ενώ έχετε μεγάλες πιθανότητες να υλοποιήσετε κάποια από τα σχέδιά σας. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ιδανική μέρα για σας που απευθύνεστε σε πολύ κόσμο ή για να προβάλλετε τις δουλειές σας και να ανεβάσετε τη δημιουργικότητά σας. Οι βιορυθμοί ανεβαίνουν μαζί με την καλή διάθεση 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο υποκειμενισμός σας, μπορεί να σας φέρει σε αντιπαράθεση με το περιβάλλον σας. Ή μπορεί να σας κάνει να ανακυκλώνετε τα προβλήματά σας, σε έναν φαύλο κύκλο που δεν τελειώνει. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θέλετε να φύγετε μακριά από τα προβλήματα και δεν μπορείτε λόγω υποχρεώσεων. Η ψυχολογία σας, σας προτρέπει να βλέπετε τα πράγματα από απόσταση, χωρίς να είστε σε θέση να δώσετε καίριες λύσεις. 

ΙΧΘΥΕΣ

Θέματα κληρονομικά, περιουσιακά, δικά σας ή του συντρόφου, θα σας κρατήσουν απασχολημένους σήμερα. Ωστόσο, θα υπάρξουν και στιγμές, μέσα στη μέρα, όπου η διάθεσή σας θα είναι ανεβασμένη.