Τα ζώδια για σήμερα 25/2

Τα ζώδια για σήμερα Τρίτη 25/2

 

 

 

Τα ζώδια για σήμερα 25/2

 

ΚΡΙΟΣ

Υπάρχει μία έντονη πίεση τώρα στις κοινωνικές σας σχέσεις και ίσως να δείτε ότι άτομα στα οποία βασιζόσασταν έχουν εξαφανιστεί. Μεγάλη προσοχή στα οικονομικά σας!  Ίσως να χρειαστεί να πουλήσετε κάτι που σας έχει γίνει βάρος. Μπορεί να μπείτε στο πειρασμό να δανειστείτε χρήματα. Εάν θέλετε να επενδύσετε βεβαιωθείτε διπλά ότι κάνετε την σωστή επένδυση. Αυτή είναι μία από τις καλύτερες φάσεις της ερωτικής σας ζωής! Οι σχέσεις που ξεκινούν τώρα θα έχουν πάθος και θα είναι πολύ απαιτητικές συναισθηματικά.

ΤΑΥΡΟΣ

Αν είστε από τους τυχερούς μπορεί να βρεθείτε με πολλά χρήματα αυτήν την εποχή, αν δεν είστε, τότε θα έχετε να αντιμετωπίσετε κάποια οικονομική απώλεια εξαιτίας κάποιου νομικού θέματος. Παρόλα αυτά θα αποκτήσετε την δύναμη και την  θέληση σε θέματα επιβίωσης και θα ξεθάψετε μυστικά ώστε να ανακαλύψετε τις αιτίες των πιθανών επαγγελματικών σας προβλημάτων.  Αυτή την εποχή θα δουλέψετε σκληρά για να ξεπεράσετε τους φόβους και συναισθηματικά εμπόδια που υπάρχουν στην σχέση σας . Τώρα είναι που πρέπει να αντιμετωπίσετε την πρόσκληση να φανερώσετε τα συναισθήματα και τις επιθυμίες σας στο ταίρι σας ή στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Να περιμένετε προβλήματα με τις επικοινωνίες και καθυστερήσεις όσον αφορά σχέδια ή διευθετήσεις για ταξίδια  Δώστε μεγαλύτερη προσοχή στην λεπτομέρεια και διαβάστε τα ψηλά γράμματα όταν πρόκειται να υπογράψετε συμβόλαια.  Σε συναισθηματικό επίπεδο υπάρχει μία ανυπομονησία η οποία μπορεί να φέρει εντάσεις και παρεξηγήσεις με τον/την σύντροφό σας.  Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στο ταίρι σας, να συζητήσετε και να βρείτε λύσεις στα θέματα που σας απασχολούν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Κάποιες ξαφνικές αλλαγές στην οικογενειακή σας ζωή μπορεί να αποκτήσουν προτεραιότητα και τα θέματα καριέρας να έρθουν σε δεύτερη θέση τώρα. Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να επανεξετάσετε τα συναισθηματικά σας, γιατί κάποια ζητήματα από το παρελθόν βγαίνουν πάλι στην επιφάνεια! Αυτό ίσως σας κάνει να καταλάβετε ότι πρέπει να εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και εκφράζεστε συναισθηματικά με έναν πιο αυθόρμητο και φυσικό τρόπο στο άτομο που σας ενδιαφέρει.

ΛΕΩΝ

Είναι σαν να περνάει ηλεκτρικό ρεύμα από μέσα σας και να έχετε πλημμυρίσει από ενέργεια, γι’ αυτό αρπάξτε τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν.  Μπορείτε να  πετύχετε περισσότερα απ’ ότι συνήθως τώρα, είτε στα επαγγελματικά, είτε στα οικονομικά σας.  Επίσης είναι δυνατόν να νιώσετε ότι βαριέστε ή ότι κάτι σας κρατά δεμένους, ιδιαίτερα στα αισθηματικά σας. Αυτό οφείλεται στην ανάγκη που ξύπνησε μέσα σας  για αλλαγή. Η αλλαγή μπορεί να έρθει ξαφνικά και απρόβλεπτα και όταν προκύψει  δεν θα πρέπει να χάσετε την ευκαιρία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τώρα είναι η στιγμή για να ταξιδέψετε και συναντήσετε ενδιαφέροντα πρόσωπα και επίσης είναι μία καλή περίοδος για να μάθετε μία νέα γλώσσα. Σε ότι αφορά τις επαφές και τις συμφωνίες όμως αυτή η περίοδος είναι μάλλον απρόβλεπτη ( Ουρανός εξάγωνο με τον Ερμή ανάδρομο). Τέλος το να προσπαθήσετε να προσαρμοστείτε σε χρονοδιαγράμματα δεν εξυπηρετεί τις σημερινές σας ανάγκες.  Σχετικά με τα προσωπικά σας, απασχοληθείτε με πράγματα που σας δίνουν ευχαρίστηση και δώστε γενναιόδωρα τον χρόνο σας και την προσοχή σας στο ταίρι σας.

