Τα ζώδια για σήμερα Τρίτη 28/7

 

Τα ζώδια για σήμερα 28/7

 

ΚΡΙΟΣ

Προσπάθεια μακροπρόθεσμη στρατηγική και σκληρή δουλειά είναι η λύση για τα προβλήματα που προκύπτουν αυτό το διάστημα, στον εργασιακό σας χώρο. Πρώτα απ’ όλα θα πρέπει να ξεπεράσετε την έλλειψη αυτοπεποίθησης. Ίσως να νιώσετε ότι υπάρχουν άτομα με μεγαλύτερη εμπειρία, έτοιμοι να κάνουν τις δουλειές που θέλετε να κάνετε εσείς. Με την εκπαίδευση, την επιμονή θα μπορέσετε να πετύχετε τους στόχους σας. Αν αποτύχετε δοκιμάστε πάλι! Και στα αισθηματικά σας είναι μία περίοδος δοκιμασιών και εμποδίων που θα πρέπει να υπερπηδηθούν, ίσως θα πρέπει θα να μπείτε και στην θέση του/της συντρόφου σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα πρέπει να περιμένετε πλήθος ριζικών αλλαγών στο σπίτι σας επακόλουθο του επαγγελματικού επαναπροσανατολισμού. Μία μετακόμιση ή αλλαγή περιβάλλοντος είναι πολύ πιθανή τώρα. Αυτή είναι η εποχή θα θελήσετε να ξεφύγετε από τον αγώνα δρόμου και να έχετε περισσότερη ελευθερία, να κυνηγήσετε τα πράγματα που έχουν πραγματική σημασία για εσάς. Είναι πιο σημαντικό να κάνετε κάποιες αλλαγές από το σέρνεστε σε μία δουλειά που δεν σας ανταμείβει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είναι η στιγμή να κάνετε μεγάλες προσπάθειες για να εξασφαλίσετε την ασφάλεια σας και την οικονομική σας αυτονομία, έτσι ώστε το μέλλον σας να βρίσκεται στα χέρια των άλλων. Ίσως ακόμη να σας δελεάσει η προοπτική να  «ξεπουλήσετε» την ανεξαρτησία σας για μία καλύτερη δουλειά ή οικονομική ασφάλεια. Στα αισθηματικά σας, θα πρέπει να δουλέψετε σκληρά για να ξεπεράσετε του φόβους και τα συναισθηματικά εμπόδια, εκδηλώνοντας τα συναισθήματα και τις επιθυμίες σας στο ταίρι σας ή στο άτομο που σας ενδιαφέρει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτή είναι μία περίοδος που έχετε πάρα πολλές ανησυχίες. Υπάρχουν πολλά πρακτικά θέματα να λυθούν και δεν υπάρχει άλλη εναλλακτική λύση από το να δουλέψετε πάνω σε κάθε θέμα και να επικεντρωθείτε σε ένα πράγμα κάθε φορά. Θα πρέπει να ασχοληθείτε με αυτά τα θέματα και να βρείτε πρακτικές λύσεις. Χρειάζεται να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο σε συζητήσεις με τον/την σύντροφό σας, υπάρχουν θέματα που χρειάζονται λύση.

ΛΕΩΝ

Είναι μία καλή περίοδος για όσους από εσάς κάνετε ελεύθερο επάγγελμα. Ευνοείται η εργασία με την νέα τεχνολογία ή με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μερικοί από εσάς μπορεί να κάνετε περισσότερα ταξίδια στο εξωτερικό ή να συνεργαστείτε με άτομα του εξωτερικού. Συναισθηματικά, η αλλαγή θα έρθει ξαφνικά και απρόβλεπτα κι όταν προκύψει εσείς δεν θα πρέπει να χάσετε την ευκαιρία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τώρα μπορείτε να περιμένετε μία διεύρυνση των προσωπικών σας ευθυνών! Έτσι θα πρέπει να οργανωθείτε καλύτερα τόσο στα επαγγελματικά, όσο και στα προσωπικά σας ώστε να τα καταφέρετε. Μία θετική αντιμετώπιση από μέρους σας και πίστη στο μέλλον θα σας δώσει δυνατότητα να πάρετε ικανοποίηση και να πετύχετε.

