Τα ζώδια για σήμερα 9/4

Τα ζώδια για σήμερα Τρίτη 9/4

Τα ζώδια για σήμερα 9/4

ΚΡΙΟΣ

Τα ζώδια για σήμερα 9/4 ξεκινά με τον Κριό..Απευθύνεστε προς τους άλλους με έναν ιδιαίτερα επιθετικό τόνο, και εύκολα παρεξηγήσιμο, ως εκ τούτου. Ίσως θα έπρεπε να χαμηλώνατε λίγο τους τόνους και κυρίως να μην βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα. Μια ιδιαίτερη επικοινωνία με άτομο κύρους, σας φέρνει χαρά.

ΤΑΥΡΟΣ

Επιθετική η οικονομική σας πολιτική, με θετικά αποτελέσματα για τον τραπεζικό σας λογαριασμό. Επαγγελματικά ανοίγματα σας επιτρέπουν να θέσετε νέες βάσεις. Η αντοχή σας και η δύναμή σας, σας επιτρέπουν να υπομένετε και να επιμένετε στις επιδιώξεις σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα ανοίξετε το στόμα σας και θα πείτε ό,τι σας κατέβει στο κεφάλι. Οι συνομιλητές σας, θα μείνουν άναυδοι από τη λεκτική σας διαύγεια, ακόμα κι όταν περιγράφετε, ανοησίες. Καθαρός λόγος, και επιτυχίες μέσω αυτού, σε οποιαδήποτε επιδίωξή σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δεν σηκώνετε μύγα στο σπαθί σας αλλά και τίποτα που πάει κόντρα στα πιστεύω σας. Εκνευρίζεστε με το παραμικρό και πραγματικά δεν μπορείτε να συνεννοηθείτε με άνθρωπο. Ίσως θα πρέπει να ρίξετε αρκετό νερό στο κρασί σας, κάτι που θα σας δυσκολέψει αρκετά.

ΛΕΩΝ

Βγάζετε αρκετά απωθημένα απέναντι στο κοινωνικό σας περιβάλλον και δεν πρέπει. Πιέζεστε από τις καταστάσεις και δεν μπορείτε να βρείτε, όσο κι αν προσπαθείτε διεξόδους. Αυτό σας δημιουργεί μια εσωτερική ένταση και όπως είναι φυσικό, την πληρώνουν οι πιο αδύναμοι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Δεν ανέχεστε οποιονδήποτε δεν έχει τη γνώση και την εμπειρία, να σας πει πώς να κάνετε τη δουλειά σας. Σήμερα θα βάλετε τα γυαλιά σε όσους δεν πίστευαν στις δυνατότητές σας. Η ένταση στη δουλειά, θα καταλαγιάσει μόνο όταν δικαιωθείτε ως προς τις επιδιώξεις σας.

ΖΥΓΟΣ

Ένα ταξίδι, θα παίξει σημαντικό ρόλο ως προς τις αποφάσεις σας για ένα σοβαρό ζήτημα που σας απασχολεί. Δεν αντιμετωπίζετε ήρεμα τα πράγματα και αυτό σε μακροπρόθεσμη βάση, στρέφεται εναντίον σας. Νίκες στα νομικά θέματα, επιτυχίες σε σπουδές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη στον όγδοο ηλιακό σας οίκο, σας προικίζει με ερωτισμό, αισθησιασμό ώστε να περάσετε με το ταίρι σας αξέχαστες στιγμές. Όσο για σας που ακόμα είστε ελεύθεροι, ένα πρόσωπο αγγίζει ευαίσθητες ερωτικές χορδές και σας κάνει να ξετρελαθείτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα γίνετε λίγο επιθετικοί με τον σύντροφό σας, κάτι που μπορεί να κοστίσει στη σχέση. Κάντε όμως καλό κοντρόλ στην επιθετική σας διάθεση γιατί αυτό δεν πρέπει να μεταφερθεί στις επαγγελματικές σας συνεργασίες. Θα έρθετε σε ρήξη με κάποιους συνεργάτες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μια γυναίκα του περιβάλλοντός σας αντιμετωπίζει θέμα με την υγεία ή την εργασία της και αυτό σας επηρεάζει αρνητικά. Αντιμετωπίστε την κατάσταση με ψυχραιμία και μην επεκτείνετε τη στεναχώρια σας στον εργασιακό σας χώρο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Όλη σας η δημιουργικότητα διοχετεύεται σε πράξεις, παρορμητικές αλλά με θετικά, ευτυχώς, αποτελέσματα. Ένας νέος έρωτας έρχεται να αναστατώσει τη ζωή σας, αλλά και να δοκιμάσει τις σταθερές σας σχέσεις. Κρατήστε χαμηλούς τόνους και προπάντων την ψυχραιμία σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Θα γίνετε επιθετικοί και νευρικοί απέναντι στα μέλη της οικογένειάς σας. Ρήξεις με τους γονείς, κυρίως με τη μητέρα, ή μια γυναίκα που υποκαθιστά τη μητέρα. Αυτό θα στεναχωρήσει τόσο εσάς όσο και εκείνη, χωρίς προς το παρόν να υπάρχει τρόπος να εξομαλυνθεί η κατάσταση.