Τα ζώδια για σήμερα 26/3

Τα ζώδια για σήμερα Τρίτη 26/3

Τα ζώδια για σήμερα 26/3

ΚΡΙΟΣ

Τα ζώδια για σήμερα 26/3 ξεκινά με τον Κριό..Το τρίγωνο Ήλιου – Σελήνης υποδηλώνει το ταλέντο σας για την φροντίδα και ενδυνάμωση των άλλων, μέσω της ικανότητάς σας να επιβάλλετε τον εαυτό σας χωρίς να παραμορφώνετε ασυνείδητα τις αντιδράσεις που θα δέχεστε από τους άλλους. Αξίζει να αφήσετε την δύναμη της θέλησης σας πάνω στα συναισθήματά σας, έτσι ώστε να αποκτήσετε μεγαλύτερη συνείδηση την βαθιά ριζωμένων συναισθηματικών προγραμμάτων που επηρεάζουν την συμπεριφορά σας στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

ΤΑΥΡΟΣ

Δυσκολίες μπορεί να αντιμετωπίσετε με άνδρες προϊσταμένους, καθώς δεν σας αρέσουν να κυριαρχούν επάνω σας και να σας λένε τι να κάνετε. Αξίζει να ρισκάρετε ακόμη κι αν φοβάστε πολύ την αποτυχία. Προσπαθήστε να διευρύνετε το δίκτυο των επαφών σας και να χρησιμοποιήσετε ως κίνητρο την μελλοντική σας επιτυχία και όχι τους φόβους αποτυχιών του παρελθόντος. Η ζήλια και ο έλεγχος είναι κολλημένοι παράγοντες, οι οποίοι παίζουν τον πρώτο ρόλο στα ερωτικά σας. Με αποτέλεσμα η σχέση σας να φθείρεται από την κριτική σας για τις αδυναμίες του/της συντρόφου σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Προσέξτε τον τρόπο που επικοινωνείτε και προσπαθήστε να είστε ξεκάθαροι στις απόψεις σας. Μπορεί να γίνετε προκλητικοί ή να αλλάζετε θέμα, κι αυτό μπορεί να βοηθήσει μόνο στην αποξένωσή σας. Πρέπει να κάνετε προσπάθεια να βελτιώσετε τον τρόπο που επικοινωνείτε. Θα έχετε μία υπερευαισθησία στα ερεθίσματα του περιβάλλοντος – ειδικά στην φασαρία – και ο/η σύντροφός σας μπορεί να θεωρεί ότι αντιδράτε υπερβολικά και ότι κριτικάρετε  υπερβολικά σε αυτά τα ζητήματα. Παρόλα αυτά σήμερα χρειάζεστε ένα ειρηνικό περιβάλλον για να λειτουργήσετε σωστά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είναι ημέρα προσπάθειας αποκατάστασης και σταθεροποίησης των εσόδων σας. Επίσης θα έρθετε στο σημείο που θα χρειαστεί να σκεφτείτε κάπως διαφορετικά από ότι μέχρι τώρα σκαφτόσασταν, για να μπορέσετε να διευθετήσετε υποθέσεις και να τακτοποιήσετε υποχρεώσεις. Κάποιες πρόσφατες γνωριμίες μπορεί να εξελιχθούν σε κάτι σοβαρότερο. Η ζωντάνια και η έκφραση των συναισθημάτων σας, δημιουργούν μία ευχάριστη ατμόσφαιρα στην σχέση σας.

ΛΕΩΝ

Προσπαθήστε να ανταποκριθείτε σε ότι σας επιβάλλεται στον εργασιακό σας χώρο, και δώστε λύσεις σε οτιδήποτε σας ταλαιπωρεί  τον τελευταίο καιρό. Οικονομικά έχετε αρκετά μέτωπα ανοιχτά, αλλά οι περισσότεροι από εσάς είναι σαν να έχετε βάλει στοίχημα ότι θα τα καταφέρετε, είτε μόνοι σας, είτε με την βοήθεια ενός ατόμου από το περιβάλλον σας.  Η μέχρι τώρα δύσκολη περίοδος για τα συναισθηματικά σας, δείχνει να παίρνει μία θετική τροπή. Ευνοούνται αλλαγές που έχουν στόχο την βελτίωση της σχέσης σας με τον /την σύντροφό σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Φροντίστε να μην κουράζεστε άσκοπα και μην επιμένετε σε λεπτομέρειες που δεν αλλάζουν στο παραμικρό την φύση της απασχόλησή σας. Προσέξτε γιατί πιθανόν να δεχτείτε μία άδικη κριτική ή να αντιμετωπίσετε αρνητικές διαθέσεις από συναδέλφους ή συνεργάτες σας. Στα οικονομικά σας, τα αποτελέσματα που περιμένετε θα καθυστερήσουν, αυτός όμως δεν είναι λόγος να εγκαταλείψετε τις μέχρι τώρα προσπάθειές σας. Βελτιώστε την επικοινωνία με τον/την σύντροφό σας, και ξεπεράστε κάποια πρακτικά εμπόδια τα οποία δεν σας  αφήνουν να είστε ο εαυτός σας, ούτε να δείτε τα πράγματα από την θετική τους πλευρά.

