Τα ζώδια για σήμερα 16/3

Τα ζώδια για σήμερα Δευτέρα 1/10

ΚΡΙΟΣ

Οι επικοινωνίες στο προσκήνιο, καθώς θ’ ακούσετε καλά νέα σχετικά με τις δουλειές σας. Θα επικοινωνήσετε με πολύ κόσμο. Μια μετακόμιση, μετακίνηση, ή ταξίδι, που σχεδιάζατε καιρό τώρα, σήμερα παίρνει σειρά για πραγματοποίηση.

ΤΑΥΡΟΣ

Ένα οικονομικό σκαμπανέβασμα, θα σας υποδείξει πού έχετε κάνει το λάθος έτσι ώστε να το διορθώσετε. Δεν θα σας προβληματίσει οτιδήποτε άλλο, εκτός ίσως από μια εκκρεμότητα, έναν απλήρωτο λογαριασμό, που έχετε ξεχασμένο σε κάποιο συρτάρι.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με ιδιαίτερα συναισθηματικό τρόπο θα προσεγγίσετε τη σχέση, το σύντροφο, το αντικείμενο του πόθου σας, και θα μπορέσετε, εύκολα να περάσετε αυτά που θέλετε. Η ανταπόκριση που θα λάβετε θα εμπεριέχει αρκετό ρομαντισμό, κάτι του θα σας δώσει μεγάλη χαρά και ικανοποίηση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ψυχολογική και συναισθηματική φόρτιση, είτε για καλό είτε για κακό. Μία σχέση, που τελούσε υπό «διαπραγμάτευση» επιτέλους τακτοποιείται και νιώθετε πραγματικά απελευθερωμένοι από μια «θηλιά στο λαιμό». Αν ψάξετε βαθιά μέσα σας, θα βρείτε τρόπους να «ανεβάσετε» την ψυχολογία σας.

ΛΕΩΝ

Κάποιοι φίλοι, ίσως όχι τόσο κοντινοί, θα ζητήσουν τη βοήθειά σας, σε ζητήματα που τους απασχολούν, τη στιγμή που εσείς θεωρείτε, ότι δεν είστε σε θέση να λύσετε, ούτε τα δικά σας προβλήματα. Μην αρνηθείτε όμως, γιατί δεν ξέρετε πού μπορούν κι εκείνοι με τη σειρά τους να σας φανούν χρήσιμοι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ένα σκαμπανέβασμα στη δουλειά, εξαιτίας ενός παρασκηνίου, που έπρεπε να είχατε επιληφθεί στο παρελθόν, έρχεται να σας αναστατώσει και να σας αποδιοργανώσει, από αυτά που κάνετε. Έχετε όμως τη δυνατότητα να δώσετε καίριες και αποτελεσματικές λύσεις. Μην διστάσετε, να γίνετε ακόμα και κακοί.

ΖΥΓΟΣ

Περιπλανιέστε σε άλλους τόπους, είτε πραγματικά, είτε διανοητικά, και αυτό σας αποσπά από τη δουλειά που έχετε να κάνετε. Ένα νομικό ζήτημα που εκκρεμεί, εμφανίζεται δριμύτερο, γι αυτό, επανέλθετε λίγο σύντομα στην πραγματικότητα, αν δεν θέλετε να προβληματιστείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ερωτικοί, ρομαντικοί, ερωτικά δραστήριοι και με έντονες τάσεις για σεξουαλική απόλαυση, παρουσιάζεστε σήμερα, στο ταίρι σας, και ξεκινάτε μαζί μια περιπέτεια, με πολλή απόλαυση, πολύ σεξ, και μεγάλη ικανοποίηση για αμφότερες τις πλευρές.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Έντονα ρομαντική η διάθεσή σας, και τα όνειρά σας μεγαλεπήβολα σε ό,τι σχετίζεται με τη σχέση σας, ή τον ερωτικό σας δεσμό. Ευτυχώς, το ταίρι σας, φαίνεται να ανταποκρίνεται σε κάθε σας υπερβολή. Μια επαγγελματική συμφωνία, σας δίνει ικανοποίηση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ένα ζήτημα υγείας, κάποιου δικού σας ανθρώπου σας αναστατώνει, και δεν σας αφήνει να δουλέψετε με την ησυχία σας. Θα διαπιστώσετε όμως ότι δεν είναι κάτι ανησυχητικό και θα επιστρέψετε στα καθήκοντά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μια ευκαιρία παρουσιάζεται από το πουθενά, δια δουλειά, αλλά χρειάζεται προσοχή γιατί κανείς δεν μπορεί να σας εγγυηθεί σταθερότητα. Μπορείτε όμως να είστε σίγουροι ότι θα σας δοθεί η ευκαιρία να εκφράστε όλη σας τη δημιουργικότητα.

ΙΧΘΥΕΣ

Μια γενικότερη κατήφεια, σας καταλαμβάνει όταν βρίσκεστε στο σπίτι, κάτι που σημαίνει ότι ίσως χρειάζεται να κάνετε αλλαγές. Μια ανακαίνιση ή μια εικαστική, αισθητική, παρέμβαση, ίσως να σας έφτιαχνε το κέφι. Μην αρνηθείτε τη βοήθειά σας, σε πρόσωπο της οικογένειάς σας.