προβλέψεις ζωδίων

Τα ζώδια για σήμερα Δευτέρα 13/02

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη σε αντίθεση με τον Ουρανό, αναδύει την αίσθηση της κυριαρχίας. Στα επαγγελματικά, ανώτερες δυνάμεις υπονομεύουν τις κινήσεις σας. Συγκλονιστικά θεαματικές και ολέθριες αλλαγές με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, δημιουργείτε αποτρεπτικές καταστάσεις για προσέγγιση.

ΤΑΥΡΟΣ

Το τρίγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη, προμηνύει ευχάριστα γεγονότα. Στα επαγγελματικά, δράσεις και κινήσεις που ανταπεξέρχεστε με επιτυχία. Διατηρείτε έναν μεθοριακό φραγμό απέναντι στο ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, αδυνατείτε να εμπιστευτείτε νέο φλερτ.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, αναγάγει σκέψεις για νέες ιδέες. Στα επαγγελματικά, δημιουργείτε εντυπώσεις για την αναγκαιότητα σας στο χώρο. Συμβουλεύετε και προστατεύετε το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, προκλήσεις που κάμτουν κάθε σας αντίσταση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο, σας παρασύρει σε αποφάσεις απόλυτες. Στα επαγγελματικά, δεν αφήνετε κανένα περιθώριο αμφισβήτησης. Τυχαία γεγονότα παρερμηνεύονται από το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, νέα γνωριμία ιδιαίτερα επιδραστική.

ΛΕΩΝ

Ο Ήλιος σε τετράγωνο με τη Σελήνη, προκαλεί καταστάσεις που ξεπερνούν τις δυνατότητες σας. Στα επαγγελματικά, περιορισμένη δράση επιπόλαια λάθη. Εξηγήσεις για τον περιορισμό που αισθάνεστε προς το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, ευχάριστη διάθεση παρά τις ατυχίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη από το ζώδιο του σκορπιού, ανακαλύπτετε νέα πηγή δύναμης. Στα επαγγελματικά, απολογείστε για περίεργες συμπεριφορές τρίτων. Εκφράζετε ερωτήματα για την παθητικότητα από το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, παρερμηνεύετε κινήσεις και δημιουργεί παρεξηγήσεις.

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη σε αντίθεση με τον Ουρανό, διαμορφώνει ένα εντυπωσιακό πλαίσιο. Στα επαγγελματικά, απρόσμενο γεγονός δημιουργεί ντόμινο εξελίξεων. Ασκείτε ισχυρή επίδραση πάνω στο ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, μυστηριακή προσέγγιση εξάπτει πρωτόγνωρα συναισθήματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη από το ζώδιο σας, προκαλεί λανθασμένες και υπερβολικές εντυπώσεις. Στα επαγγελματικά, επηρεάζετε άμεσα σημαντικές εξελίξεις με αποφάσεις σας. Συνεχείς αλλαγές αλλάζουν το κλίμα με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, επαναπροσέγγιση που δεν αλλάζει το αποτέλεσμα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το τρίγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη, δημιουργεί ανεπαίσθητες αλλαγές που ελάχιστα γίνονται αντιληπτές. Στα επαγγελματικά, γοργές κινήσεις κρύβουν κινδύνους προβλημάτων. Αντιλαμβάνεστε κρυφές κινήσεις από το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, λανθασμένες πληροφορίες προκαλούν περίεργες εντυπώσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, προκαλεί παρεμβάσεις στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Στα επαγγελματικά, ευνοϊκές συνθήκες για νέα ξεκινήματα. Προκαλείτε καταστάσεις με συναίσθημα και όχι λογική προς το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, πιθανή επανασύνδεση ενθαρρύνει το εγώ σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Ήλιος σε τετράγωνο με τη Σελήνη, δημιουργεί θερμές σχέσεις με οικεία πρόσωπα. Στα επαγγελματικά, παραμένουν άλυτα προβλήματα παρά τις προσπάθειές σας. Αποβάλλετε παρωχημένες αντιλήψεις προς το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, αμφιβολίες και διλήμματα ανεβάζουν τη λίμπιντο.

ΙΧΘΥΣ

Η Σελήνη σε αντίθεση με τον Ουρανό, έκφραση θεωρίες παρά γεγονότα. Στα επαγγελματικά, σπασμωδικές κινήσεις αλλάζουν την σταθερότητα. Προσοχή σε αλαζονικές κινήσεις προς το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, νέα γνωριμία που παρασύρει αξίες και ηθική.