Τα ζώδια για σήμερα 26/2

Τα ζώδια για σήμερα Τρίτη 26/2

Τα ζώδια για σήμερα 26/2

ΚΡΙΟΣ

Τα ζώδια για σήμερα 26/2 ξεκινά με τον Κριό..Με το μισό τετράγωνο Ουρανού – Ποσειδώνα θα προκύψουν κάποιες δραστικές αλλαγές καθώς θα επιδιώξετε να πραγματοποιήσετε τα σχέδια σας. Σίγουρα κάποια  στιγμή θα νιώσετε απογοήτευση από τα γεγονότα ή του ανθρώπους γύρω σας, αλλά η όλη δοκιμασία θα σας διευρύνει την αντίληψη σας και την ψυχική σας συνείδηση. Προσέξτε όμως τις επαφές και τις συναλλαγές σας κυρίως στα οικονομικά σας γιατί μπορεί να εξαπατηθείτε από την γοητεία κάποιων «χαρισματικών» ανθρώπων.

ΤΑΥΡΟΣ

Προσπάθεια, μακροπρόθεσμη στρατηγική και σκληρή δουλειά είναι η λύση για τα προβλήματα που πιθανόν να προκύψουν σήμερα . Τώρα σας δίνεται η ευκαιρία με δύναμη και δράση να κάνετε νέα ξεκινήματα πάνω σε σταθερές βάσεις. Προσέξτε το πεντάγωνο Σελήνης – Άρη σας δίνει την τάση να είστε πολύ εξυπηρετικοί, κι αυτό σημαίνει ότι ενθαρρύνετε κάποιους να σας εκμεταλλεύονται, είτε επαγγελματικά, οικονομικά, είτε στα προσωπικά σας – συναισθηματικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ένας αέρας ανανέωσης πλανάται σήμερα στην ατμόσφαιρα και σίγουρα θα βρείτε και πάλι την ελπίδα και το κέφι σας. Τα επαγγελματικά σας ζητήματα είναι σε θετική εξέλιξη για εσάς καθώς κατά την διάρκεια της ημέρας θα είστε ικανοποιημένοι από τα οικονομικά σας, ίσως να λάβετε  ξαφνικά χρήματα ή να σας ανακοινωθεί αύξηση. Ευνοούνται επίσης και οι νέες συνεργασίες. Συναισθηματικά οι ελεύθεροι μπορείτε να περιμένετε μία νέα γνωριμία. Οι δεσμευμένοι θα περάσετε όμορφες στιγμές με τον/την σύντροφό σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αρκετά δημιουργικούς σας βρίσκει η ημέρα στα επαγγελματικά σας, δεν θα λείψουν όμως κάποιες παρεξηγήσεις με τους συνεργάτες σας. Στα οικονομικά σας θα προκύψουν κάποιες αστάθειες και κάποια έκτακτα οικογενειακά έξοδα. Μην πάρετε πολύ προσωπικά κάποιες αντιδράσεις των οικείων σας. Αποφύγετε τις ανασφάλειες στα συναισθηματικά σας γιατί θα σας οδηγήσουν σε γκρίνιες και απαιτήσεις. Μην αφήνετε το παρελθόν να σας επηρεάζει.

