Τα ζώδια για σήμερα 24/3

Τα ζώδια για σήμερα Τρίτη 24/3

 

 

Τα ζώδια για σήμερα 24/3

 

ΚΡΙΟΣ

Η χθεσινή Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας, σας έδωσε την ευκαιρία να ξανασκεφτείτε σοβαρά τη ζωή και την καθημερινότητά σας και να βάλετε νέες βάσεις στο πώς κινείστε και πώς αντιδράτε στα γεγονότα. Μεγαλύτερη προσαρμοστικότητα και ευελιξία απέναντι στις καταστάσεις

ΤΑΥΡΟΣ

Αποφασίζετε να αναδιαρθρώσετε τη ζωή και την καθημερινότητά σας σύμφωνα με τις νέες συνθήκες που επικρατούν γύρω σας. Πρωτότυπος και πολύ πρωτοποριακός είναι ο τρόπος που αντιμετωπίζετε πλέον τα γεγονότα και αυτό θα σας δικαιώσει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ανακατατάξεις στον κοινωνικό σας περίγυρο, που διαμορφώνεται σύμφωνα με τις νέες συνθήκες. Ένα ξεκαθάρισμα δε, ανάμεσα στους φίλους και τους γνωστούς σας, θα σας ανοίξει το δρόμο για νέες φιλίες αλλά και τα μάτια, σχετικά με το ποιοι είναι οι πραγματικοί σας φίλοι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ίσως χρειαστεί να απέχετε για κάποιο διάστημα από την εργασία σας, παρ’ όλα αυτά δεν θα υπάρξει οικονομικό πρόβλημα. Καλή υγεία, καλή ψυχολογία και προσαρμοστικότητα είναι τα όπλα σας απέναντι στις νέες συνθήκες που καλείστε να ζήσετε.

ΛΕΩΝ

Μπορεί να αποφασίσετε να φύγετε μακριά από όσα σας αγχώνουν και περιορίζουν τη δημιουργικότητά σας. Δεν αποκλείεται καθόλου να κάνετε ένα ταξίδι, μπορεί και χωρίς επιστροφή. Ευνοούνται νομικά θέματα, δικαστήρια αλλά και η ενασχόληση με την εκπαίδευση και τη φιλοσοφία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ένας νέος έρωτας αναστατώνει τη ζωή και την καθημερινότητά σας και σας προσδίδει, ένα, από καιρό ξεχασμένο, καρδιοχτύπι, που κάνει τη ζωή σας πιο ενδιαφέρουσα και πιο συναρπαστική. Μην βιάζεστε όμως, γιατί ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός.

ΖΥΓΟΣ

Η χθεσινή Νέα Σελήνη απέναντί σας, σας έδωσε την ευκαιρία για διευθετήσετε εκκρεμότητες με σχέσεις και συνεργασίες, αλλά και να καταλήξετε σε μία σταθεροποίηση των σχέσεών σας, πάσης φύσεως. Στο προσκήνιο τα οφέλη από συνεργασίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Δεν θα αποφύγετε να στεναχωρηθείτε για κάποιο πρόβλημα υγείας, δικό σας, ή ενός προσφιλούς σας ανθρώπου. Ωστόσο, είναι περαστικό και το μόνο που θα σας μείνει να θυμάστε είναι η ταλαιπωρία και τα πέρα-δώθε. Αλλαγές και νέα ξεκινήματα στον επαγγελματικό σας χώρο, σας ενθουσιάζουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με νέο ενθουσιασμό ξεκινάτε μια σχέση, έναν έρωτα, μια φιλία. Χαρούμενοι και ευδιάθετοι, προσαρμοστικοί και ευέλικτοι, θα καταφέρετε να διοχετεύσετε τη φαντασία σας σε πολύ δημιουργικά κανάλια και ως εκ τούτου να έχετε τα μέγιστα οφέλη, τόσο από άποψη φήμης, όσο και οικονομικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αλλαγές στο οικογενειακό σας περιβάλλον, έρχονται, όχι μόνο από τις επιταγές των καιρών, αλλά και από δική σας πρωτοβουλία, που πήρατε την απόφαση να διευθετήσετε τα κακώς κείμενα στο σπίτι σας. Οι γυναίκες της οικογένειάς σας, θα παίξουν σημαντικό ρόλο στις σημερινές σας αποφάσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πολλές οι επικοινωνίες σήμερα. Θα μιλήσετε με φίλους και γνωστούς, με αγαπημένους σας ανθρώπους. Θα ανταλλάξετε μηνύματα αγάπης και έρωτα και θα πάρετε σημαντικές αποφάσεις, σε ό,τι έχει να κάνει με το συγγενικό σας περιβάλλον.

ΙΧΘΥΕΣ

Κάνετε ένα νέο ξεκίνημα ως προς τον τρόπο που διαχειρίζεστε τα οικονομικά σας. Λιγότερα έξοδα και αποταμίευση θα είναι το μότο σας. Σήμερα όμως, μην σπαταλήσετε άσκοπα, και μην αφήσετε τον εαυτό σας να παρασυρθεί από τα ένστικτα της στιγμής.