ΖΥΓΟΣ

Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις φέρνουν σε δεύτερη μοίρα την οικογένεια και το σπίτι τώρα, έτσι προσπαθήστε να περιορίσετε τις οικιακές απαιτήσεις για λίγο. Η επαγγελματική επιτυχία που οικοδομείτε τώρα θα είναι πολύ ωφέλιμη για την οικογένεια αργότερα. Αν είστε σε σχέση θα λειτουργήσει καλύτερα αν αφήσετε τον/την σύντροφό σας να φροντίσει το σπίτι κι εσείς να φροντίσετε τα οικονομικά σας. Τα πράγματα μπορεί να αλλάξουν αργότερα αλλά για τώρα αξίζει να δουλέψετε σκληρά για την επίτευξη των στόχων σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μπορεί να δείτε ότι είστε υποχρεωμένοι να ξοδέψετε πολύ από τον χρόνο σας σε ταξίδια και ακριβώς εδώ υπάρχουν ευκαιρίες για άνοδο μέσα από σκληρή  δουλειά. Η απόκτηση γνώσης μπορεί, να είναι πιο σημαντική τώρα, για την επαγγελματική σας εξέλιξη. Στα αισθηματικά σας θα αναζητήσετε την πνευματική συντροφιά και την επικοινωνία με νόημα από μία απλή ερωτική περιπέτεια.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τώρα θα πρέπει να δουλέψετε σε μεγάλη κλίμακα, ιδιαίτερα σε ότι αφορά την δημοσιότητα και την προώθηση προϊόντων στην αγορά. Επίσης θα μπορέσετε να απευθυνθείτε σε ένα μεγαλύτερο κοινό. Καλό είναι να ενεργήσετε μα αισιοδοξία. Είναι καλή περίοδος για ταξίδια και απόλαυση της ζωή αντί για σοβαρές δεσμεύσεις. Αυτή την εποχή θα εκτιμήσετε ένα /μία σύντροφο που θα σας ενθαρρύνει στην αναζήτηση ελευθερίας και γνώσης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα νιώσετε μία ανησυχία λόγω των καταστάσεων οι οποίες είναι πέρα από τον δικό σας έλεγχο. Σιγουρευτείτε ότι δεν έχεε πρόβλημα με τις δικαστικές και οικονομικές αρχές. Ίσως ακόμη να κυκλοφορούν πολλά χρήματα αυτή την εποχή με μεγάλα κέρδη και μεγάλες απώλειες , έτσι καλό είναι να βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να πάρετε τις καλλίτερες οικονομικές συμβουλές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ευνοούνται τα ταξίδια κυρίως στο εξωτερικό ή η εργασία με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Εναλλακτικά σας δίνεται η ευκαιρία να ακολουθήσετε τον δικό σας μοναδικό δρόμο στην επαγγελματική σας ζωή καλλιεργώντας ασυνήθιστα ταλέντα σας. Στα  αισθηματικά σας θα έχετε μία έντονη και ασταθή αύρα και ίσως να είστε και αρκετά νευρικοί, με αποτέλεσμα ο/η σύντροφός  να νιώσει ότι όλα μπορεί να συμβούν! Έτσι θα ήταν φρόνιμο να τον/την ηρεμήσετε σε ότι αφορά τις προθέσεις σας.

ΙΧΘΥΣ

Ίσως τώρα να νιώθετε μοναξιά ή και εγκατάλειψη. Τα χρήματα μπορεί να είναι λίγα και η ασφάλεια ίσως ακόμη λιγότερη. Παρόλα αυτά θα σας δοθεί η ευκαιρία να αποκτήσετε ψυχική πειθαρχία ή να κάνετε μακροπρόθεσμα σχέδια για μία δημιουργική εξέλιξη και ανάπτυξη.