Τα ζώδια για σήμερα Τρίτη 23/6

 

 

Τα ζώδια για σήμερα 23/6

 

 

ΚΡΙΟΣ

Αυτό τον καιρό μπορεί να θελήσετε να ξεκινήσετε νέες επαγγελματικές συναλλαγές οι οποίες θα περιλαμβάνουν περισσότερες επαφές, ή ένα είδος  συνεταιρισμού. Η επιτυχία μπορεί να αναζητηθεί από την επέκταση τους  δικτύου επαφών. Τα νέα συμβόλαια και οι νέες συμφωνίες ευνοούνται, εφόσον κρατάτε τις ελπίδες και τις προσδοκίες σας σε ένα ρεαλιστικό  επίπεδο. Στα αισθηματικά σας, να περιμένετε ευνοϊκά γεγονότα σε σχέση με τον/την σύντροφό σας! Ακόμη να δεχτείτε και την πρόταση για ένα ταξιδάκι!

ΤΑΥΡΟΣ

Τώρα αντιλαμβάνεστε την σημασία του χρήματος και του προσωπικού σας κύρους, αλλά μπορεί επίσης να νιώσετε και τον κίνδυνο, μέσω κάποιας απώλειας,  ή κάποιου νομικού θέματος. Παρόλα αυτά είναι μία πολύ καλή περίοδος για να ξεθάψετε μυστικά. Η ψυχολογία μπορεί να βοηθήσει την επαγγελματική σας ανάπτυξη. Τέλος αυτή είναι μία έντονη και αποδοτική περίοδος στα αισθηματικά σας! Μπορεί να έχετε έντονες εμπειρίες με το ταίρια σας ειδικά σε ερωτικό επίπεδο!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αν βρεθείτε κάτω από έντονη πίεση εξαιτίας των απαιτήσεων ή της συμπεριφοράς ενός συνεργάτης σας θα πρέπει να πάρετε δραστικά μέσα ώστε να απαλλαγείτε από μία δύσκολη κατάσταση. Στα αισθηματικά όσοι είστε σε σχέση θα δεχθείτε νέες  ευχάριστες προκλήσεις και νέα ενδιαφέροντα από τον/την σύντροφό σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι επαφές με άτομα ισχύος ή και από το εξωτερικό θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην καριέρα σας, επίσης ευνοείστε όσοι από εσάς ασχολείστε με επενδύσεις που έχουν σχέση με γη και ακίνητα. Δείτε εμπιστοσύνη στα προαισθήματά σας! Η δύναμη των ενστίκτων σας είναι σε κορύφωση αυτή την περίοδο και θα έχετε τον ενθουσιασμό να δεχθείτε κάθε πρόκληση. Παρόλα αυτά τα ενδιαφέροντα σας τώρα βρίσκονται έξω από την επαγγελματική σφαίρα. Αυτή είναι μία περισσότερο συναισθηματική περίοδος για αυτό ίσως να θελήσετε να διαθέσετε περισσότερο χρόνο και ενέργεια στο σπίτι, στην οικογένεια ή και στον/στην σύντροφό σας.

ΛΕΩΝ

Αυτή είναι μία έντονη περίοδος αλλαγών που ευνοεί όσους από εσάς είναι πρόθυμοι να ρισκάρετε στα επαγγελματικά σας και να αρπάξετε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν. Αλλά θα αναστατώσει εσάς που θα προτιμήσετε τα πράγματα να παραμείνουν ως έχουν. Συναισθηματικά, η αλλαγή μπορεί να έρθει ξαφνικά και απρόβλεπτα κι όταν προκύψει δεν θα πρέπει να χάσετε την ευκαιρία, είτε είστε σε σχέση, είτε όχι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Να περιμένετε ξαφνικές αλλαγές ανανέωσης στα επαγγελματικά σας. Αν είστε σε μία δουλειά που την θεωρείτε σταθερή μέχρι τώρα, χωρίς αμφιβολία θα νιώσετε πολύ νευρικά. Αν είστε προσκολλημένοι σε ότι έχετε επειδή «φοβάστε» τις αλλαγές ή την οικονομικά ανασφάλεια, τότε απρόβλεπτες καταστάσεις είναι πολύ πιθανόν να σας αναγκάσουν να αλλάξετε την θέση σας. Σε προσωπικό επίπεδο είναι μία εποχή που θα θελήσετε να ξεφύγετε από τον αγώνα δρόμου και να έχετε περισσότερη ελευθερία να κυνηγήσετε πράγματα που έχουν πραγματική σημασία και αξία για εσάς.

