Τα ζώδια για σήμερα Τρίτη 8/9

 

 

Τα ζώδια για σήμερα 8/9

 

ΚΡΙΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: θα γίνετε αποδέκτες αρκετά ευχάριστων μηνυμάτων από επικοινωνίες με φίλους, γνωστούς, ακόμα και εν δυνάμει, εραστές. Το πέρασμα της Αφροδίτης στον Λέοντα, θα λειτουργήσει με πολύ γενναιόδωρο τρόπο για τις συναισθηματικές, ερωτικές, και όποιες άλλες, υλικές σας επιδιώξεις.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: θα έχετε την ευκαιρία να αξιοποιήσετε τις ικανότητες και τα ταλέντα σας, με τέτοιον τρόπο, ώστε να τύχετε μεγάλης αναγνώρισης από το επαγγελματικό σας περιβάλλον. Ο Ερμής από το ζώδιο του Ζυγού, σας κάνει επικοινωνιακούς και απόλυτα κατανοητούς από συνεργάτες και ανωτέρους.

ΣΧΕΣΕΙΣ: και οι σχέσεις, δείχνουν μια τάση επιδιόρθωσης, των κακώς κειμένων. θα είναι χάρη στις προσπάθειές σας, που οι ερωτικές σχέσεις μπαίνουν σε έναν νέο κύκλο, πιο σοβαρό και πιο συνειδητοποιημένο από άποψη συναισθήματος. Πικάντικη και ενδιαφέρουσα η ερωτική ζωή, όσων είστε ακόμα ελεύθεροι.

ΤΑΥΡΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: θα είστε σε θέση, αυτό το διάστημα, να κατανοείτε τις βλέψεις αλλά και τις σκέψεις των ανθρώπων του περιβάλλοντός σας. Έτσι, δεν κινδυνεύετε να κατηγορηθείτε πλέον για στενομυαλιά. Θα κάνετε ανακαίνιση στο σπίτι σας, επίσης, γιατί έχετε τη διάθεση και τη θέληση να φτιάξετε το χώρο σας, όπως σας αρέσει.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: οι κοινωνικές επαφές σας αυτό το διάστημα, θα σταθούν η αφορμή να κάνετε νέα επαγγελματικά σχέδια καθώς σας ανοίγονται νέοι ορίζοντες. Ευνοούνται λοιπόν τα νέα ξεκινήματα, κυρίως για τους ελεύθερους επαγγελματίες, αλλά και οι οικονομικές επενδύσεις.

ΣΧΕΣΕΙΣ: διάφορα γεγονότα στην καθημερινότητα των σχέσεών σας, έχουν δημιουργήσει μια κατάσταση, λίγο άβολη για σας. Σε όλη τη διάρκεια της εβδομάδας θα αναρωτηθείτε τι πρέπει να κάνετε για να πάνε οι σχέσεις καλύτερα. Ξαφνική γνωριμία με κάποιο πρόσωπο που δεν περιμένατε, ανοίγει νέους αισθηματικούς ορίζοντες για όσους είστε ακόμα ελεύθεροι.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

ΓΕΝΙΚΑ: διάφορες προκλήσεις αυτή την εβδομάδα, αλλά και προτάσεις για έξοδο και διασκεδάσεις, θα σας βγάλουν από τη ρουτίνα της καθημερινότητας και θα παρατείνουν την καλοκαιρινή σας διάθεση. Ενδιαφέρουσες γνωριμίες θα προκύψουν μέσα από συναναστροφές, οι οποίες μπορεί να σας φανούν χρήσιμες σε διάφορους τομείς της ζωής σας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ:  θα σας δοθεί η ευκαιρία να κάνετε έναν πιο σωστό προϋπολογισμό, έτσι ώστε να οργανώσετε τα οικονομικά σας. Επαγγελματικές συναντήσεις, συνεντεύξεις εργασίας, θα σας δώσουν ικανοποίηση, αλλά και τη δυνατότητα να αυξήσετε τα εισοδήματά σας.