ΛΕΩΝ

Σας δίνετε η δυνατότητα να προβάλλετε τις ικανότητές σας στον επαγγελματικό σας τομέα, γεγονός που θα σας βοηθήσει σε νέες επαγγελματικές συνεργασίες. Οικονομικά θα πάρετε μία βαθιά ανάσα. Η πιθανότητα ενός ταξιδιού θα σας δώσει μεγάλη χαρά. Συναισθηματικά σας δίνεται να αποκαταστήσετε τα κακώς κείμενα των τελευταίων ημερών, σαν αποτέλεσμα να έρθετε πιο κοντά στον/στην σύντροφό σας. Οι ελεύθεροι θα απολαύσετε νέα φλερτ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι απαιτήσεις από το περιβάλλον σας είναι πολλές ενώ οι πιέσεις δεν θα λείψουν. Θα αναγκαστείτε να δείτε κάποιες υποθέσεις σας πιο λογικά, βάζοντας ένα πρόγραμμα. Θα νιώσετε πίκρα από το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει γιατί θα υπάρξει ασυμφωνία και θα μπουν κάποια όρια ανάμεσά σας. Θα πάρετε σημαντικές αποφάσεις. Οικονομικά για την ώρα είστε πιεσμένοι.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα σας δίνεται η ευκαιρία να κλείσετε εκκρεμότητες του παρελθόντος και να προετοιμάσετε το έδαφος για νέα σημαντικά επαγγελματικά ξεκινήματα. Οικονομικά σήμερα είναι η τυχερή σας ημέρα. Συναισθηματικά έχετε την δυνατότητα να αφήσετε πίσω σας το παρελθόν  και να κάνετε ένα νέο σημαντικό ξεκίνημα με τον/την σύντροφό σας. Μία σχέση που θα στηριχτεί στα αμοιβαία συναισθήματα αγάπης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα κάνετε ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα που θα σας αγχώσει, αλλά συγχρόνως θα αποτελέσει μία μεγάλη πρόκληση για εσάς. Θα έρθετε σε επαφή με νέους συνεργάτες. Οικονομικά όμως σήμερα καλό θα ήταν να αποφύγετε τις απερίσκεπτες σπατάλες. Συναισθηματικά διακατέχεστε από την επιθυμία να κάνετε ανατροπές ή και να απελευθερωθείτε ακόμη από ανθρώπους ή και καταστάσεις που νιώθετε ότι σας κρατούν πίσω. Μία νέα γνωριμία θα σας βάλει σε εγρήγορση!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα είναι η ημέρα που θα απολαύσετε τους καρπούς των προσπαθειών σας τον τελευταίο διάστημα. Θα δεχθείτε την στήριξη και την αναγνώριση των συνεργατών σας και των ανωτέρων σας. Στα οικονομικά σας, θα σας δοθεί μία σημαντική ώθηση. Η αισθηματική ζωή θα αποχτήσει μία πιο ενδιαφέρουσα τροπή. Οι ελεύθεροι θα βρείτε τον άνθρωπό σας. Οι δεσμευμένοι θα ενδυναμώσετε την σχέση σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κυνηγάτε αλλά και κατακτάτε τις επιθυμίες σας. Απολαμβάνετε  στιγμές οι οποίες σας είχαν λείψει τον τελευταίο καιρό, γεγονός που σας δίνει δύναμη και σας βάζει σε μία εγρήγορση. Θα έχετε μία πολύ ερωτική ημέρα, όπου θα νιώσετε έντονα συναισθήματα στα οποία θα βρείτε ανταπόκριση από το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Προσέξτε στα οικονομικά σας σήμερα γιατί γίνεστε αρκετά σπάταλοι με αποτέλεσμα να χάσετε τον έλεγχο!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι προσπάθειες που κάνατε τον τελευταίο καιρό στον εργασιακό σας χώρο αρχίζουν να αποδίδουν. Η ικανοποίηση σας θα είναι μεγάλη, όμως ο προσωπικός αγώνας συνεχίζεται. Η ανταμοιβή σας μπορεί να είναι μία καλοπληρωμένη προαγωγή εάν είστε υπάλληλος. Στα οικονομικά σας θα έχετε μία σημαντική αναβάθμιση που θα σας ανακουφίσει από το στρες της τελευταίας περιόδου. Η ημέρα βοηθά να έρθετε πιο κοντά συναισθηματικά με το άτομο που σας ενδιαφέρει. Δεν θα λείψουν όμως και οι τυχαίες συναντήσεις, τα ευχάριστα νέα και οι ευκαιρίες για την είσοδο ενός νέου ανθρώπου στην ζωή των ελεύθερων.

ΙΧΘΥΣ

Ξεπερνάτε τις δυσκολίες και τα προβλήματα του παρελθόντος και έτσι θα νιώσετε περισσότερο δυνατοί, είτε στα επαγγελματικά, είτε στα προσωπικά. Θα έρθετε πιο κοντά με άτομα που σας ενδιαφέρουν και που τον τελευταίο καιρό είχατε απομακρυνθεί. Στα οικονομικά σας θα δεχθείτε υποστήριξη από άτομα του περιβάλλοντος σας και θα είστε σε πιο ευνοϊκή θέση. Προσπαθήστε να καλύψετε τα κενά της σχέσης σας.