ΖΥΓΟΣ

Η δίκαιη αντιμετώπιση των θεμάτων που σας απασχολούν τον τελευταίο καιρό, σας δίνει ένα αξιοσημείωτο αποτέλεσμα που σας ξεχωρίζει από το σύνολο! Κυρίως στον εργασιακό σας χώρο. Η διαχείριση στα οικονομικά σας πρέπει να αλλάξει μορφή, και να στηριχτεί σε ένα πιο δυναμικό μοτίβο. Η αγάπη και ο ενθουσιασμός απέναντι στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει προμηνύει ευχάριστες ερωτικές στιγμές μαζί του/της.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είναι αναγκαίο σήμερα να συγκεντρώσετε τα αποθέματα δύναμης και της αυτοπεποίθησής σας, προκειμένου να χειρισθείτε καταστάσεις που μοιάζουν να έχουν ξεφύγει από τον έλεγχό σας. Προσοχή δώστε στις συναλλαγές σας που αφορούν νομικά θέματα ή θέματα με το δημόσιο. Επειδή δεν λέτε πάντοτε αυτό που σκέφτεστε μπορεί εύκολα να παρεξηγηθείτε από τον/την  σύντροφό σας. Προσπαθήστε να τον/την  ηρεμήσετε ξεκαθαρίζοντας  τις παρεξηγήσεις  και προσπαθήστε να εκφραστείτε τόσο ανοιχτά όσο το επιτρέπουν οι καταστάσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Δείξτε εμπιστοσύνη στα προαισθήματά σας σήμερα – η δύναμη των ενστίκτων σας είναι σε κορύφωση, και θα έχετε τον ενθουσιασμό να δεχτείτε οποιαδήποτε πρόκληση. Παρόλα αυτά  μπορεί να ανακαλύψετε ότι τα ενδιαφέροντα σας βρίσκονται έξω από την επαγγελματική σας σφαίρα. Αυτή είναι μία περισσότερο ενεργοποιημένη συναισθηματικά ημέρα, για αυτό ίσως να θελήσετε να διαθέσετε την ενέργεια σας στο σπίτι και την οικογένεια σας ή στην προσωπική σας σχέση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα έχετε να αντιμετωπίσετε πολλές αντιστάσεις και μπορεί να δείτε την πρόοδο σας να εμποδίζεται από άτομα ισχυρά  τα οποία απαιτούν τον χρόνο σας και τις ικανότητές σας . Παρόλα αυτά πολλές συναλλαγές και συνεργασίες μπορεί να δυναμώσουν αν κρατηθείτε στον ύψος ων περιστάσεων και δεχθείτε την πρόκληση για ένα πιο ανοιχτό τρόπο ζωής. Οι περισσότεροι από εσάς συναισθηματικά θα κάνετε ένα  βαθύ εσωτερικό ταξίδι το οποίο θα σας φέρει στην πολυπόθητη λύτρωση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είστε σε μία φάση που σκέφτεστε έντονα τα οικονομικά σας, αλλά και τους τρόπους με του οποίους θα τα βελτιώσετε. Μία παλαιότερη ιδέα ή γνωριμία μπορεί  να αποδειχθεί ιδιαίτερα χρήσιμη. Στα συναισθηματικά σας  μπορεί να βρεθείτε σε μία κατάσταση που δεν θα θέλατε με τον/την σύντροφό σας, προτιμώντας να διατηρήσετε την ανεξαρτησία σας. Θα προτιμήσετε  την παρέα και την διασκέδαση με φίλους.

ΙΧΘΥΣ

Μπορεί   ξαφνικές αλλαγές ή καταστάσεις να σας βάλουν στην διαδικασία να εξετάσετε μέχρι πιο βαθμό η καριέρα σας έχει να κάνει με τα όνειρα και ιδανικά σας. Τώρα είναι η στιγμή που μπορείτε να προσαρμόσετε τους εργασιακούς σας ρυθμούς, ώστε να συμπεριλάβετε κάποια από τα όνειρά σας. Οι ελεύθεροι μπορείτε να είστε πιο τολμηροί στο παιχνίδι κατάκτησης  νέου συντρόφου, αλλά ξεπεράστε πρώτα  τα όρια της  αυτοκυριαρχίας  σας.