Τα ζώδια για σήμερα Τρίτη 26/5

 

Τα ζώδια για σήμερα Τρίτη 26/5

 

 

ΚΡΙΟΣ

Αυτή είναι μία έντονη αλλά και αποδοτική περίοδος για εσάς, περισσότερο σε συναισθηματικό επίπεδο. Ίσως να έχετε έντονες εμπειρίες με τον/την σύντροφό σας σε ερωτικό επίπεδο!  Αλλά και οι άλλες σας σχέσεις θα ωφεληθούν από την ικανότητά σας να αντιλαμβάνεστε  κάποια κρυφά ζητήματα το οποία παίζουν σημαντικό ρόλο στην καθημερινότητά σας.  Στα οικονομικά σας, αν είστε τυχεροί μπορεί να βρεθείτε με πολλά χρήματα! Αν δεν είστε, τότε θα έχετε να αντιμετωπίσετε μία οικονομική απώλεια εξαιτίας ενός νομικού θέματος.

ΤΑΥΡΟΣ

Τώρα διανύετε μία από τις πιο παρορμητικές περιόδους και να περιμένετε συναρπαστικά γεγονότα ή προβλήματα. Υπάρχει ένας πόθος για απελευθέρωση σε συνδυασμό με μία σας ανάγκη για κάτι διαφορετικό! Τα συναίσθημα της πλήξης είναι κάτι σας συναγερμός για εσάς τώρα σε όλους τομείς. Στα αισθηματικά σας, είναι σαν κάθεστε σε αναμμένα κάρβουνα και ιδιαίτερα οι γυναίκες τους ζωδίου, σχετικά με την σχέση σας και θα είστε κάπως προκλητικές. Οι ελεύθεροι θα κάνετε μία γνωριμία με ένα άτομο που θα νιώσετε ότι έχει κάτι  το συναρπαστικό!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα ήταν καλό για το συμφέρον σας να δώσετε μεγαλύτερη προσοχή σε ότι επηρεάζει κατά κάποιο τρόπο την καριέρα σας, όπως η εμφάνιση και το προσωπικό σας στιλ. Αν θέλετε να ανοίξετε πόρτες οι οποίες ήταν κλειστές για εσάς μέχρι τώρα, λειτουργήστε με το επικοινωνιακό σας και με διπλωματία για να πετύχετε τον στόχο σας. Δεν είναι εύκολη περίοδος για την ανάπτυξη τους έρωτα και της αγάπης και ίσως είναι προτιμότερο να μείνετε για λίγο  μόνοι, παρά να αναζητάτε την επιβεβαίωση της αγάπη σε νερόβραστες σχέσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Προσπαθήστε να εκμεταλλευτείτε περισσότερο τις ευκαιρίες  που θα σας παρουσιαστούν. Αυτήν είναι μία εποχή όπου διεγείρεται η φαντασίας σας, αλλά όχι όμως για το κυνήγι σοβαρών  φιλοδοξιών. Η συναισθηματική σας ευαισθησία είναι στο ζενίθ της και μπορεί εύκολα να πληγωθείτε ή να ταραχτείτε από τις αρνητικές επιρροές του περιβάλλοντος σας.

ΛΕΩΝ

Αυτή είναι περίοδος προκλήσεων τόσο στα επαγγελματικά, όσο και στα προσωπικά σας. Θα αντιμετωπίσετε αντιδράσεις από ισχυρούς και έμπειρους επαγγελματίες και καλό θα είναι να μάθετε απ’ αυτούς, παρά να τους πολεμήσετε. Είναι μία περίοδος σκληρής δουλειάς, αλλά προσπαθήστε να βάλετε κάποια όρια σε ότι αφορά το χρόνο που πρέπει να αφιερώσετε στο σπίτι. Τώρα δεν θα μπορέσετε να αποφύγετε τις οικογενειακές και συναισθηματικές σας ευθύνες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα έχετε παρά πολλές ανησυχίες στα επαγγελματικά σας αυτήν την περίοδο, γιατί  υπάρχουν πολλά πρακτικά θέματα να λυθούν και δεν υπάρχει άλλη εναλλακτική από το να δουλέψετε πάνω σε κάθε θέμα την φορά. Έχει σημασία τώρα να οργανώσετε τον χρόνο σας με ένα αποδοτικότερο τρόπο, ώστε να βρείτε πρακτικές λύσεις στα θέματα αυτά. Προσέξτε πολύ εάν πρόκειται να υπογράψετε νέα συμβόλαια ή να κάνετε νέες συμφωνίες. Αφιερώστε περισσότερο χρόνο στον/στην σύντροφό σας. Βάλτε σε ένα δρόμο την καθημερινή σας ζωή.

