Τα ζώδια για σήμερα Τρίτη 30/6

 

 

Τα ζώδια για σήμερα 30/6

 

ΚΡΙΟΣ

Η υπερβολικά επιθετική η αμυντική συμπεριφορά σας, προκαλεί στους άλλους μία ανταγωνιστική τάση. Αυτό θα σας οδηγήσει σε αρκετές αντιπαραθέσεις, στον εργασιακό σας χώρο. Παρόλα αυτά είστε αποτελεσματικοί στις ενέργειές σας, εφόσον σας παρέχεται η ελευθερία να αποφασίσετε από μόνοι σας. Συναισθηματικά αυτή την περίοδο θα υπάρξουν δοκιμασίες και εμπόδια τα οποία θα πρέπει να υπερπηδηθούν.

ΤΑΥΡΟΣ

Είναι ώρα να αναλάβετε περισσότερες ευθύνες σε ότι αφορά τις επαγγελματικές σας σχέσεις, ίσως με το να επιλέξετε μία πιο εξωστρεφή απασχόληση. Αυτό μπορεί να σημαίνει ταξίδια εργασία, περισσότερες κοινωνικές σχέσεις, ή διασκέδαση. Συναισθηματικά, έχετε φθάσει σε μία φάση που αντλείτε οφέλη από την σχέση σας! Αλλά μόνο εφόσον εσείς δείτε αντικειμενικά κάποια πράγματα και αναλάβετε τις ευθύνες των πράξεων σας, αντί να ωθείτε τον/την σύντροφό σας σε μία πιο αυταρχική συμπεριφορά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Προσπαθήστε να εκμεταλλευτείτε περισσότερο τις ευκαιρίες που τώρα θα σας παρουσιαστούν στη δουλειά σας. Οικονομικά θα πρέπει να ξοδεύετε λιγότερο και να κάνετε οικονομίες ή να κάνετε ασφαλείς επενδύσεις. Στα αισθηματικά σας, καμία σχέση χωρίς νόημα δεν μπορεί να επιβιώσει αυτή την περίοδο, απλά γιατί εσείς δεν μπορείτε να σπαταλάτε τον χρόνο σας σε ανούσιες ερωτικές σχέσεις. Οι μακροχρόνιοι δεσμοί θα περάσουν δοκιμασίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι για να πάρετε τολμηρές και ριζοσπαστικές αποφάσεις. Οι ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν τώρα, συνδέονται με περισσότερη ελευθερία και ανεξαρτησία. Ίσως να αφήσετε μία δουλειά που περιορίζει τις κινήσεις σας και να βρείτε μία απασχόληση με καλλίτερο ωράριο. Αυτή η περίοδος είναι ευνοϊκή για τους ελεύθερους επαγγελματίες. Σε προσωπικό επίπεδο, υπάρχει μία ανυπομονησία από την πλευρά σας μπορεί  να φέρει εντάσεις και παρεξηγήσεις σε όσους από εσάς είστε σε σχέση. Για τους ελεύθερους, ο χρόνος κυλάει γρήγορα και εσείς θα κινείστε συνέχεις ταξιδεύοντας και συναντώντας ενδιαφέροντες ανθρώπους.

ΛΕΩΝ

Τώρα θα πρέπει να κάνετε κινήσεις προκειμένου να διευθετήσετε κάποιες οικονομικές σας υποθέσεις, πιθανόν από το παρελθόν. Στην δουλειά σας προσπαθήστε να αποφύγετε τα κουτσομπολιά και να κρατήσετε την ψυχραιμία στα κακόβουλα σχόλια από τους συναδέλφους σας για το άτομο σας. Στα αισθηματικά σας, θα βρεθείτε σε ένα συναισθηματικό δίλημμα, στο αν θα πρέπει να κάνετε προσπάθειες για να κρατήσετε την ήδη υπάρχουσα σχέση, ή να γυρίσετε πίσω στα παλιά, ή τέλος να προχωρήσετε στην ανεύρεση ενός νέου ερωτικού συντρόφου!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Καλό θα είναι σήμερα να προσπαθήσετε να αποφύγετε τις κόντρες, το πείσμα, και την ανάγκη σας να επιβάλλετε τις απόψεις σας στη δουλειά σας , γιατί δεν θα έχετε τα επιθήματα για εσάς αποτελέσματα. Στα οικονομικά σας, ακόμη επικρατεί μία αστάθεια. Στα αισθηματικά σας, τα πράγματα είναι καλύτερα! Ιδιαίτερα για τους δεσμευμένους, οι οποίοι θα σκεφτείτε πολύ σοβαρά την συγκατοίκηση ή την επισημοποίηση με το  ταίρι σας.

