Τα ζώδια για σήμερα Τρίτη 31/01

ΚΡΙΟΣ

Αντιδράτε έξυπνα και αποφεύγετε μακροπρόθεσμα προβλήματα. Στα επαγγελματικά, ολοκληρώνεται με επιτυχία τους σκοπούς και τους στόχους σας. Συζητήσεις που σας αναστατώνω και ταράζουν με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, με παρορμητικές κινήσεις γίνεστε γοητευτικοί.

ΤΑΥΡΟΣ

Με δυναμισμό απαιτείται και επιβάλλεστε στους γύρω σας. Στα επαγγελματικά, νέα βήματα που επιφέρουν την αναγνώριση. Ανανεωτικές κινήσεις και σκέψεις με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, αλλάζετε στόχους και διεκδικείτε κάτι καλύτερο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ανακατατάξεις και προβλήματα που επηρεάζουν την καθημερινότητα. Στα επαγγελματικά, σημαντική ευκαιρία για να ανατρέξετε τα γεγονότα. Προσοχή στη συμπεριφορά σας προκαλείτε αρνητικά το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, προχωράτε διστακτικά σε νέα σχέση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με έξυπνες κινήσεις και νέες ιδέες ανταποκρίνεστε σε προβλήματα. Στα επαγγελματικά, προσοχή σε συνεργασίες που έχουν μακροπρόθεσμο ορίζοντα. Συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα και αμφιβολίες για το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, καχυποψία και υπερβολές δεν σας βοηθούν.

ΛΕΩΝ

Νευρικότητα που δεν ελέγχεται και εύκολα παρεκτρέπεσαι προσοχή σε παρεξηγήσεις. Στα επαγγελματικά, νέες συμφωνίες γίνονται οδηγός για απαλλαγή ευθυνών. Προσπάθεια επούλωσης παραστατικών προβλημάτων με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, πρόσωπο από το περιβάλλον σας αλλάζει μορφή και σας προσεγγίζει ερωτικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ευκαιρίες ανανέωσης και σημαντικών αποφάσεων. Στα επαγγελματικά, σημαντική βοήθεια για την επιτυχία του στόχου σας. Ξαφνικές εντάσεις αλλάζουν το σκηνικό με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, νέα γνωριμία που σας παροτρύνει σε κάτι διαφορετικό.

ΖΥΓΟΣ

Ευχάριστες συζητήσεις ανεβάζουν το ηθικό και προκαλούν δημιουργικές επαφές. Στα επαγγελματικά, σκέψεις και αποφάσεις που ξεπερνούν εμπόδια. Αποστασιοποίηση και προβληματισμός για τις κινήσεις από το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, είστε κατηγορηματικά αρνητικοί σε κάτι νέο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ευχάριστες ειδήσεις που πιστοποιούν τις θέσεις που κρατήσατε. Στα επαγγελματικά, σημαντικές εξελίξεις που αλλάζουν Θετικά τα οικονομικά σας δεδομένα. Μικρές εντάσεις και τεταμένες σχέσεις με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, φόβοι και ανασφάλειες για τις εξελίξεις που περιμένετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Κινήσεις και πράξεις που σας φέρνουν στο επίκεντρο των συζητήσεων. Στα επαγγελματικά, τακτοποιείτε ζητήματα και λαμβάνεται απρόσμενη αναγνώριση. Βιαστικές κινήσεις και λανθασμένες εντυπώσεις δημιουργούν δυσαρέσκεια στο ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, νέα γνωριμία με απρόσμενα αποτελέσματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Συναρπαστικές ευκαιρίες χρειάζονται σκληρή δουλειά για επιτυχία. Στα επαγγελματικά, σημαντικές συνεργασίες με καλή επικοινωνία ευνοούν στις εξελίξεις. Αναθεώρηση και αναπροσαρμογή καταστάσεων με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, πολιορκείται το στοχο χωρίς να αφήνετε περιθώρια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με αποφασιστικότητα αλλάζετε τα κακώς κείμενα της ζωής σας. Στα επαγγελματικά, μικρές αναταραχές χωρίς συνέπειες. Υπερβολικές εκφράσεις προκαλούν ανούσιες απομακρύνσεις με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, ανάγκη για ελεύθερο φλερτ χωρίς περιορισμούς.

ΙΧΘΥΣ

Ενισχύεται σημαντικά τις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Στα επαγγελματικά, με ομαδικότητα και σεμνότητα πετυχαίνετε τις επιθυμίες σας. Συζητήσεις και διαφωνίες που παίρνουν έκταση με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, απρόσμενες κινήσεις σας γυρίζουν στο χθες.