Τα ζώδια για σήμερα 9/7

Τα ζώδια για σήμερα Τρίτη 9/7

Τα ζώδια για σήμερα 9/7

ΚΡΙΟΣ

Στο προσκήνιο οι σχέσεις σε ό,τι έχει να κάνει με τον τρόπο που τις αντιλαμβάνεστε. Πόσο σας επηρεάζουν; Γιατί σας επηρεάζουν; Με ποιον τρόπο τις αντιμετωπίζετε και τι σημαίνουν για σας; Ποιες από αυτές θα κρατήσετε και ποιες όχι; Πρέπει να αποφασίσετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Προσέξτε την υγεία σας. Το σώμα σας εκπέμπει σήμερα sos γιατί το έχετε παρακάνει, το τελευταίο διάστημα. Προσπαθήστε να μην κουράζεστε τόσο πολύ. Υιοθετήστε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής και βάλτε στην καθημερινότητά σας την άσκηση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ξαφνικά συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα σας βγάζουν εκτός προγράμματος και σας αποσυντονίζουν. Βρίσκεστε σε δύσκολη θέση γιατί πρέπει να πάρετε αποφάσεις που ίσως στεναχωρήσουν τους ανθρώπους που αγαπάτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Συναισθηματικές στιγμές γεμάτες ευαισθησία και αναμνήσεις θα περάσετε στο σπίτι με άτομα της οικογένειάς σας, κυρίως με τις γυναίκες. Ένα οικογενειακό ζήτημα λύνεται, ένα κληρονομικό θέμα διευθετείται με ευχάριστο τρόπο χάρη στις προσπάθειές σας.

ΛΕΩΝ

Δεν είστε σε θέση να επικοινωνήσετε και πολύ σήμερα. Κλείνεστε στον εαυτό σας και δεν σηκώνετε ούτε κινητά, ούτε σταθερά. Αποχή και από το διαδίκτυο. Μόνο κάποιες μικρές μετακινήσεις σας κρατούν σε εγρήγορση, ίσως ένα ταξίδι ή μια μετακόμιση

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οικονομικά σκαμπανεβάσματα σας τρομάζουν και βρίσκεστε σε πανικό. Έκτακτα έξοδα έρχονται να αναστατώσουν την ημέρα σας. Χρειάζεστε ψύχραιμη στάση, μεθοδικές κινήσεις και οργανωμένα σχέδια αν θέλετε να είστε σίγουροι ότι θα επιτύχετε τους στόχους σας.

ΖΥΓΟΣ

Ευαίσθητους επί παντός επιστητού σήμερα σας κάνει η Σελήνη στο ζώδιό σας. Καλείστε να δώσετε αγάπη αλλά και να διαχειριστείτε σωστά, τα αισθήματα που εισπράττετε. Περιζήτητοι στις παρέες από την έντονη κοινωνικότητα σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Πρόσωπα που αγαπάτε θα είναι δίπλα σας για τις αναποδιές. Μια γυναίκα, θα παίξει σημαντικό ρόλο ως προς το ανέβασμα της ψυχολογίας σας, σήμερα που από το πρωί, όλα πάνε «στραβά». Μην αφήνετε τον εαυτό σας να «πέφτει».

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ρομαντισμός στις υπάρχουσες σχέσεις αλλά και καινούριες γνωριμίες που θα φέρουν τα πάνω, κάτω. Μια φιλία εξελίσσεται σε έρωτα, και αυτός με τη σειρά του αποδεικνύεται σχέση ζωής. Εξαιρετικές οι συνεργασίες, φέρνουν τα επιθυμητά αποτελέσματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αποφασίζετε να ανανεώσετε τα πάντα στη ζωή και την καθημερινότητά σας. Αρχίζετε από την εξωτερική σας εμφάνιση και προχωράτε σε μία ενδελεχή ενδοσκόπηση, τα αποτελέσματα της οποίας θα σας ενθουσιάσουν. Ένα αγαπημένο σας πρόσωπο, σας στηρίζει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Δεν συγκεντρώνεστε στις δουλειές σας και οι υποχρεώσεις σας τρέχουν όπως και τα γεγονότα. Πριν χαρακτηριστείτε απόντες, είναι καλό να επανέλθετε στην καθημερινότητα και να ασχοληθείτε με τις υποχρεώσεις σας και τη διευθέτηση των εκκρεμοτήτων σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Με αισθησιασμό και αβρότητα θα πλησιάσετε τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει για να τον διεκδικήσετε. Σίγουρα θα πετύχετε να αποσπάσετε τις καλύτερες εντυπώσεις. Όσοι διεκδικείτε μια ερωτική συνεύρεση, σήμερα είναι η μέρα σας.