ΖΥΓΟΣ

Να είστε πολύ προσεκτικοί τώρα, σε ποιους εμπιστεύεστε τις σκέψεις και τα θέλω σας  , κυρίως στον επαγγελματικό και οικονομικό τομέα. Εμπιστευτείτε το ένστικτό σας ώστε να πάρετε τις σωστές αποφάσεις. Στα αισθηματικά σας, αφήστε πίσω σας, την ζήλια σας και τις ανασφάλειες σας και απολαύστε τις παθιασμένες ερωτικές επιθυμίες του/της συντρόφου σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Εποχή ξεκαθαρισμάτων στις επαφές σας και στις συναλλαγές σας ιδιαίτερα στις επαγγελματικές σας σχέσεις, Οικονομικά κάποια ξαφνικά έξοδα θα σας αποσυντονίσουν και θα σας αγχώσουν. Συναισθηματικά θα νιώσετε ικανοποίηση και σιγουριά από την στάση του/της συντρόφου σας, οι δεσμευμένοι! Ενώ οι ελεύθεροι θα κάνετε μία νέα γνωριμία, η οποία θα σας αναστατώσει!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τώρα σας δίνεται η ευκαιρία να επενδύσετε στα ταλέντα σας και να περιμένετε θετικά αποτελέσματα. Σας έρχεται ένα επιπλέον εισόδημα, αλλά μπορεί και ίσως να θελήσετε να κάνετε ένα οικονομικό ξεφάντωμα! Σιγουρευτείτε όμως ότι είστε εντάξει με τις οικονομικές αρχές. Στα αισθηματικά σας, μία αυξανόμενη αυτοπεποίθηση θα σας δώσει σταθερότητα και σιγουριά στην σχέση σας, ή να πείτε «ναι» σε μία νέα γνωριμία!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και η χαρισματικότητά σας , θα έχουν την ευκαιρία να αποδώσουν τους καρπούς τους, σε όλους του τομείς της ζωής σας. Μία ανανεωμένη πίστη στην ικανότητά σας να σχεδιάζετε το μέλλον σας, θα σας οδηγήσει στην επέκταση των οριζόντων σας. Για λίγο όλο φαίνονται δυνατά για εσάς!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ¨

Έρχεται η στιγμή που θα θέσετε νέους στόχους στον εαυτό σας κι ένας καινούριος επαγγελματικός κύκλος αρχίζει. Είναι μία δύσκολη φάση για εσάς συναισθηματικά τώρα, γιατί δεν υπάρχουν πολλές σταθερές δομές από όπου να μπορέσετε να στηριχθείτε.  Τώρα είστε έτοιμοι να κάνετε τις αναθεωρήσετε πολλά από το παρελθόν, ώστε να κάνετε νέα ξεκινήματα.

ΙΧΘΥΣ

Κάποια επαγγελματική άνοδος μπορεί να προκύψει τώρα, από την συνεργασία με κάποιους φίλους . Επίσης τώρα μπορείτε να περιμένετε μία οικονομική άνοδο χάρη σε παλαιότερες επενδύσεις στην καριέρα σας. Επενδύστε στους ανθρώπους. Στα αισθηματικά σας τώρα μπορείτε να επενδύσετε σε μία νέα γνωριμία οι ελεύθεροι!  Οι δεσμευμένοι, θα απολαύσετε όμορφες ρομαντικές και τρυφερές στιγμές με τον/την σύντροφό σας.