ΖΥΓΟΣ

Η επαγγελματική σας επιτυχία θα έρθει αν φροντίσετε να είστε συνεπείς στις κοινωνικές σας υποχρεώσεις. Σας δίνεται η ευκαιρία να παρευρεθείτε σε κάποιες ανεπίσημες συγκεντρώσεις, όπου θα διαπιστώσετε ότι μπορείτε να κάνετε δυνατές φιλίες με ισχυρούς ανθρώπους.  Τώρα θα αφιερώσετε περισσότερο χρόνος στους φίλους σας και θα ασχοληθείτε με τα προβλήματά τους. Επίσης θα αναγκαστείτε να αναλάβετε τις ευθύνες σας στην σχέση σας και απέναντι στον/στην σύντροφό σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Εάν έχετε νομικές ή οικονομικές εκκρεμότητες με το δημόσιο, θα αναγκαστείτε να τις λύσετε ή να τις τακτοποιήσετε τώρα. Στα επαγγελματικά σας, η επιτυχία θα έρθει αν είστε πιο ανεκτικοί και  ξεπεράσετε την τάση σας στο να μην είστε και τόσο δεκτικοί στις γνώμες των άλλων. Στα αισθηματικά σας, καλό θα είναι να προσπαθήσετε να αποφύγετε όσο μπορείτε να επιβάλλετε τα πιστεύω σας στον/στην σύντροφό σας και ενδιαφερθείτε περισσότερο για τις δικές του/της απόψεις, τότε θα έχετε την αρμονία στην σχέση σας, που τόσο αποζητάτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η υπομονή σας είναι σε χαμηλά επίπεδα και η διάθεσή σας, σε υψηλά ! Αυτό είναι ένα εκρηκτικό κοκτέιλ, που μπορεί να σας κάνει περισσότερο προκλητικούς απ’  ότι συνήθως, γι’ αυτό να είστε προσεχτικοί. Τώρα την προσοχή σας μπορεί να τραβήξουν μηχανικά και τεχνικά ζητήματα και είναι μία καλή περίοδος για να αναπτύξετε τα ταλέντα σε αυτούς τους τομείς.  Η τάση για ελευθερία απειλεί την σχέση σας . Για να πάψετε να «σαμποτάρετε» τη σχέση σας θα πρέπει να βρείτε κάποιες νέες προκλήσεις . Οι γυναίκες του ζωδίου έχετε την τάση να κάθεστε σε αναμμένα κάρβουνα σχετικά με την σχέση σας και να είστε κάπως προκλητικές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είναι καλή περίοδος για τα επαγγελματικά σας, αν χρησιμοποιήσετε τα οράματά σας για το μέλλον και δημιουργήσετε κάτι με διάρκεια! Τώρα μπορεί να σας ανοίξουν πόρτες αν έχετε προετοιμαστεί κατάλληλα. Οι άνθρωποι που είναι πάνω από εσάς, είναι έτοιμοι να αναγνωρίσουν αυτές σας τις προσπάθειες κι αυτό μπορεί να οδηγήσει σε αλλαγή της κατάστασης σας ή μία καλοπληρωμένη προαγωγή. Ερωτικά  ίσως να έχετε έντονη ερωτική διάθεση προς το ταίρι σας , αλλά κάποιοι κρυφοί μηχανισμοί προβολής να κάνουν να φαίνεται σαν να είναι ο/η σύντροφός σας, που έχει αυτές τις απαιτήσεις. Η εμπειρία όμως δείχνει ότι δεν είναι έτσι τα πράγματα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η επαγγελματική ασφάλεια και θέματα οικονομικά σας πιέζουν πολύ αυτή την περίοδο.  Η ατμόσφαιρα στο εργασιακό σας περιβάλλον ίσως τώρα να είναι βαριά , εξαιτίας ενός ατόμου μεγαλύτερη ηλικίας το οποίο προσπαθεί να επιβάλει την δύναμή του. Χρειάζεται  περισσότερη υπομονή στα ερωτικά σας, γιατί κάποια δικά σας μπλοκαρίσματα, σας εμποδίζουν να απολαύσετε αυθόρμητα τις ερωτικές σας επαφές με το ταίρι σας.

ΙΧΘΥΣ

Υπάρχει μεγάλη έμφαση στα επαγγελματικά σας αυτή την εποχή, αλλά και πολλοί εκνευρισμοί. Καλό είναι να ασχοληθείτε με ένα πρόβλημα κάθε φορά. Με υπομονή θα βρείτε απάντηση στις προκλήσεις με μακροπρόθεσμες στρατηγικές. Σε προσωπικό επίπεδο προκύπτουν κάποια προβλήματα επικοινωνιακά όσον αφορά την σχέση σας ή το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει και εδώ χρειάζεται να έχετε την υπομονή και την εργατικότητα ώστε να μπορέσετε να βρείτε τις λύσεις εκείνες που θα αντέξουν στον χρόνο.