ΣΧΕΣΕΙΣ: ευνοείστε στο να κάνετε καινούριες γνωριμίες, για τις οποίες όμως, θα πρέπει να κρατάτε μια πιο συντηρητική στάση και να μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα. Δημιουργικότητα και καλή συναισθηματική έκφραση, για εσάς, που βρίσκεστε σε σχέση, θα κάνουν τους δεσμούς σας, πιο δυνατούς.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: αισιόδοξοι και έχοντας σκεφτεί σοβαρά, τις επόμενες κινήσεις σας,  θα έχετε την άνεση να πάρετε τις αποφάσεις που πρέπει, για να εξελιχθούν κατά το δοκούν, τα σχέδιά σας, είτε είναι επαγγελματικά, είτε προσωπικά. Σχέσεις και συνεργασίες σε καλή αναπτυξιακή πορεία. Θα πάρετε ικανοποίηση από κάποια νέα που θα ακούσετε για προσφιλή σας άτομα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: αν και οι σκέψεις σας, ως επί το πλείστον είναι σε οικογενειακά θέματα, ωστόσο και η δουλειά είναι ένα από τα θέματα που θα σας απασχολήσουν, δεδομένου ότι έχετε κουραστεί ψυχολογικά κυρίως, από την παρούσα εργασία σας. Αν το αποφασίσετε, μπορείτε να αναζητήσετε κάτι νέο. Σταθερότητα στα οικονομικά, αλλά μην επαναπαύεστε.

ΣΧΕΣΕΙΣ: όσοι είστε ακόμα μόνοι, θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε μια πολύ σημαντική γνωριμία, που θα εξάψει την ερωτική σας φαντασία και θα σας βγάλει από την απομόνωση και τις επιφυλάξεις σας. Οι δεσμευμένοι, θα περάσετε ένα πολύ καλό διάστημα με το σύντροφό σας, που θα σας ανανεώσει και θα αναπτερώσει τα συναισθήματα, σε αμφότερες τις πλευρές.

 

ΛΕΩΝ

ΓΕΝΙΚΑ: ομορφαίνετε, είστε πιο λαμπεροί, ανανεώνεστε και τα πράγματα αρχίζουν να κυλούν πιο ευχάριστα για σας. αυτή την εβδομάδα θα διασκεδάσετε, θα βγείτε με φίλους, θα ψυχαγωγηθείτε, τη στιγμή που η καθημερινότητά σας, γίνεται ολοένα και πιο ευχάριστη.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: αρκετά ανασφαλείς, στον οικονομικό κυρίως, τομέα, κάνετε γενναίες προσπάθειες να βελτιώσετε την κατάσταση. Διάφορα γεγονότα όμως, σας αναγκάζουν να πηγαίνετε όλο πιο πίσω τις υποχρεώσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μια εξαιρετική ευκαιρία για δουλειά όμως, θα σας βγάλει από το αδιέξοδο.

ΣΧΕΣΕΙΣ: κάποιες ειδήσεις που θα λάβετε από τον οικογενειακό ή τον φιλικό σας περίγυρο, ίσως να μην ακουστούν πολύ ευχάριστες και ίσως να μην είναι και καθόλου. Παρ’ όλα αυτά, έχετε δίπλα σας ανθρώπους που σας αγαπούν και σας νοιάζονται, και γι αυτό δεν θα προβληματιστείτε σε μεγάλο βαθμό. Οι ελεύθεροι έχετε όλα τα εχέγγυα για καλό φλερτ.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: χωρίς σημαντικές αλλαγές θα κυλήσει η εβδομάδα αυτή. Αυτό για σας όμως, μεταφράζεται στο μυαλό σας, ως στασιμότητα και ίσως στεναχωριέστε. Γιατί δεν εκλαμβάνετε αυτή την εβδομάδα, ως ένα δώρο από το χρόνο; Σκεφτείτε ότι σας δίνεται η δυνατότητα με άνεση χρόνου να αναδιοργανωθείτε και να ανασυνταχθείτε ώστε να επιστρέψετε δριμύτεροι

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: μεγάλος ο ανταγωνισμός στον επαγγελματικό τομέα, γι αυτό και είναι σωστό, να αξιοποιήσετε τη δημιουργικότητά σας, που θα είναι πολύτιμο εργαλείο για την επίτευξη των επιδιώξεών σας. τακτοποιήστε οπωσδήποτε λογαριασμούς, υπόλοιπα χρεών, προς τρίτους και προς το δημόσιο.

ΣΧΕΣΕΙΣ: κάποιοι από εσάς, είστε εμπλεκόμενοι σε ένα μοιραίο, ίσως και αυτοκαταστροφικό πάθος, ή ακόμα και σε μία δύσκολη από άποψη συνθηκών, σχέση. Αυτό δεν σας αφήνει περιθώρια να βάλετε σε μια σειρά τις σκέψεις σας, ούτε και να αισθανθείτε καλά μέσα σ’ αυτή. Θα πρέπει να δείτε την ουσία και όχι το φαίνεσθαι, αν θέλετε να ευοδωθούν οι αισθηματικές επιδιώξεις σας

 

ΖΥΓΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: η διάθεσή σας είναι σε υψηλό επίπεδο. Πολλοί οι άνθρωποι που θα συναναστραφείτε, θα επικοινωνήσετε και θα μοιραστείτε σκέψεις και απόψεις. Έντονη κοινωνική ζωή και διασκέδαση, αυτή την περίοδο, δεν θα σας αφήσει να αποσυνδεθείτε εντελώς από το κλίμα των διακοπών.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: αν σκοπεύετε να διεκδικήσετε περισσότερα δικαιώματα στον επαγγελματικό σας τομέα, κάντε το με σύνεση και ψυχραιμία. Δεν θα το βρείτε εύκολο να γίνουν αποδεκτές οι αξιώσεις σας και ίσως απογοητευτείτε σκεπτόμενοι ότι δεν αξίζετε για να σας ανταμείψουν παραπάνω. Αστάθεια και στα οικονομικά, δυσχεραίνουν περισσότερο την κατάσταση.

ΣΧΕΣΕΙΣ: ψυχολογικά, παρουσιάζεστε λίγο «πεσμένοι» αυτό το διάστημα. ίσως γιατί οι σχέσεις σκαμπανεβάζουν και δεν μπορείτε, ούτε την αιτία να βρείτε, αλλά και ούτε είστε διατεθειμένοι να παραδεχθείτε τα λάθη σας, στην περίπτωση που φταίτε εσείς. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να περάσετε μια μικρή κρίση και είναι στο χέρι σας, το πότε και πώς θα βγείτε απ’ αυτή.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: θα είναι πολλές οι στιγμές αυτό το διάστημα, που θα επιδιώξετε να μείνετε μόνοι, κλεισμένοι στον προσωπικό σας χώρο, σκεπτόμενοι τις καταστάσεις που σας περιβάλλουν. Αναδιοργανώνεστε, ανασυντάσσεστε και μπαίνετε στη διαδικασία να καλυτερέψετε τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ζείτε, εργάζεστε και λειτουργείτε.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: άτομα του κοινωνικού σας περιβάλλοντος, μπορεί να σας φανούν χρήσιμοι στα επαγγελματικά σας και στις οικονομικές σας επιδιώξεις. Όλος ο μήνας, αλλά κυρίως αυτή η εβδομάδα θα είναι πολύ βοηθητικοί για τα σχέδιά σας και κυρίως για τις εξελίξεις που θέλετε. Προσοχή λίγο στα οικονομικά, προς το τελείωμα της εβδομάδας.

ΣΧΕΣΕΙΣ: αν και ο έρωτας και η αγάπη, δεν φαίνεται να είναι σε πρώτη προτεραιότητα για σας, παρ’ όλα αυτά, θα κάνετε τις κινήσεις που πρέπει για να βελτιώσετε τις σχέσεις σας. Μια κουβέντα εφ’ όλης της ύλης με το σύντροφό σας, όσοι είστε σε μακροχρόνιες σχέσεις, θα βοηθήσει στην καλή λειτουργία και εξελίξεις τους. Οι ελεύθεροι, μην κλείνεστε. Φλερτάρετε. Μπορείτε, και επιβάλλεται.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

ΓΕΝΙΚΑ: ευνοούνται πολύ αυτό το διάστημα οι κοινωνικές επαφές, αν και εσείς, δεν έχετε και πολλή όρεξη για κοινωνικότητες. Παρ’ όλα αυτά, μια σημαντική γνωριμία με κάποιο πρόσωπο, που ακόμα κι αν δεν σταθεί καλά αισθηματικά μαζί σας, μπορεί να αποδειχθεί πολύτιμος βοηθός στα θέματά σας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: αυτό τον καιρό, οι οικονομικές ανάγκες είναι αρκετά αυξημένες και τα εισοδήματά σας, λίγο λιγότερα από αυτές. Ωστόσο, θα καταφέρετε να κάνετε καλό κουμάντο, έτσι ώστε να αντεπεξέλθετε στις υποχρεώσεις σας. Σταθερά τα επαγγελματικά, αλλά σταθερή και η κούρασή σας.

ΣΧΕΣΕΙΣ: όσοι είστε ελεύθεροι, θα προτιμήσετε τη μοναξιά σας, ίσως γιατί σας γεμίζει περισσότερο απ’ ό,τι μια σχέση με τις ανάλογες υποχρεώσεις φυσικά. Όσοι από εσάς, όμως, είστε σε σταθερές σχέσεις προσέξτε πολύ γιατί ενδέχεται να κάνετε καινούριες γνωριμίες που θα θέσουν σε κίνδυνο την ειλικρίνεια και τη σταθερότητα που τόσο πολύ επιδιώκετε σε μια σχέση.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