ΖΥΓΟΣ

Ότι και να συμβαίνει στην ζωή σας, τώρα μπορεί να περιμένετε μία δραστική επιβεβαίωση τους εαυτού σας, ειδικά στα ερωτικά σας! Αλλά και σε ότι έχει σχέση με τα παιδιά και τις δημιουργικές δουλειές. Αυτή είναι μία ευτυχισμένη στιγμή και μπορεί να δεχθείτε ερωτικές προτάσεις και θαυμασμό!  Αυτό οφείλεται εν μέρει στην αυξανόμενη αυτοπεποίθηση σας, που λειτουργεί σαν μαγνήτης για τους άλλους!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είναι περίοδος αρκετά ριζοσπαστικών αλλαγών στις επαγγελματικές σας σχέσεις. Υπάρχει πιθανότητα για ταξίδια και συναρπαστικές συναντήσεις με ανθρώπους από το εξωτερικός, έτσι καλό είναι να φρεσκάρετε τις ξένες γλώσσες που γνωρίζετε και την διπλωματικότητά σας. Δεν είναι καλή εποχή τώρα για σταθερές σχέσεις, παραδοσιακού τύπου, αλλά για να χαρείτε την υπόστασή σας  και την αμοιβαία ελευθερία!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είναι μια καλή εποχή για τα επαγγελματικά σας, αν χρησιμοποιήσετε τα οράματα σας για το μέλλον και δημιουργήσετε κάτι με διάρκεια. Τώρα μπορεί να ανοίξουν πόρτες! Αν βέβαια έχετε προετοιμαστεί κατάλληλα. Άτομα που είναι πάνω από εσάς είναι έτοιμα να αναγνωρίσουν τις προσπάθειες σας κι αυτό μπορεί να οδηγήσει σε αλλαγή της κατάστασης σας ή μία καλοπληρωμένη προαγωγή. Στα αισθηματικά σας, να περιμένετε κάποια σταθεροποίηση που θα σας δώσει μεγάλη σιγουριά και αυτοπεποίθηση σ’ αυτόν τον τομέα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μπορεί να μην το ξέρετε ακόμα, αλλά ήρθε η στιγμή που θα πρέπει να θέσετε νέους στόχους στον εαυτό σας και ένα  νέος επαγγελματικός κύκλος αρχίζει. Επίσης θα δείτε ότι δεν αξίζει να μάχεστε για τους παλιούς σας στόχους ή να προσπαθείτε να εφαρμόσετε την ίδια στρατηγική στις νέες επαγγελματικές προκλήσεις που θα δεχτείτε. Είναι μία δύσκολη φάση για εσάς τώρα και στα αισθηματικά σας, γιατί δεν υπάρχουν πολλές σταθερές δομές για να μπορέσετε να στηριχτείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Επαγγελματικά, αυτή είναι μία πολύ καλή περίοδος για εσάς. Οι προϊστάμενοι θα είναι αρκετά ευνοϊκοί μαζί σας και μπορεί να ωφεληθείτε από τις συμβολές και τις εμπειρίες τους. Σκεπτόμενοι αισιόδοξα και επιδιώκοντας το καλλίτερο θα καταφέρετε να φτιάξετε το μέλλον σας όπως εσείς θέλετε. Τέλος θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε περισσότερο τώρα τις επαγγελματικές ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν, από τα να ανησυχείτε για θέματα δεσμών!  Είναι σημαντικό να διατυπώσετε αυτό που θέλετε στην ζωή σας με ένα θετικό τρόπο στο  ταίρι σας.

ΙΧΘΥΣ

Αυτή  είναι μία καλή περίοδος για καινοτομίες και επέκταση στο εξωτερικό, είναι επίσης κατάλληλη εποχή και για σωματική εργασία. Παρόλα αυτά όμως υπάρχει μια τάση για αναμετρήσεις τώρα κι αυτό ενισχύεται από την επιθυμία σας να επιβάλλετε τις απόψεις και τις πεποιθήσεις σας, στους άλλους. Συναισθηματικά, υπάρχει μία έντονη αύξηση των ερωτικών ορμών αυτή την περίοδο και ή ανάγκη σας να κυνηγήσετε  την προσοχή και το σώμα του ατόμου που σας ενδιαφέρει.