Τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη 01/02

ΚΡΙΟΣ

Το εξάγωνο του Ήλιου με τον Χείρων, δημιουργεί νέες επαφές και γνωριμίες. Στα επαγγελματικά, με αποφασιστικότητα δημιουργείτε νέες ευκαιρίες. Απολαμβάνετε ερωτικές περιπέτειες με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, απομακρυσμένη γνωριμία σας ενθουσιάζει και προμηνύει νέες καταστάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Το εξάγωνο του Ήλιου με τον Χείρων, προκαλεί συνθήκες εύνοιας και τύχης. Στα επαγγελματικά, σημαντικές ειδήσεις σταθερότητας. Εκφράζεστε συναισθηματικά χωρίς όρια προς το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, νιώθετε ως απελευθέρωση την απόρριψη.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το εξάγωνο του Ήλιου με τον Χείρων, φέρνει σταθερότητα και ισορροπία. Στα επαγγελματικά, ξαφνικό γεγονός ανατρέπει την σταθερότητα. Προσοχή στις παρορμητικές αντιδράσεις από το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, ένας έρωτας γεννιέται, σε επαγγελματικό χώρο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το εξάγωνο του Ήλιου με τον Χείρων, αλλάζει θετικά τις σκέψεις του περιβάλλοντος σας. Στα επαγγελματικά, μικρές διαφωνίες δημιουργούν δεύτερες σκέψεις. Λόγια και φήμες δημιουργούν εντάσεις με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, ακατάλληλες συνθήκες και επικίνδυνες, αδυνατείτε να αντισταθείτε.

ΛΕΩΝ

Το εξάγωνο του Ήλιου με τον Χείρων, λειτουργείτε ενστικτωδώς με κίνδυνο να εκτεθείτε. Στα επαγγελματικά, νευρικότητα και διάθεση παρεξηγήσεων με συναδέλφους. Κάνετε σημαντικές προσπάθειες για ισορροπημένες καταστάσεις με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, τα αντίθετα έλκονται

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το εξάγωνο του Ήλιου με τον Χείρων, εκμεταλλεύεστε συμπάθειες που δημιουργούν εντύπωση. Στα επαγγελματικά, ψυχρές σχέσεις γίνονται ανυπόφορες. Στιγμές ερωτικής διασκέδασης και αναζωογόνησης με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, προσεγγίζεται επιπόλαια το πρόσωπο που ενδιαφέρεστε.

ΖΥΓΟΣ

Το εξάγωνο του Ήλιου με τον Χείρων, τακτοποιείτε άμεσα εκκρεμότητες που αιωρούνται. Στα επαγγελματικά, εκφράζεστε για τους προβληματισμούς σας με ανταπόκριση. Δύσκολες συνθήκες χωρίς εμπόδια με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, χάνεστε σε ιστορίες και θυμώνετε αναίτια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το εξάγωνο του Ήλιου με τον Χείρων, υπερεκτιμάτε τις καταστάσεις με απρόσμενα αποτελέσματα. Στα επαγγελματικά, γίνεστε επικριτικοί και ιδιαίτερα απαιτητικοί. Αποτελεσματικές δράσεις και πρωτοβουλίες προκαλούν ηρεμία με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, παρασύρεστε από έναν πλατωνικό έρωτα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το εξάγωνο του Ήλιου με τον Χείρων, θέτετε νέες βάσεις χωρίς δεσμεύσεις. Στα επαγγελματικά, διατηρείτε καλές σχέσεις με προοπτική. Πάθος, καυτές στιγμές και ανατρεπτικές συζητήσεις με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, νέα σχέση με άτομο που σας ταλαιπώρησε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το εξάγωνο του Ήλιου με τον Χείρων, ολοκληρώνετε επιθυμίες και ανάγκες του εγώ σας. Στα επαγγελματικά, καταστάσεις εκτός ελέγχου λειτουργούν ευεργετικά. Πρακτικές που αναθεωρούν την εικόνα σας προς το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, περιμένετε μάταια ευχάριστες ειδήσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το εξάγωνο του Ήλιου με τον Χείρων, αποφεύγετε συζητήσεις χωρίς ουσία. Στα επαγγελματικά, εκμεταλλεύεστε συμπάθειες προς όφελος σας. Σκέφτεστε ιδέες φέρνουν τα πάνω κάτω με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, δεν σας ενθουσιάζει κάποιο πρόσωπο.

ΙΧΘΥΣ

Το εξάγωνο του Ήλιου με τον Χείρων, παρασύρεστε από προσωπικές συμπάθειες σε λάθη. Στα επαγγελματικά, επαναλαμβανόμενα λάθη επιφέρουν προβλήματα. Σταθεροί στην ρουτίνα σας μαζί με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, νέα γνωριμία με ιδιόρρυθμο χαρακτήρα.