Τα ζώδια για σήμερα Τρίτη 9/10

Προβλέψεις για σήμερα  9/10

ΚΡΙΟΣ

Οι σχέσεις περνούν από το μικροσκόπιο ως προς τα θέματα που αφορούν στη συμπεριφορά και στην επικοινωνία. Δεν φαίνεστε ευχαριστημένοι, είστε όμως διατεθειμένοι να κρατήσετε μια πιο συμβιβαστική στάση, προκειμένου να έχετε αρμονία.

ΤΑΥΡΟΣ

Προβληματάκια με την υγεία σας, θα πρέπει να τα αντιμετωπίσετε άμεσα. Όσοι δε, έχετε θέματα άγχους, στρες και έντονης επαγγελματικής δραστηριότητας, καλά θα κάνετε να ξεκουράζεστε και να διατρέφεστε καλά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα πάρετε μεγάλες χαρές από τις γυναίκες του περιβάλλοντός σας, αλλά και μεγάλες λύπες. Ο τρόπος με τον οποίο θα διαχειριστείτε αυτά που θα μάθετε θα αποτελέσει τον νούμερο ένα παράγοντα, για να είναι καλή ή άσχημη η μέρα σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ένα γυναικείο πρόσωπο του σπιτιού σας, πιθανότατα η μητέρα, βοηθά να ξεπεραστούν οι δυσκολίες και σας δίνει λύσεις εκεί που πιστεύετε ότι δεν υπάρχουν.

ΛΕΩΝ

Δυσκολεύεστε πολύ να έχετε σωστή επικοινωνία με τους ανθρώπους γύρω σας, και αυτό γιατί δεν έχετε καταφέρει ακόμα να συνέλθετε, εντελώς από μία περίοδο ψυχολογικού «σκοταδισμού».

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μπορεί τα οικονομικά σας να μην βάλλονται τόσο απ’ το σημερινό σκαμπανέβασμα, ωστόσο δεν θα καταφέρετε να αποφύγετε κάποια έκτακτα έξοδα, που σκάνε απ’ το πουθενά.

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη σήμερα στο ζώδιό σας, σας κάνει ευαίσθητους, ευάλωτους, αλλά και με ρομαντική διάθεση ώστε να περάσετε ωραίες στιγμές με το ταίρι σας, ή με όποιο άλλο ταίρι προτιμάτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Παρ’ όλο που είστε λίγο πεσμένοι ψυχολογικά, την αισιοδοξία που σας δίνει ο Δίας στο ζώδιό σας, κανείς και τίποτα δεν μπορεί να σας την πάρει. Εκμεταλλευτείτε την παρουσία του στο ζώδιό σας, όσο περισσότερο μπορείτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Έχετε μια ροπή προς τις συγκινήσεις και κλαίτε εύκολα σήμερα. Θα υπάρξουν αρκετοί παράγοντες που θα σας φέρουν δάκρυα στα μάτια, ωστόσο δεν είναι για κακό σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αν νομίζετε ότι επειδή έχετε βάλει τα πάντα στην άκρη, προκειμένου να επιτύχετε τα επαγγελματικά σας σχέδια, αυτά θα υλοποιηθούν, γελιέστε. Κάποιοι , μέσα στο χώρο της δουλειάς σας είναι εχθροί σας και το κακό είναι ότι δεν έχετε ιδέα ποιοι είναι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ευνοούνται οι μετακινήσεις και τα ταξίδια, κυρίως στο εξωτερικό, είτε επαγγελματικά είτε για σπουδές, αλλά και τα νομικά θέματα που για καιρό εκκρεμούσαν, καθώς δίνονται λύσεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Ένας έρωτας πλάνος σας ξεμυαλίζει και σας βάζει στον πειρασμό να ρισκάρετε μια πολύ σοβαρή και σταθερή σας, σχέση. Όσο κι αν σας προειδοποιήσουμε όμως, εσείς θα κάνετε του κεφαλιού σας. Δική σας λοιπόν, η επιλογή, δικές σας και οι συνέπειες.