Τα ζώδια για σήμερα Τρίτη 4/8

 

Τα ζώδια για σήμερα 4/8

 

ΚΡΙΟΣ

 Ανατροπή στον οικονομικό τομέα, παραπέμπει σε μια πιο συντηρητική στάση απέναντι στα έξοδα. Προσέξτε πολύ, τι και πού ξοδεύετε, μην δημιουργείτε κενά, στην εισοδηματική ροή, γιατί θα το πληρώσετε αργότερα.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι αποφάσεις και οι κινήσεις σας θα φέρουν αντιδράσεις καθώς δεν αρέσουν σε κάποια άτομα της οικογένειάς σας. Πριν όμως να διαπληκτιστείτε σκεφθείτε ψύχραιμα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι αποκαλύψεις, μπορεί να μην αφορούν άμεσα εσάς, όμως, θα έχουν τον ίδιο αντίκτυπο και σε σας, σαν να είχατε κάνει εσείς τις ατασθαλίες. Προσέξτε πολύ όταν προσπαθείτε να παρηγορήσετε τους απατημένους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Συζητήσεις με φιλικά σας πρόσωπα, μπορεί να αποτελέσουν το εναρκτήριο λάκτισμα για εντάσεις και αντιπαραθέσεις, που σταδιακά, θα οδηγήσουν σε οριστική ρήξη. Γι αυτό ψυχραιμία.

ΛΕΩΝ

 Αφήστε κατά μέρος τη μαχητικότητά σας. Την ετοιμότητά σας να αντιπαρατεθείτε με οποιονδήποτε θεωρείτε ότι μπορεί να σταθεί εμπόδιο στο δρόμο σας, μπορείτε να την «καταπιείτε», γιατί δεν θα σας βγει σε καλό ο «πόλεμος».

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 Όποιος σας έχει πληγώσει, όποιος σας έχει αδικήσει, και όσοι έχουν προσπαθήσει να λειτουργήσουν εναντίον σας ή να κερδίσουν από εσάς, φεύγουν οριστικά από τη ζωή σας μετά από δική σας απόφαση.

ΖΥΓΟΣ

Θα εκπλαγείτε από τον αισθηματικό σας τομέα. Πράγματα που δεν περιμένατε ποτέ από το σύντροφό σας, έρχονται να σας ξαφνιάσουν, ευχάριστα… μπορεί και δυσάρεστα

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι φίλοι έχουν αποφασίσει να σας «ζευγαρώσουν». Θα φροντίσουν λοιπόν να σας φέρουν σε επαφή με άτομα, που ναι, είναι πολύ πιθανό, αν και πρόκειται για προξενιό, να σας κινήσουν πολύ το ενδιαφέρον.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα πρέπει να επιστρατεύσετε όλη σας την ευελιξία, για να μην σας χαλάσει η διάθεση από έκτακτα περιστατικά, που σας εκνευρίζουν αφάνταστα. Κάποια σχέδιά σας, μπορεί να χρειαστεί να αλλάξουν ή να προσαρμοστούν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Επειδή θέλετε ή έχετε ανάγκη να διασκεδάσετε, δεν σημαίνει ότι πρέπει να παραμελήσετε υποχρεώσεις, κυρίως οικονομικές. Μπορείτε να περάσετε πάρα πολύ καλά, και να κάνετε και αυτό που πρέπει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Κληρονομικά θέματα που χρονίζουν εντός της οικογένειας, γίνονται το σημείο αναφοράς για αντιπαραθέσεις, διαπληκτισμούς, ακόμα και εντάσεις και καβγάδες με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΙΧΘΥΕΣ

Μην επιτρέψετε στα ζητήματα της καθημερινότητάς σας, να επηρεάσουν τη διάθεσή και να γίνουν το θέμα αντιπαραθέσεων, τόσο με την οικογένειά σας, όσο και με τους φίλους σας.