ΖΥΓΟΣ

Θα ήταν καλό για το συμφέρον σας να δώσετε μεγαλύτερη προσοχή σε ότι επηρεάζει κατά κάποιο τρόπο την καριέρα σας, όπως η εμφάνιση και το προσωπικό σας στιλ. Αν θέλετε να ανοίξετε πόρτες που ήταν μέχρι τώρα κλειστές για εσάς μέχρι τώρα, μάθε τα μυστικά της διπλωματίας και ξεπεράστε την αδεξιότητα και την συστολή όταν συναλλάσσεστε με τους άλλους. Στις προσωπικές σας ετοιμαστείτε να δεχθείτε πολλές προκλήσεις τώρα. Όσοι έχετε μακροχρόνιο δεσμό θα περάσετε δοκιμασίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Πρέπει να περιμένετε να αντιμετωπίσετε πολλές δυσκολίες καθώς θα προσπαθήσετε να εγκαθιδρύσετε νέους εργασιακούς κανονισμούς για την προσωπική και την επαγγελματική σας ζωή, αλλά καλό είναι να γνωρίζετε ότι ένα κτήριο είναι τόσο γερό όσο γερά είναι τα θεμέλια τους και εκεί θα πρέπει να εστιάσετε τις προσπάθειες σας.   Η οικογενειακή πίεση μπορεί να σας αναγκάσει να μετριάσετε τις επαγγελματικές φιλοδοξίες και στις προσωπικές σας σχέσεις θα πρέπει να αντιμετωπίσετε κάποια συναισθηματικά θέματα και μπλοκαρίσματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι καθιερωμένες επαγγελματικές συνεργασίες μπορεί  να μην λειτουργούν τόσο καλά τώρα. Ίσως γιατί μπορεί να έχετε κουραστεί ή βαρεθεί με την ήδη υπάρχουσα εργασία σας. Αν συναντήσετε νέους συνεργάτες τώρα, δεν ευνοούνται οι δεσμεύσεις καθώς υπάρχουν πολλά απρόβλεπτα στην ατμόσφαιρα. Οι αλλαγές ίσως να είναι απότομες και απρόβλεπτες και στα συναισθηματικά σας, αυτή την εποχή. Ίσως να πρέπει να ανανεώσετε τον εαυτό σας και την σχέση σας. Αφήστε την ρουτίνα, πειραματισθείτε, ταξιδέψτε μαζί με το ταίρι σας, ανοίξτε τους ορίζοντές σας… κάντε κάτι διαφορετικό!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Άτομα που είναι πάνω από εσάς στον εργασιακό σας χώρο είναι έτοιμοι να αναγνωρίσουν τις μέχρι τώρα προσπάθειες σας κι αυτό μπορεί να οδηγήσει σε μία καλοπληρωμένη προαγωγή. Θα πρέπει όμως να προετοιμαστείτε για σκληρότερη δουλειά, να ασκήσετε περισσότερη επιρροή και ίσως να ταξιδέψετε για τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις. Είναι καλή εποχή για συναλλαγές με τις αρχές και για την τακτοποίηση οικονομικών υποθέσεων.  Συναισθηματικά, να περιμένετε σταθεροποίηση της σχέσης σας , οι δεσμευμένοι και οι ελεύθεροι θα κάνετε μία πολύ ενδιαφέρουσα γνωριμία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το σημαντικό τώρα να μπορέσετε να ισορροπήσετε ανάμεσα σε καριέρα και οικογένεια. Προσπαθήστε να μην επηρεαστείτε από αυτά που περιμένουν οι άλλοι από εσάς, γιατί μόνο εσείς γνωρίζετε τι θέλετε στην ζωή σας. Καλό είναι να κάνετε το ερώτημα στον εαυτό σας, το τι θα θέλατε εσείς να πετύχετε την ζωής  σας και να αρπάξετε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν. Η λάθος απάντηση στο ερώτημα αυτό σημαίνει χάσιμο πολύτιμου χρόνου.

ΙΧΘΥΣ

Το μεγαλύτερο προσόν σας, αυτή την στιγμή είναι η φαντασία σας! Έτσι προσπαθήστε να σκεφτείτε δημιουργικές ιδέες με πρακτική εφαρμογή. Αν ενεργήσετε αποφασιστικά, θα μπορέσετε να αντιληφθείτε πολλά από τα όνειρα και τα οράματά σας τώρα. Στα αισθηματικά σας, τώρα αναδύεται στην επιφάνεια  μία νέα αποφασιστικότητα, μέσα από κάποιες συναισθηματικές και ψυχολογικές πιέσεις της τελευταίας περιόδου.