ΓΕΝΙΚΑ: αν και η σκέψη σας είναι εστιασμένη στα επαγγελματικά σας, ως προς την εξέλιξή σας, θα έρθετε και σε επαφή με αγαπημένα σας πρόσωπα, με την οικογένεια, με τους φίλους. Αυτό που θα είναι το πιο σημαντικό αυτή την περίοδο, είναι να διατηρήσετε μια ισορροπημένη στάση ζωής, έτσι ώστε να βοηθηθείτε για να προωθήσετε τα προσωπικά σας αλλά και τα επαγγελματικά σας σχέδια.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: αρκετές θα είναι οι δοκιμασίες, και οι δυσκολίες στον επαγγελματικό τομέα, αλλά εσείς έχετε συνηθίσει στα δύσκολα. Δεν πτοείστε ούτε από τις γραφειοκρατικές καθυστερήσεις στα θέματά σας, ούτε από κάποια οικονομικά σκαμπανεβάσματα. Η κατάσταση αρχίζει να σταθεροποιείται προς τα τελειώματα της εβδομάδας.

ΣΧΕΣΕΙΣ: κάποιοι από εσάς, δυστυχώς θα βιώσετε ένα χωρισμό, που είτε δεν θέλετε, είτε σας επιβάλλεται. Μπορεί να στεναχωρηθείτε, αλλά σκεφθείτε ότι αυτό ίσως αποτελεί μια ευκαιρία να προχωρήσετε μπροστά. Οι σταθερές σχέσεις μπορεί να περάσουν μια μικρή κρίση, η οποία είναι προσωρινή και συμβαίνει γιατί το μυαλό σας είναι στις υποχρεώσεις σας, οπότε και προκαλούνται παράπονα από την άλλη μεριά.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: διανύετε ένα εξαιρετικά καλό διάστημα, τόσο για τα επαγγελματικά σας, όσο και για τα προσωπικά σας θέματα. Κυρίως όμως, αυτή η εβδομάδα θα έχει να κάνει με τα ερωτικά σας θέματα, που είτε εκκρεμούν, είτε ακόμα δεν έχουν κατασταλάξει σε σταθερή σχέση, αν και το τελευταίο δεν φαίνεται να είναι κάτι που επιδιώκετε διακαώς.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: σημαντικές αποφάσεις, συζητήσεις αλλά προτάσεις θα γίνουν, που αφορούν στην εξέλιξη της επαγγελματικής σας πορείας προς την καταξίωση. Ξαφνικές αλλαγές εργασίας, αναγκαστικές ή εκούσιες, θα σας δώσουν την ευκαιρία να κάνετε νέα σχέδια, με πιο επεκτατικές βλέψεις. Η επαγγελματική σας δικτύωση, είναι το κλειδί για την επιδιωκόμενη οικονομική σας άνοδο.

ΣΧΕΣΕΙΣ: το διάστημα αυτό είναι εξαιρετικό, για να μπορέστε να ενισχύσετε με τις κινήσεις σας, τη συντροφικότητα, ανταλλάσοντας συναισθήματα και αγάπη με το σύντροφό σας. Οι υπόλοιποι του ζωδίου, που δεν έχετε συντροφευτεί ακόμα, θα έχετε πολύ καλές γνωριμίες, που με την πρώτη ματιά θα σας παραπέμψουν να επιδιώξετε μια συντροφική σχέση.

 

ΙΧΘΥΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ: αυτό που έχει σημασία αυτή την εβδομάδα, είναι να μην μπείτε στη διαδικασία να εξιδανικεύστε κανέναν και τίποτα. Η τάση σας να θεωρείτε τέλειο κάθε τι που σας «γυαλίζει», μπορεί να σας φέρει στη δυσάρεστη θέση να πληρώσετε για μια φορά ακόμα, τις συνέπειες της λανθασμένης σας επιλογής.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: οργανώστε, διαχειριστείτε και διαπραγματευτείτε τα οικονομικά σας, ξεκινώντας από αυτή την εβδομάδα, για να αποφύγετε τις κακοτοπιές αργότερα. Όσοι αναζητάτε εργασία, οι ευκαιρίες θα είναι αρκετές και αξιόλογες. Το μόνο που έχετε να κάνετε εσείς, είναι να κερδίσετε το παιχνίδι των εντυπώσεων στις συνεντεύξεις.

ΣΧΕΣΕΙΣ:  η τάση σας να εξιδανικεύετε τον εν δυνάμει σύντροφό σας μπορεί να σας φέρει ενώπιον εγκλωβιστικών συναισθηματικών καταστάσεων που δεν θα σας είναι καθόλου εύκολο να διαχειριστείτε. Όσοι βρίσκεστε σε σταθερές σχέσεις θα έχετε την ευκαιρία να συζητήστε σοβαρά με το σύντροφό σας, το ενδεχόμενο ενός γάμου.